Samska
Pri 37.letih samska ???Spremeni ime, verjemi mi,da numerološko gledano ime Sara privlači moške kakršne opisuješ.Morda bi se za razliko od tega imena vpisovala kot Shara,boš videla da bo bolje. Še druga razlaga pa pravi: enako privlači enako.
Aja, ker sem tudi jaz Sara po imenu bi dodala, da sem srečno poročena in mamica enega majhnega fantka, morda me rešuje priimek kdo bi vedel.
LP
Sara, ne obupaj in ne spuščaj kriterijev, če so kolikor toliko realni.
Tisto kar pa moraš narediti pa je:
– povečaj število kontaktov in novih ljudi, ki jih spoznaš. Če to delaš preko oglasov ali interneta, ti priporočam, da tvoj cilj ni spoznavanje gospoda tapravega, ampak spoznavanje novih prijateljev. To pomeni, da vsakomur prisluhneš, da se z vsakomur družiš, pa četudi ne ustreza tvojim kriterijem, saj nikoli ne veš koliko zanimivih prijateljev ima.
– partner ni pogoj za tvojo srečo, srečna moraš biti že sama po sebi. Naredi še kaj več, da boš imela polno in zanimivo življenje, naj se ti veselje in optimizem vidita že na zunaj, na obrazu, tako boš veliko bolj privlačna za moški svet
– nikakor se ne spuščaj v neperspektivne zveze
– sprijazni se z resnico, da je za večino tvojih vrstnikov in še nekaj let starejših moških na voljo kar precej velika množica osamljenih dam med 25 in 35 leti, ki si želijo imeti otroke, itd.., zato boš morala starostno mejo tvojega princa pač žal malo dvigniti
Veliko uspeha ti želim!
Oprosti , ampak kaj tako trapastega , pa že dolgo ne . Zakaj bi se morala Sara spremeniti , če išče le sebi primernega partnarja. Ja kaj je pa to takega ? Ali bi morala spustiti kriterije in napisati , da bo prav vsak dober , če je le malo dedcu podoben .
Očitno takega na tem forumu ni . Torej so vsi lepi mladi in srečno zvezani , ali pa ne izpolnjujejo res blazno zahtevnih kriterijev – in sicer da so normalni , primerno situirani in samostojni . Pa ženska , majn od partnerja pri teh letih sploh ne moreš pričakovati .
Lp Nina