Najdi forum

Hm, nekaj časa sem že samska, stara 42 let in imam dva srednješolca, ki sta občasno pri meni, živim v Ljubljani. Iščem partnerja ali prijatelja s katerim bi preživljala prosti čas, šla na kakšno prireditev, ples, pohod, počitnice. Želim prijaznega, dobrovoljnega , urejenega in situiranega človeka, ki ne živi zamer preteklosti. Ali poznate kakšnega takšnega in ali mislite, da je v teh časih časih možno pričakovati, da človek najde kvalitetno in iskreno zvezo?

Sva že dve, sem mamica srednješolke, ki je skoz pri meni, zato ne razumem tiste besede, da sta otroka občasno pri tebi? občasno?

Drugače sem tudi sama samska, stara 46 let in tudi mene zanima, kje rastejo fejst moški mojih let, prosti, seveda?

[email protected]

Ja, so. In tudi ja, se najdejo dobre zveze v teh letih.
Vendar tudi moški pričakuje z zgodovino ne pretirano obremenjeno žensko.

Resen oglas? http://med.over.net/forum5/read.php?124,6649672,6674018#msg-6674018

Tudi meni ni jasno, kako imaš dva srednješolca samo občasno pri sebi in še iz Ljubljane si…

Sicer pa, imam brata, ki nujno rabi eno žensko, ampak mu ne boš všeč.

ne, ni možno pričakovati

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

če nujno rabi, potem bi mu morala biti vsaka všeč

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Nujno rabi eno žensko, ampak mu ona ne bo všeč? Kateri koki pa misliš, da bi bil všeč obupan desc, ki nujno (zakaj pa nujno, a mu je zmanjkal čistih gat?) rabi eno žensko. Ja, res bo težka 😉

Imeti otroke in govoriti, da si samska, oh in sploh!? Lahko je popestriti trenutke.
Preteklost ni vedno nepomembna za ustvarjanje novih in predvsem uspešnih vezi.

Spet stereotipno – ženska MORA imeti otroke pri sebi.

Kaj pa, če so otroci šli v srednjo šolo v recimo MB, ker v LJ niso bili sprejeti, in čisto slučajno oče živi v MB? Ali pa popolnoma enostavno, pri očetu imata veliko boljše pogoje za življenje, pa sta zato pri njem, pri mami bi se pa trije stiskali v garsonjeri? Zakaj mora vedno ženska imeti otroke pri sebi? En dober razlog, prosim.

No jaz pa bi imela normalnega vdovca, starega do 40 let. Možakar me je po rojstvu zapustil. Samski in ločeni ne pridejo v poštev.

Zakaj mora biti ravno vdovec?

Zakaj mora biti ravno vdovec?[/quote]

to pa tudi mene zanima ?
ponavadi so v žalosti in idealizirajo bivšo ženo ! kdo si tega želi ??

Se popolnoma strinjam. Moji otroci so imeli dva domova in pri obeh starših sta preživela enako časa.
Ko boste dojele, da so časi mučeništva in cankarjanstva mimo, se bo morda tud kak tip najdu.Sama osebno nimam nobenih problemov, v času 10-ih let,odkar sem ločena,sem stalno v vezi…tudi zato, ker imam počiščeno v glavi in imam čas zase…in posledično tudi za partnerstvo.

samski primernih let – večina kurbiš, mamini sinki
Ločeni – zaradi njega imam tak status, bivša je živa in ljubosumna ter žleht.
Kaj na vidiku? 🙂

A misliš da so vdovci pa popolni? Lahko boš imela še največji problem: nikoli ne boš dosegla nivoja pokojne, pa ti tega tudi nikoli ne bo direkt povedal. Le čutila boš da ste trije.

“iščem, kaj na vidiku?” Moški ki je zrel, (ne dela tistega česar se najbolj bojite- opisujete), se vam bo na daleč izognil.

Se popolnoma strinjam. Moji otroci so imeli dva domova in pri obeh starših sta preživela enako časa.
Ko boste dojele, da so časi mučeništva in cankarjanstva mimo, se bo morda tud kak tip najdu.Sama osebno nimam nobenih problemov, v času 10-ih let,odkar sem ločena,sem stalno v vezi…tudi zato, ker imam počiščeno v glavi in imam čas zase…in posledično tudi za partnerstvo.[/quote]

Zanimivo a ne, pa je že Salomon vedel, katera je prava mama.

Pa dobr no, to je bil en primerek. In vdovci niso nujno tudi dobri partnerji, še posebej pa ni nujno, da ne bi bili nekoč v prihodnosti ločenci, če ne bi imeli te smole, da je žena prej umrla.

Poleg tega pa: če te je en primerek tako zamoril, si sploh pripravljena na novo partnerstvo?

ma ja saj vem, da se sreča kak pravi moški, pa tud če je samski pri 40ih. Ta vikend me je bivši razstavljal na prafaktorje. Sicer pa trenutno rabim samo mir in spanec.

New Report

Close