šampon za dolge lase
Naša triletnica ima zelo dolge lase – skoraj do pasu. Do zdaj sem uporabljala Penaten šampon, zadnjič pa sem kupila Bubchen. In po tem šamponu se ji lasje veliko težje razčešejo, veliko bolj se ji tudi vozlajo.
Zanima me, kakšne šampone vi uporabljate za svoje dolgolase gospodične. Sama sem bila presenečena nad tako razliko med šamponi in zdaj me zanima, če je kateri mogoče še boljši od Penatena, pa ne bi kupovala vseh različnih po vrsti 🙂 Še dobro, da imam vas…
Kaj pa balzami, jih uporabljate in katere?
Jona
ZDRAVO,
moja hči si umiva laske s Jonsonom (kalčki in med). Laski so prekrasni, lahko se razčešejo in zdi se tudi, da se ji ne zamažejo tako hitro. So svetleči in dišeči. Sicer sva poskusili tudi že Shaumo, Subrino za otroke, Niveo in se ni nobeden tako obnesel.
Verjetno pa je odvisno tudi od sestave in lastnosti las, zato mislim, da ni enotnega recepta.
Pa lep pozdrav!
Najboljši šampon, ki se ga žal ne da več dobiti pri nas (ne vem zakaj) je zame Loreal for kids…….. Nimam pojma zakaj ga ni več, ker je bil krasen, otroku se čudovito raščešejo lasje, pa tudi balzam je vseboval ta šampon.
Otroškega balzama pri nas. Vem da ima Johnson tudi balsam, ampak se ga da dobiti v Italiji, tukaj pa očitno ni interesa za take izdelke
Chicco ima šampone za otroke za različne lase ( gladki, dolgi, skodrani….) in tudi balsam. Po samem šamponu nastanejo pri razčesavanju vozlički, po balsamu pa se čudovito razčešejo. Je pa res, da moja punčka nima tako zelo dolgih las- nekje do ramen- tako da ne vem, če deluje na zelo dolgih.
LP, Majska