Najdi forum

Nice speech. Bos kandidirala za predsednico lige Bridget Jones?
Prav zivo si predstavljam nabrekle zile na tvojem celu in gubice na podbradku, ko si tole pisala. 😉

Lp,
Tommy

[kako nesmiselna potrata popolnoma uporabne zenske strasti…]

Lp,
Tommy

Miha, za nekoga, ki naj bi bil srecno porocen, se mi zdis:
a) blazno zagrenjen in
b) poln potrebe po samodokazovanju.

Ce so taksni najboljsi, potem je izbira najbrz res slaba.

Lp,
Tommy

hehehe.. jaz kot bridget jones-ica?? aaahh ahhhhh.. (takoj napisem komentar, samo da bo orgazem mimo).. aaaahhhh..

Hear, hear.

Izbiranje prave(ga) zna trajati kar nekaj casa, in vmes se pojavi mnogo napacnih, ampak na koncu je vredno truda. Moja najdaljsa veza je bila natanko tako lepa in popolna, kot sem si jo vedno zamisljal. Ergo JE MOGOCE in SE DOGAJA.

Se vecja neumnost pa je skakati za dolocenimi ‘ciljnimi skupinami’. Npr. locenci. Razlogov za locitve lahko milijon, vsi imajo skupni imenovalec. Nekaj je slo narobe. Se huje je s ‘srecno porocenimi’, ki skacejo cez plot. Tu je ocitno ‘nekaj hudo narobe’. Za povrh so to najvecji nedonosencki od vseh, saj ne zelijo pogledati resnici v oci.

Npr. poznam zensko, ki si izbira ‘nedonosencke’, ker ima tako izrazit materinski cut in je brez otrok in bo najbrz se lep cas brez otrok. Njeni starsi so ena najbolj premoznih Evropskih druzin, sama je prav po divje poklicna zenska, ki je vse kar ima ustvarila sama (brez marke pomoci starsev). Ima pa to napako. Pri 26tih. Za povrh je resnicna nemska lepotica. Ko se bo locila, ali bo njen bivsi terna? Ma niti priblizno. Njen sedanji ne zna niti odmasiti WCja.

Lp,
Tomaz

Seks ni odgovor. Seks je vprasanje. JA je odgovor.

Lp,
Tommy

Pri sedemintirdesetih samski moski, ko zacuti osamljenost Lahko; poklice eno od svojih vec osamljenih prijateljic,
stopi v gostilno, ce ze ga ze doma od osamljenosti sam nareze,
sede za racunalnik in zacne kaj programirati,
ali pa prizge Zetor in naredi en krog po kmetiji…

Cudno, kako imamo ljudje razlicne poglede. Jaz skoz to za tebe mislim, hm, ti pa za vidis taknega MihoX…
kobila

Pa smo res.

Tommy

Meni sta oba Tommy in Mihec kar oki !

A si spet pila? 😉

Lp,
Tommy

Tudi meni je mihec v redu, ceprav na trenutke malce prevec obcutno machoisticen (kar imho pomeni le eno, da je v resnici z zenskami dober kot kruh).

Ampak, ko pa napise, da so ‘najboljsi ze poroceni’ je pa to za nas samske priblizno tako, kot ce bi biku z rdeco rutico pomahal pred nosom.

[mx, upam, da razumes, da ne gre za zaljenje, ampak zaje*avanje.]

Lp,
Tomaz

A to zato, ker sem te pohvalila, al kaj??

Ja. Moram priznati, da tegale tule nisem navajen. Do sedaj sem bil bolj ali manj delezen kritik ( hvaleznost izjemam 🙂 ).

Lp,
Tommy

Hej Jana, imaš čudovito ime! Mislim, da bi ti bolj kot numerologija koristila objava tvojega emaila tukaj…

No, od mene si pohvalo dobil že drugič. Si pač pozabil . Ne glede na vse, mnenja nisem spremenila. Si v redu fant 🙂

Lp, Jana

No, zdaj sva v špilu kar dve Jani. Tista numerološka odgovarja Ediju, da mu žal ne morem ustreči. Sicer pa napiši še kaj. Jutri nasvidenje in mirno noč.
LP, Jana

Draga Jana, jaz bi te prosila če zamenjaš nick. Namreč tu me poznajo že od junija lanskega leta pod tem nickom. No, če ti to ni odveč!!

Pozdrav Jana

Hojla Edi, na vraga zdaj imaš tu dve Jani !

Poskusi z nickom yanna !

New Report

Close