Najdi forum

Pozdravljeni!
Mene pa zanima šampanjec, no, če sem bolj natančna, barva šampanjca 😉
Zanima me namreč, pod kateri element sodi. Predvidevam, da je barva prsti ali ognja. Upam, da ni barva kovine.
Prosim in hvala za odgovor.
Lepo bodite!

Zdravo!

Recimo, da se dogovoriva oziroma strinjava, da je barva šampanjca pretežno zlata. Tudi rumena je prisotna, srebrna in beige.

Prva fotka ima veliko zlatih dodatkov in je to pač v stilu osnovnih pravil aranžiranja, da poudari žlahtnost, torej barva šampanjca je zlata. To je element male Kovine 6.

Ne glede na najin dogovor o zlati barvi šampanjca, najbolj dominantna vibracija v šampanjcu, bi bil alkohol! Le-ta spada v modificirano energijo či Kovine, saj ima jedek okus.

Torej, šampanjec vibrira, iz dveh zornih kotov analize, v svoji najbolj prisotni energiji – malo Kovino.

Na zdravje!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Hvala za natančen odgovor. Tega sem se bala 🙁
A lahko z barvami prsti nevtraliziram to zlato barvo? Recimo dodam rjavo? Qi modifikacija pri meni je namreč ogenj 9.
Hvala!

Ma, ni se vam potrebno tega bati, zakaj pa?
Upam, da ne pijete šampanjca na litre dnevno ;-)))

Torej, ni vam nujno nevtralizirati či šampanjca, če ga ne popijete preveč. En ali dva kozarca na dan je čisto ok, ampak pri drugem kozarcu se ustavite s pitjem – evo, spomnite se name, hehe.

Sicer pa za vaš mir, si lahko pripravite užiten prigrizek medtem ko uživate šampanjec, naj bo nekaj iz skupine Prsti.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Ne, ne govorim o pitju šampanjca. Vidim, da sem vas v prvem postu čisto zavedla, ker je bilo meni samoumevno, da govorim o oblačilih, vam pa tega nisem niti omenila.
Namreč imam obleko za svečano priložnost v tej barvi, pa bi ji dodala rjave dodatke, da bi harmonizirala barvo šampanjca. Kaj pravite, bi to šlo glede na moj ogenj?
Se opravičujem, ker nisem bila prej dovolj jasna 🙂
Pozdrav!

Hahahaaaa, res ste me zavedli!!
Sicer je tovrstna ženska specialnost – zavesti, v domeni skoraj vseh žensk, narediti zmedo in jo kao slučajno servirati moškemu ;-)))))
Eto, malo za hec, a malo boga mi, za dobro voljo, saj dovolite tovrstni uvod, a ne!

Vi ste srečnica, ker imate Ogenj 9 in lahko, oziroma morate uporabiti vse barve, teksture in vzorce iz elementa Prsti, vaše dnevne či. Srečnica pa zato, ker si lahko privoščite rumeno, eno najlepših barv v vsej barvni paleti, saj zame je. Seveda lahko uporabite tudi rjavo, pravilna prejšnja ugotovitev in predlagam pastelno rjavo ali pa že omenjeno beige, črni se izogibajte v tej zgodbi.

Namesto vseh naštetih barv si lahko privoščite karirast vzorec v katerikoli barvi, ali vsaj horizontalne črte. Torej, opcij je nešteto, tako rekoč malo morje.

Lepo bodite in prijetno praznovanje.

:-))))
No, zdaj pa ste me razveselili. Čeprav ste me najprej malo skritizirali, in to ste si upali privoščiti samo en dan po mednarodnem dnevu žensk!! Ja ja, kot da ste moški dosti manj zmedeni ;-). no, vi mogoče ste, moj pa ne, vsaj včasih … Malo za šalo. In sem vesela, da imate tudi vi smisel za humor, drugače bi bilo … manj zabavno 🙂
Res hvala lepa za vse nasvete … do naslednjič!
Pozdravljeni!

Eh, fino to, da sem vas kljub vsemu, vseeno tudi malo razveselil.
Humor je zaželen, ker deluje harmonično in odpre dušo, zato se rad šalim.

Sorry, a moral sem tudi mijčkeno skritizirati. Pogum pa to si sproti sposodim (in previdno opazujem iz leteče pozicije veselega Zmaja). Ker je potem slajše veselje, pa magari to bilo na Dan žena ali dan potem, ko se na veliko odpirajo šampanjci, no, zato ste me res čisto upravičeno zavedli.

Sem si po tihem umislil, da ste nekje proslavljali sladko zmago nad moškimi, tako pomembno za večino žensk. A morda si boste vse skupaj lažje zapomnili. Ravno tako, kot si bom rahli prizvok kritike danes, na Dan mučencev, zapomnil jaz. Zato že urno hitim in si grem poiskati bodeče vejice z velikimi ostrimi trni, da si v miru in kreativni tišini spletem moški simbol trpljenja – trnovo krono ;-((

Pridni ste in dobro premišljujete po fs načelih, prijetno ste me presenetili.
Eto, pa do naslednjič.

p.s.
Pa ne svojega dragega danes preveč mučit, malo žiher, oo, to pa!
Zatorej, raje nazdravita, pa čeprav s šampanjcem v sijoče zlati barvi ;-)))

New Report

Close