Najdi forum

Pozno? Zakaj bi bilo pozno?
Po mojem ni nikoli prepozno. Veste koliko parov se spozna šele v domu upokojencev in so srečni?

Sprejmem Janin predlog in bom od zdaj naprej samo Y.Tisto drugo je preveč za pisat.Vidim, da se tema še veselo nadgrajuje.Upam, da je Sara že dobila kaj pametnega zase.Tale mument si razbijam glavo s tem, kje je moška domišljija, če že hočejo kaj popravit ali na novo ustvariti??? Saj ne, da posplošujem, tole se nanaša predvsem na mojega bivšega, ki me zelo vztrajno vabi v posteljo…
Kar obrne se mi, pa nisem frigidna. Ko sva pred meseci s hčerkico odšli od njega, so bile meje jasne, nobenih obljub in lažnih utvar. On pa zdaj hop… In ker seveda od mene ne dobi željenega JA, sem največja “pra….” in izkoriščevalka – citiram njega. Hej, ko bi vedel, kaj je izpustil iz rok…Verjetno si vso zadevo napačno razlaga, namreč v moji odsotnosti prav lepo skrbi za najino punčko in se imata rada, vendar pa zahtevek po mojem telesu ne more biti cena za to!!! Ne vem, moja merila pa so bila očitno prenizka, da se sedaj ubadam s takimi bedarijami. Pa zakaj hudiča me ne povabi vsaj na kak sprehod ali tek. Aja, pozabila sem, da to ni v njegovem “resorju”. Midva sva zgradila streho, pa mogoče kakšno steno. Potem pa totalno rušenje…. Začeti hočem pri temeljih, pa to z njim ali brez njega.Sanjam o eni majhni, luštkani, topli hišici…. sem pa res ena sentimentalna koza.
LP, Y

Midve sva se pa res brez problemov in hitro zmenili. 🙂

Ps:Nisi nobena sentimentalna koza !! Sanje se znajo tudi uresničiti veš !!

Lp, Jana

Vidim, da je tale moja tema dvignila kar precej prahu. Moram reči, da je nekaj odgovorov prav zanimivih. Vsekakor pa sem še vedno prepričana, da je bolje biti sam in uživati življenje kolikor se ga da dobro (čeprav je v dvoje še vedno lepše), kot pa vztrajati v kakšni slabi zvezi.

Lep vikend vsem skupaj,

Sara

Ja, res se kar precej kadi. Pa po moje, kar brez veze… Popolnoma sem dojela tvoj point. Verjetno ni problem v tem, da ne bi bila pripravljena deliti SVOJE postelje, stanovanja, hladilnika itd., ampak z nekom, ki ni parazitsko nastrojen in ti ni treba reševati njegovega stanovanjskega, čustvenega in na vem kakšnega problema še. Se pravi z načeloma zdravim moškim. Sama nisem tako premožna, pa bom tudi prekleto premislila komu bom spet kuhala in prala – kar pa v svojem bistvu sploh ni problem. Ko najdeš pravi scenarij, se vloge z lahkoto in veseljem razdelijo.
Lep vikend tudi tebi – verjamem, da boš srečala nekoga, s katerim si boš delila glavno vlogo.
LP, Y

“Why”, še en predlog za tvoj nick: Yes.

Igor 30,pojasni – a je kakšen pomen ali kar tako…
Y

Kar tako. Sam Y brez česa zraven je videti preveč osiromašeno, se mi zdi.

Res zgleda bolj klavrno, je pa zato vsebinsko zelooooo bogat.
Hvala za namig.
LP, Y* – a je to lepše????

Ma, samo da je tebi všeč. Yes! *
😉

Nehajva nakladat – Y je čist OK. Daj, napiši kaj pametnega Igor 30 ali kdorkoli. Vsi ste že očitno petkovo lahkotno razpoloženi, jaz sem še v službi. Danes je še posebno težaško, delam z duševno prizadetimi in te “pozavgajo” do nezavesti.Ne vem, ali je polna luna ali kaj… Sicer pa še malo in grem stisniti svojega malega sončka domov.
Y

Čer Miki! No, kratko in jedrnato! Ni kaj! Greš na kavo?
lp
Angel*
lepo, da si se oglasil!

