Najdi forum

SAMSKA OSEBA POSVOJI

Zdravo,

Na spletu sem brala, da je iz naše države letos ali lansko leto posvojila otroka samska oseba. Zanima me, če jo kdo pozna, ker si želim izpostaviti stik z njo.

Ali je še kdo na tem forumu, ki je sam ( so-borec-so-borka ), pa si želi posvojiti otroka ?

:))

Sončen pozdravček,
Tina

Napiši kakšen kontakt, da se ti lahko kdo javi.

ni potrebe. tle mi čist ustreza.

si dobila zgoraj čist dober nasvet, napiši kontakt

ustvari si nek e naslov, prek katerega te bo oseba, ki jo iščeš morda kontaktirala, naredi takšnega, ki ti zagotavlja anonimnost

a si morda pomislila, da se oseba, ki jo iščeš morda ne želi izpostavljat

se bo treba bolj potrudit kot en post odpret in čakat

dej ne težta ji z neumnosti, a nimata druzga dela ? bolj anonimno kot tle na med over net ne moreš bit !

žal Tinka, ne morem ti sama nič pomagat, ker sem poročena. te pa vzpodbujam, če si se odločila za to pot.

sem se nasmejala, oba nasveta zgoraj sta konkretna in najbrž del neke ustaljene prakse med posvojitelji, ki se na forumu nekako najdejo in potem preidejo v zasebna sporočila ali prek mailov, hkrati sta pa najbrž tudi bolj uporabna kot citiran komentar:))))

Pozdravljeni,

pišem mag.nalogo o posvojitvi otrok, in sicer iz tujine. Prosila bi za vašo pomoč. Potrebujem namreč enostarševske družine, torej enega starša, ki je posvojil otroka iz tujine. Če ima morda kdo takšno izkušnjo oz. koga pozna, se mi lahko javi na moj mail [email protected].
Joj, nikakor ne morem oddati oglasa, saj so vsa imena, ki jih dam zasedena :). Mogoče bo sedaj sreča.

Hvala vsem in lep pozdrav,

Marija

Pozdravljeni,

pozabila sem navesti, da se gre za intervju in da vse ostane anonimno.

Lp, Marija

New Report

Close