Samozavest
Spoštovani,
Glede na to, da me pesti hudi pomanjkanje samozavesti in nezaupanja vase me zanima, ali kje v Ljubljani obstaja terapevtska skupina, ki bi se ji lahko priključila ?
Pozdravček…
Pozdravljena!
Zadnje čase se za dvig samozavesti, samopodobe, zaupanja vase in vsega podobnega uporablja asertivni trening in razni drugi treningi socialnih veščin. V tej smeri so zelo aktivni na Centru za pomoč mladim, Kersnikova 4, tel. 438 22 10 ali GSM: 031 323 573. Dosegljivi so vsak dan od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 20.00 in v petkih od 9.00 do 15.00.
Glede na izkušnje jih mladi radi pohvalijo. Sicer pa začnejo v marcu na novo s treningom socialnih veščin. Poskusite, morda vam bo pomagalo.
Srečno, Maja.
Maja,
najlepša hvala za odgovor, imam pa samo še eno podvprašanje 🙂
priporočate mi Center za pomoč mladim, pa me zanima, če je primeren zame, glede na to, da sem stara 26 let in že redno zaposlena ?
Hvala za odgovor.
Maca
Živjo!
Trening socialnih veščin na Centru za pomoč mladim je sicer namenjen mladim do 20. leta, medtem ko se treninga asertivnosti udeležujejo tudi starejši mladi. Sicer pa so mi na CPM-ju rekli, da se oglasi pri njih v svetovalnici, pa da se skupaj odločite kaj bi bilo najbolje zate.
Srečno, Maja.
Tudi jaz imam velike težave s samozavestjo , star sem 30 let in ne vem kam bi se vključil bi me kakšna podobna skupina zanimala…..
Forum je zaprt za komentiranje.