Čer Sara in ostali! Zanimiva tema. Sem se komaj prebila do konca. Samo nekaj me resnično moti. Ne vem zakaj je nenormalno, da pri 37 letih ženska ne najde pravega? Jaz sem namreč še starejša. Imam in nimam pravega…zame ni noben podatek starost, poznam otroke pri 40 letih, ki bodo žal ostali večni otroci. In to, da so najboljši moški poročeni tudi ne drži. Najboljši moški so samski. Recimo uspešni poslovneži, zdravniki ali pa kaj drugega. Od vseh let na faksu in vsega prebijanja po uspešni karieri nimajo časa ne za zmenke, pa ne iskanje. Najboljši moški je torej neporočen, hudo zaposlen, pameten, uglajen in še kaj. Za pranje, kuhanje, likanje in ostalo si pa privošči eno kuhinjsko pomočnico. Tako je moje mnenje. V današnjem norem svetu, ko vsi iščejo nekoga, ga najdejo, se poroče, otope brez ljubezni v en iber nulo…je to razumljivo. Poznam ločene ljudi, razočarane, da so petnajst let ali več skupnega življenja zapravili z osebo, ki jo niti ne spoštujejo več, kaj šele ljubijo. Trdijo da so srečni, v resnici pa so napol mrtvi. Trupla! Na stara leta pa umrejo v bedi spoznanj, da so sprašili v zakonu še tiste strasti in lepote, ki bi jih kot samski nikoli ne. Laž je vse skupaj. Totalna. Najbolj varajo ravno poročeni, v ozadjo imajo zasilen izhod…dom in eno revo, ki doma lepo čaka…beda svetovna!
Sara! Moje osebno menje je, da s teboj ni prav nič narobej, imaš samo smolo, spoznala si žal napačne osebke, pa mogoče se ne giblješ na pravem mestu in z napačnimi ljudmi. Jaz osebno sem vdova, pa zato še nikjer ne piše, da sem zmešana. Tudi kriterijev nimam ne vem kako poostrenih, samo kanta za smeti pa nisem. Torej draga! Najti pravega je ena velika zanka, uganka. Najti ljubezen, pa še večja. Ni več vrednot kot so: dobrota, poštenje…pa še kaj. Ni več smisla. Poznam veliko samskih moških, izobraženih in dokaj premožnih. Kadar koli bi z veseljem šli s teboj na kavo. Verjemi mi. Berem tvoje poste. Prepričana sem v to.
lp
Angel*

Angel, odlično, strinjam se skoraj 100% – le tisto o “hudo zaposlenemu” bi rekel drugače. Pametni bo raje malo manj delal, da bo lahko imel več časa za družino, počitek, zabavo.

V tem, Sara, se pa popolnoma strinjam s tabo!

Lili

Hvala, hvala.Najboljši moški smo neporočeni. Še enkrat hvala. LP

Lahko je biti pameten, a ko si nabereš materjalnih dobrin, ki te koštajo cca. 100 tisoč na mesec ,brez da si kupiš še kilo kruha , moraš delat.
Če pa si privoščiš še kakšen bazen, boljši avto……… avto sem omenil zato, ker sem pred dvema letoma dal za eno gumo 52 tisoč sit. Sedaj pa računaj stroške. Pa manj delaj, pa si v pi……… LP

Potem se delu razkošja raje odpovem. Materialnega razkošja – ostane ti pa razkošje drugačne vrste: miren spanec, gurmanske navade, kak “brezvezen” hobi… če ne začnem ravno na vrhu spiska. 🙂

No ja, lepa hvala Igor 30! Mogoče, vse je mogoče…
lp
Angel*

…pa hedonistični užitki, fitnes, đakuzi, ples, ogled rajskih otokov…Ma to much! Meni denar ne pomeni nič, razen to, da ga raje zapravim, kot pa dam v trezor.Je pa hudo, če ga ni…Poznam tudi to varianto.
lp
Angel*

New Report

Close