Najdi forum

Je pa tale Mirjam preživela 10 let z Jonasom, ki meni ne deluje čisto nič mirno. Slučajno sva hodila na isto gimnazijo (z Jonasom) in se ga spomnim da je bil že takrat odštekan (npr. prišel je bos v šolo in sploh je vedno nekaj zbujal pozornost in nategoval folk okrog sebe). Iz zanesljivih (zelo njima blizu) virov sem slišala da sta se kot par perfektno ujela in da sta bila idealna kot par. Si pa ne morem predstavljat Mirjam v tem paru kot mirno žensko kakršno se je kazala včeraj. Nekdo pri temu igra ali MIrjam ali Jonas, vsekakor sta pa oba igralca in to dobra, tako da človek ne ve kaj si misli. Jaz osebno mislim da sta oba precej nesrečna človeka. Kaj pa vi?

Če se na motim, malo višje pod /kako si razdelite / piše Sara o delu v zakonu. Kdo zdaj laže = ? Ali imamo tukaj dve Sari?? Lepo prosim odgovor. LP

Sara je to tvoje ali od druge Sare??????

Avtor: Sara ()
Datum: 04-01-02 17:28

živjo

jaz kuham..pomivalni stroj pomiva..v trgovino hodi mož ( možje so za takšne opravke idealni ), vse ostalo pa opravi priročen sosed… no ja…ne ravno vse 😉
avto,zamašene odtoke in temu primerna dela pa.Beljenje stanovanja pa valjda opravi mojster za malanje in vsa čast tistim,ki to delo opravljajo sami .Samo enkrat smo poizkusili pa nikoli več.

Pri vrtu pa se nekako ustavi.Topogledno smo ena zelo homogena družinica.

Nekaj ne štima.!!!!!!!!!!!

Najboljša izjava (od Miše Molk !),ki sem jo slišal po dolgem času !

“Imam moškega , vendar na njemu ne piše čigav je mož”

Vsem želim vse naj naj v letu 2002
Stumpantl

Ja, dve sta. Ena Sara je z emailom, druga je pa brez.

Q. Why do most women pay more attention to their appearance than
Improving their minds ?
A. Because most men are stupid but few are blind.

Kako naj najdeš “normalnega” moškega, če sama nisi normalna. Tvoji normativi so nenormalni! Pospravi si najprej po svoji glavi, potem išči “normalnega” moškega, ženska!

Maša

… in zakaj ne. 🙂

Se dogovoriva.

Kakšni pa so normalni normativi?

Aja? Ja, kakšen je pa tvoj tip, če so Sarina pričakovanja zate nenormalna!? Da nisi ti totalno nenormalna!

Sara je pisal/pisala:

> Zanima me, ali sploh še kje obstaja kakšen normalen moški
> (zaposlen, primerno situiran, samostojen,…)?

Imela sem pokvarjen računalnik. Sicer grem kdaj v knjižnico, pa se ne morem skoncentrirati.. zato vsej debati nisem sledila….

Samostojen?
Hm…. težko, težko.

Zakaj odrasel moški ne bi mogel biti samostojen? Hočeš reči, da je normalno, da je odrasel moški opravilno nesposoben?

Po mojem pomeni samostojen predvsem naslednje: da se sam preživlja, da je sposoben tudi sam preživeti, da se je od matične družine že odcepil (predvsem od mamice), da zna sam k zdravniku, frizerju, da si sam kupi spodnjice, in tako dalje. To pa menda ni preveč

Nike je pisal/pisala:
>
> Zakaj odrasel moški ne bi mogel biti samostojen? Hočeš reči,
> da je normalno, da je odrasel moški opravilno nesposoben?
>
> Po mojem pomeni samostojen predvsem naslednje: da se sam
> preživlja, da je sposoben tudi sam preživeti, da se je od
> matične družine že odcepil (predvsem od mamice), da zna sam k
> zdravniku, frizerju, da si sam kupi spodnjice, in tako dalje.
> To pa menda ni preveč

Ja, tudi jaz mislim, da to ni preveč. Za nekatere, ki sem jih poznala, pa je bilo to preveč. Predvsem – nesamostojnost v smislu: NE poznavanje sebe in lastne duševnosti … tema totalna.
No, poznam pa posredno in neposredno nekaj moških, ki so bili nesamostojni…v smislu tvojih gornjih navedb…. in nekateri, ki so postali .. nerazumljivo nenadno opravilno NEsposobnosti…. oz. NEsamostojnosti.
Kot bi v glavi napravili KLICK….
In seveda poznam tudi samostojne moške. Vendar malo. Morda jih še bom.
No?

Ne, ne, rekla je, da je njena prijateljica rekla:

“Jaz moža imam, pa ni treba, da je moj.”

Ja, al pa kot, da bi ti, po tem, ko si ene 20 let prekopaval otok, eden rekel, da so zaklad že zdavnaj našli.
Al pa, kot bi ti kdo rekel, da Dedka mraza ni.
Al pa, kot bi ti kdo rekel, da srečke, ki si jih kupil na srečelovu, si jih kupil brez zveze, ker sploh ni dobitkov.
Al pa, kot bi ti kdo rekel, da si najlepši človek izmed 1000 in potem srečaš še 998 ljudi, z enakim obrazom (J. Malkovich).
Al pa, kot bi ti kdo rekel na poročno noč, da je tvoja hotelska soba z razgledom na prekrasne hribe, zasedena….in da te bodo dali spat kar v kuhinjo.
🙂

Andrej je pisal:
Ma Kolk mora bit velika lakota, da bi pojedel še kaj drugega ….

Ma, jst npr. ne jem rdeče pese. In je nikol ne bom. Pa če sem še tako lačna.
In tako je nesmiselno, da sta dva skupaj, ko eden goji samo rdečo peso, drug pa korenček…. in je eden vedno lačen.

Najlepše je, ko najdeš enkoga, ki ima pač podoben okus kot ti. Ne vem, če je res vse tako zapleteno. Po mojem postane zapleteno, ko nočemo videt kaj drugi goji na svojem vrtu.

Ponovitev oddaje sem videla.
Osebno bi raje videla, da bi bili povabljeni kaki čisto preprosti ljudje. Namreč se mi zdi, da ljudje, ki so tako na udaru, ki živijo v teh krogih, imajo toliko mask na obrazu, da ne vem, ali so resnični. Mislim, da si še teže dovolijo biti to kar so, pa čeprav so dolgočasni.
Kljub vsemu, pa je, za moje pojme, le pricurljalo kaj, (zame), uporabnega.
Korbarjeva mi je bila všeč v tem, ko je pač priznala, da je ne zanimajo kratkotrajne veze, pa razna bučna srečanja. Kar je sicer nekako v nasprotju z večino ljudi nasploh, kot opazujem. Se mi zdi, da je kar trend… skoki čez plot, nore zabave, “lahkotnost” življenja, itd itd. tako, da to je zame pač en dolgočasen life…
Štern mi je bil všeč, ko je rekel, da se je navezal na Zajca…. le v enem mesecu..
Molkova mi je bila všeč, ko je tudi kar iskreno, menda, povedala, da se ne trudi več razumeti in biti razumljena in tudi, da je včasih tudi sama nora kot kura, ko se zaljubi (no, kot kura… ni rekla)… in da navzven ne daje takega videza…..

Nikoli ne reci: nikoli. 😉

Tisto z Zajcem je bilo res čudno. Izgleda, da je (bil?) Štern zelo občutljiv – taki se lažje navežejo na živali kot na ljudi.

Phhhh, po mojem gojiš rdečo peso…. zato tako praviš.

New Report

Close