samske ženske II.
Kje je vzrok, da je na forumu tako velika populacija samskih žensk? Od vprašanja, koliko je samskih, jih je kar deset od desetih odgovorilo pritrdilno. A so ženske, ki redno sodelujejo na forumu, kaj drugacne od ostalih? Opazil sem, da je bilo veliko sporočil poslanih v sončnem popoldnevu med vikendom, namesto da bi punce raje šle v družbo, naravo, …in nam bi vsaj dale možnost “poizkusi me uloviti”. A smo tipi res tolk zateženi?
Hvala za odgovore
Ker je vprašal, kera je samska, ne kera ni, zato so bili vsi odg.pritrdilni.
Pa ti postavi vprašanje, kera ma tipa, grem stavt, da jih bo več kot 10.
od tega jih bo 9 od 10-ih takih,ki ima več kot enga tipa
:)))
Kaj v real-life okoli sebe pa nimaš nobne samske al kaj???
Nevem zakaj bi ble drugačne kle na forumu kot v real-life, sploh danes vsak drugi/druga že uporablja internet.
ja, so drugačne, verjemi mi. Pa saj si že sam opazil:
“Opazil sem, da je bilo veliko sporočil poslanih v sončnem popoldnevu med vikendom, namesto da bi punce raje šle v družbo, naravo” – vidiš, to je bistvo
Samskih je na netu toliko zaradi tega, ker se jim manj dogaja, jim je dolgcas in se jim fino zdi “flirtati”. Tako imajo vsaj o cem razmisljati cez dan.
maestro
Mare
Po mojem veliko ljudi dojema internet kot neka neznanega. Pa saj je danes internet isto medij kot je TV, radio itd. A potem takem so tudi punce in fantje, ki so samski in gledajo TV drugačni od drugih?
Verjetno pa je res, da je večina samskih punc bolj kot ne sramežljivih in jim je to nekako “krinka”. Sam tukaj sigurno niso zaradi tega, da bi v prvi vrsti našle parnterja, ampak ker jim je fajn zabava … pa še mi forumaši smo tak fejst, da se nam ne morejo upreti, ane Mare :))))))
vprašanje ni, zakaj je toliko samskih žensk, pač pa zakaj nočejo imeti nič z moškimi
najbrž zato,ker je vibrator enostavneje uporabljat
predvsem vibrator povzroča manj duševnih bolečin
povzroča pa večjo obrabo “ta male”
kako pa ti to ves..si ze probal?
ali pa je (ojej) to problem pri tvoji bejbiki?
;))))
Zato ker vsaj jst ne iščem fanta, trenutno ne rabim resne zveze in tretjič mi je tako kot je čist lepo. Pa še poletje prihaja :)))
Poleg tega pa ugotavljam kot da se fantje bojijo bolj živahnih, mičken divjih in samosvojih žensk. Pa ne mislim v smislu da bi ga kot taka varala ali kaj podobnega, ampak v smislu da se zna taka bolj postavit zase, povedat če ji ni kaj prav, imeti čas še za kaj drugega kot le za njega…Kot da vsi hočejo ene zapečkarke kjer bi se vse vrtelo okrog njih…Mogoče sm tut zato samska??? ;))))
To da bi me internet, tv, radio…oviralo pri tem da najdem tipa…mislim da v 24 urah oz. 12 koliko si pokonci najdeš čas za vse!
Divje na ven, so mirne doma, mirne na ven so pa divje doma…Govorim iz izkusenj:)
Blondy … ti itak nikol ne iščeš fanta, ker fantje tebe najdejo :).
“Divje” doma ali zoprne doma?
prevod je pravi:)
Samo 12 ur na dan si pokonci???=)
gostek od 12-16 :))) Odvisno kok sm zaspana :)))
Forum je zaprt za komentiranje.