Najdi forum

Sem pogledal v Oglasnik, res, večina je zlo diskretnih 🙂

Pri 37.letih samska ???Spremeni ime, verjemi mi,da numerološko gledano ime Sara privlači moške kakršne opisuješ.Morda bi se za razliko od tega imena vpisovala kot Shara,boš videla da bo bolje. Še druga razlaga pa pravi: enako privlači enako.

Aja, ker sem tudi jaz Sara po imenu bi dodala, da sem srečno poročena in mamica enega majhnega fantka, morda me rešuje priimek kdo bi vedel.

LP

BRAVO LP

kaj pa npr … Sahara ….

Ja in srečno poročenih !

Tole si dobro napisala.

No, žaliti ni potrebno, bi pa Sara (tista, ki je temo odprla), lahko spremenila svoje mišljenje, se s tem spremenila in v svoj svet privabila tistega ta pravega moškega.
O tem bi lahko še pa še pisala…

Lili

Pred leti sem bral Čarovnico z Griča. Tam je ena lepa zgodba. Prvič pride mlado dekle na zabavo in ga hoče mal sračkat kot ostale že bolj izkušene in poročene. Pa je dobila nasvet, prvo se poroči, ni važen s kom,potem ga pa srački 🙂

opravičilo… ma dons tak pišem same neumnosti

O teh srečno poročenih bi se dalo še diskutirati. Večina jih ima doma ženičko in kup otrok, potem se pa na vsakem koraku vsiljuje samskim puncam. Če ga pa katera vpraša, ali bi se ločil, jo takoj popiha k srečni družinici.

Veš kaj Andrej, danes nobeni ženski ni potrebno, da je Sahara, če tega ne želi sama. Naokoli se moški kar ponujajo, samski in poročeni, za kakšno vročo avanturo.

Ha, malo si me nasmejala, na žalost pa je v tvojem pisanju kar nekaj resnice. But, don’t give up without a fight.

Ok… priznam… napaka … vendar vseeno, ne beri mojih postov direktno, tako kot je napisano. Pišem jih na način, ki mora vspostaviti reakcijo. Žal moraš včasih zapičiti želo malo globlje, da se dotični prebudi iz svojih misli. No čebelce po piku umrejo, jaz pa …. eno par “življenj” mi je še ostalo …

ni nujno … kksnega trotka prej “kruta ga usoda” iz panja prepodi :):))

Seveda še obstajamo normalni moški. Jaz sem že eden od njih.

Sara, ne obupaj in ne spuščaj kriterijev, če so kolikor toliko realni.

Tisto kar pa moraš narediti pa je:
– povečaj število kontaktov in novih ljudi, ki jih spoznaš. Če to delaš preko oglasov ali interneta, ti priporočam, da tvoj cilj ni spoznavanje gospoda tapravega, ampak spoznavanje novih prijateljev. To pomeni, da vsakomur prisluhneš, da se z vsakomur družiš, pa četudi ne ustreza tvojim kriterijem, saj nikoli ne veš koliko zanimivih prijateljev ima.
– partner ni pogoj za tvojo srečo, srečna moraš biti že sama po sebi. Naredi še kaj več, da boš imela polno in zanimivo življenje, naj se ti veselje in optimizem vidita že na zunaj, na obrazu, tako boš veliko bolj privlačna za moški svet
– nikakor se ne spuščaj v neperspektivne zveze
– sprijazni se z resnico, da je za večino tvojih vrstnikov in še nekaj let starejših moških na voljo kar precej velika množica osamljenih dam med 25 in 35 leti, ki si želijo imeti otroke, itd.., zato boš morala starostno mejo tvojega princa pač žal malo dvigniti

Veliko uspeha ti želim!

:-)))

Sara, v kaj pa se naj jaz spremenim? ( numerološko ). Ime mi je Julijana, kličejo me Jana, privabljam pa trenutno nič… Ha, ha… vprašanje je resno!

Ni mi cisto jasno, kaj zelis povedati s tem: “Nobena spustila iz rok?” Ali ima tebe tvoja ‘trdno v rokah’? Od kdaj je to ideal pravega moskega? 😉

Lp,
Tommy

Oprosti , ampak kaj tako trapastega , pa že dolgo ne . Zakaj bi se morala Sara spremeniti , če išče le sebi primernega partnarja. Ja kaj je pa to takega ? Ali bi morala spustiti kriterije in napisati , da bo prav vsak dober , če je le malo dedcu podoben .

Očitno takega na tem forumu ni . Torej so vsi lepi mladi in srečno zvezani , ali pa ne izpolnjujejo res blazno zahtevnih kriterijev – in sicer da so normalni , primerno situirani in samostojni . Pa ženska , majn od partnerja pri teh letih sploh ne moreš pričakovati .

Lp Nina

New Report

Close