Samski lajf
Lepo pozdravljeni
Tale forum mi je zelo všeč moram priznati, ker si lahko prebereš res raznorazne zgodbe od različnih ljudi, in dejansko dojames da nisi edini v breznu tega našega predragega lajfa.
Star sem 30 let, in ja….nikoli se nisem imel ženske….smešno itak…ampak resnično…
Nedolžnost sem izgubil tri leta nazaj.
Nekako vedno sramežljivost, izogibanje tudi drugačna družba, ki je bila vedno moška….in seveda čas teče….normalno.
Seveda nikoli nisem pričakoval da bom dobil nekakšno lepo bejbo, simpatično punco, saj tudi sam nisem nek biser in nikakor nisem pristopal do takšnih žensk, saj se zavedam da nisem dovolj dober za taksno…sivo povprečje bi rekel da sem…ne lep pa tudi ne grd(recimo)….ne ozirajo se ženske za menoj tako da sem se z tem sprijaznil, da nekih lepotic boljše da sploh ne gledam, ker si takšne vedno in vsepovsod, lahko najdejo boljšega, lepšega in končaš žalostno…
Bi pa imel neko sebi primerno žensko, eno prijazno žensko, ki bi plavala skozi tole razburkano morje lajfa z menoj. Mi zelo manjka neka fizična, in čustvena povezanost….
Mogoče sem preveč zahteven?!
Kdo bi vedel….
Ja to je lajf…. vzponi in padci…
Lepo se imejte in hvala za kakršni koli react