Najdi forum

Gojim je ne, jem pa z veseljem. Včasih nisem jedel cvetače, ohrovta… Potem sem spoznal zelenjavo “na maslu”, kmalu zatem pa sem že občudoval zelenjavne juhe.. Zelenjava je zelo zdrava. 😉

Kje smo samostojni moški? Jaz sem tu.

Alo jaz sem se že meter višje javil. LP

:-)))

Hvala za obrazložitev.
Da bi ti vedel, koliko časa sem potreboval, da sem našel E-mail. Še kakšen mesec ali dva, pa ga bom še jaz vpisal in začel iskat kar po forumu lepšo polovico…… LP

Torej sedaj imaš njen email? Ker ta Sara, ki išče normalne moške, ga napisala… 🙂

Auf , na to pa nisem pomislil. Pravim čez mesec ali dva. Ali bi mogoče ti rad videl, da bi potem napisala še en nenormalen.
Saj bo še kakšna lejdik čez čas. Lepo pozdravljen SR

Normalen moški ?? ka s pa počela od 25 do 37 de si še sama ??
tud ti nis čist normalana de s pr teh letih še sama ! ne moreš met vsega , dobr žvet pa žurirat pol pa še normalnga deca najdet. Pr teh letih sam še zbirki ostanejo :))

TO NI RES!

Ni izbirkov in ni važno koliko si star, vedno imaš dobre možnosti, da najdeš solidnega partnerja. Vprašanje je bolj v nas samih, ali si to res želimo, ali smo dovolj zreli, dovolj pogumni, dovolj realni, ali delamo v pravi smeri… itd…
Eni srečajo ljubezen svojega življenja šele v domu upokojencev. Pa kaj?

Odpri srce, naj vanj posije sonce, k vragu z filozofijami.

Takoj ko postavljaš pogoje, želje, se zadeva z velikimi koraki umika.

Ljubezen, ni Euro.

Čer MIKE! No prav. Pa se dajva!
lp
Dogovoriti namreč!
Angel*

Ja, sem večkrat pogledal na najin dogovor, maš mail.

Op, levo roko mam rahlo otečeno. :)))

Kava še vedno velja in to dvojna.

Si za to, da uporabiva Štrumpantlov bife.

lp
MIKE flike

Dan SR! Verjamem ti! Včasih je material samo balast s katemin na stara leta nimamo kaj početi.
lp
Angel*

Dan SR! Vsak najde svoj sonček, veš. Tudi ti ga bos. Prepričana sem v to.
lp
Angel*

O Sasha veš kak je s tem..ženske ste ponavadi rade bolj pametne (pa brez zamere:)) in moškemu vse servirate, ker mislite da situacijo bolje obvladate kot on. S tem mu dajete potuho in ga hkrati razvrednotite, ve pa mislite da ga učite vzgoje. Ne ne, tak moški ščasoma res postane nesamostojen, ker se zanaša na vas in vašo “dobroto” (beri: komandiranje) in na koncu imate moškega, ki je “vzgojen” po vaših metodah a si z njim nimate kaj počet..
Če prideš skupaj z nekim moškim in čez čas opaziš da ni vzgojen po tvojim merilih se zavedaj da boš največ dosegla, če se situacije ne boš lotila zaletavo in brezkompromisno. Njegove osebnosti ne moreš krojit po tvojih načelih in željah ker pol to več ni tisti človek ki si ga spoznala in ščasoma to tud sama spoznaš…Verjemi da se bo moški ČEZ ČAS sam privadil določenih stvari, večino bo sam posnemal po tebi.

LP, miki

Dani Miki! Oprosti za vmešavanje! Tole si pa dobro napisal, ni kaj! Imaš prav.
lp
Angel*

miki je pisal:
>
> O Sasha veš kak je s tem..ženske ste ponavadi rade bolj pametne (pa brez zamere:)) in moškemu vse servirate, ker mislite da situacijo bolje obvladate kot on.

V to, kar počnejo ženkse, si vključil tudi mene. Pa recimo, da to ni važno.

Mislim pa, da si zadel resnico. Res je tako. Tako vedenje ženske do moškega govori o tem, da ženska verjame, da je le ta nesposoben skrbeti zase.
Govori o tem, da je nafopana s tem, kako naj ženska skrbi za hišo.. kako naj popedena vse člane itd. Mati-koklja, skratka. Najhuje pa je, ko pravzaprav tudi moški to pričakuje. Da tudi sam verjame, da je tako prav.
In ko sem rekla, da poznam kar nekaj moških, ki so čudežno nehali biti samostojni, sem govorila o moških, ki so se odrekli tej samostojnosti. Verjamem, da je delno soodgovorna ženska. Delno pa moški, če se temu ne upre in sprejme tako pedenanje kot nekaj, kar pač spada zraven. Ker če je nekdo samostojen, bo to hotel tudi ostati, a ne?

>Njegove osebnosti ne moreš krojit po tvojih načelih in željah ker pol to več ni tisti človek ki si ga spoznala in ščasoma to tud sama spoznaš…

Sem vedela, da osebnost in navade niso eno in isto. In res je, osebnosti ne moremo kaj dosti spreminjati pri sebi, svoje navade pa lahko.

Dober večer!
Povsem jalovo delo je kogarkoli spreminjati in sploh od kod nam ta pravica. Vedenje “žensk kokelj do piščet” v svojem bistvu govori o zapuščini njenih staršev do nje oziroma je slika funkcioniranja njene družine v kateri je odraščala. Pa “bognedaj”, da obsojam starše, delovali so tako kot so znali in zmogli v danem trenutku.In za to , da se srečata ravno koklja in pišče je potrebna kemija, energija.Pa nastane to, kar nastane – zdolgočasena, zafrustrirana, povprečna ( ne mislim materialno) družina, kjer se ženska večno počuti žrtev ali obratno. Lahko pa da temu ni tako, da so vsi “srečni” do konca svojih dni, če se le ženska notranje zadovolji s tem, da večno daje, prejme pa nič ali bore malo.
In še tako globoko vkoreninjeni vzorci, ki nas ponavadi ovirajo pri kvaliteti življenja, se dajo prevzgojiti, če le ugotovimo, da imamo možnost izbire in seveda, če sploh čutimo potrebo po drugačnosti.
Pišem iz lastnih izkušenj “koklje”, ki pa je v neki točki življenja ugotovila, da to ni to in da je življenje lahko tudi drugačno. V veliko veselje sebi in ljudem, ki me obkrožajo in me imajo radi.Pravijo, da ko je učenec pripravljen, učitelj pride in res je tako. Že sama narava študija me je prisilila ali boljše ponudila možnost, da na svet gledam z drugačnimi očmi, če pa še sam toliko dozoriš in začutiš, da nekaj ne štima, toliko bolje. Torej, mati Tereza ne bom nikoli več, če pa že, nikoli kot žrtev, temveč bo to moja lastna izbira in ne izbira notranjega vzorca, ki me sili v tako delovanje.In koliko lepih, polnih in z dušo danih stvari lahko ponudim tako sebi, svoji deklici, mojim varovancem, ljudem, ki jih imam in tistim, ki jih bom še imela rada.
Nič na tem svetu ni vredno obdržati za vedno – samo smeh in ljubezen prijateljev.
S tem se poslavljam, mirno noč.
Y.

Ojj piši na [email protected]

New Report

Close