Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom sanitarna keramika camargue

sanitarna keramika camargue

Pozdravljeni!

Sem pred opremo kopalnice, pa me zanima, če ima kdo izkušnje s sanitarno keramiko Camargue, ki jo prodajajo v Bauhausu. Cena je kar znosna v primerjavi z ostalimi proizvajalci.

Hvala!

Tudi mi prenavljamo kopalnico in smo pred nakupom sanitarne keramike. Tudi mene zanima camargue oz. kakšen proizvajalec, ki ima kolikor toliko normalne cene sanitarne keramike (viseča školjka, viseči bide, lijak, pisuar s pokrovom), sodoben dizajn in dobro kvaliteto. Kaj pa Gorenje?

LP

priporočam Catalano-mi ga imamo v svojem novem domovanju:

Krisma ima ravno akcijo:

originalna spletna stran:

LP!

Tudi jaz bi prosil, če ima kdo Camargue, naj se oglasi, saj jutri namreč odhajam v Bauhaus in sem pred nakupom školjk, … Trgovci v Bauhausu pravijo, da je roba dobre kvalitete (primerljivo s Dolomite). Cenejša naj bi bil samo zaradi količinskega popusta, saj nabavljajo ogromne količine.

Pozdrav!

za ostalo ne morem rečt, lahko pa povem za umivalnik – smo morali po sili prilike nabavit en cenejši umivalnik ker kopalnica še nima dokočne podobe. in smo izbrali camargue iz bauhausa. pa je ogromna razlika do ostale sanitarne keramike ki je višjega razreda – robovi krivi, za montirat pipo je imel vodovodar 5x več dela kot z drugim umivalnikom. meni je vodovodar rekel da ima bauhaus pač ostanke ki jih ne morejo prodati kot A kvaliteto v salonih. tako da če gre za začasno zadevo bi jaz še enkrat isto, ker gre drugo leto gre ven in boljši umivalnik not hkrati s pohištvom. če pa delate bolj stalno zadevo, bi pa jaz raje pogledala kje imajo kakšno akcijo bolj kvalitetne keramike, ker lahko dobiš za zmerno ceno neprimerno boljšo kvaliteto.

moje mnenje.

lp,
N.

Hvala in lahko noč!

New Report

Close