Samska in iščem
Hm, nekaj časa sem že samska, stara 42 let in imam dva srednješolca, ki sta občasno pri meni, živim v Ljubljani. Iščem partnerja ali prijatelja s katerim bi preživljala prosti čas, šla na kakšno prireditev, ples, pohod, počitnice. Želim prijaznega, dobrovoljnega , urejenega in situiranega človeka, ki ne živi zamer preteklosti. Ali poznate kakšnega takšnega in ali mislite, da je v teh časih časih možno pričakovati, da človek najde kvalitetno in iskreno zvezo?
Spet stereotipno – ženska MORA imeti otroke pri sebi.
Kaj pa, če so otroci šli v srednjo šolo v recimo MB, ker v LJ niso bili sprejeti, in čisto slučajno oče živi v MB? Ali pa popolnoma enostavno, pri očetu imata veliko boljše pogoje za življenje, pa sta zato pri njem, pri mami bi se pa trije stiskali v garsonjeri? Zakaj mora vedno ženska imeti otroke pri sebi? En dober razlog, prosim.
Se popolnoma strinjam. Moji otroci so imeli dva domova in pri obeh starših sta preživela enako časa.
Ko boste dojele, da so časi mučeništva in cankarjanstva mimo, se bo morda tud kak tip najdu.Sama osebno nimam nobenih problemov, v času 10-ih let,odkar sem ločena,sem stalno v vezi…tudi zato, ker imam počiščeno v glavi in imam čas zase…in posledično tudi za partnerstvo.
A misliš da so vdovci pa popolni? Lahko boš imela še največji problem: nikoli ne boš dosegla nivoja pokojne, pa ti tega tudi nikoli ne bo direkt povedal. Le čutila boš da ste trije.
“iščem, kaj na vidiku?” Moški ki je zrel, (ne dela tistega česar se najbolj bojite- opisujete), se vam bo na daleč izognil.
Se popolnoma strinjam. Moji otroci so imeli dva domova in pri obeh starših sta preživela enako časa.
Ko boste dojele, da so časi mučeništva in cankarjanstva mimo, se bo morda tud kak tip najdu.Sama osebno nimam nobenih problemov, v času 10-ih let,odkar sem ločena,sem stalno v vezi…tudi zato, ker imam počiščeno v glavi in imam čas zase…in posledično tudi za partnerstvo.[/quote]
Zanimivo a ne, pa je že Salomon vedel, katera je prava mama.