samozadovoljevanje
here we go again…..
Ni glih zver …
Kača je ameriški gož, podoben temule: , kuščar pa je zelena vodna agama, podoben temule: .
kupi si psa
Živjo! Star sem 16 let. S samozadovoljevanjem imam problem, ker sem po vsakem izlivu tudi naslednji dan zmatran in brez volje do vsega. V šoli mi gre na slabše. Samozadovoljujem se vsak dan in sem nekako postal odvisen od tega. Pred kratkim sva se s mojo prvo punco razšla, z njo pa sva imela tudi redne spolne odnose. Ker je bla ona tako divja sem postal tudi jaz, zdaj ko pa je nimam več pa tudi seksati ne morem, zato se samozadovljujem. Nekako mi v možganih vsake toliko časa pride na pamet da bi eno položil ampak srce mi prav drgač in hočem se tega odvadit. Prosim, če imate kakšne predloge kr sm že na robu prepada!
Imam pa pe eno vprašanje. In sicer, s punco sva imela nekajkrat spolne odnose, neštetokrat. Pri enem pa se je zgodilo da me je punca oralno zadovoljevala ( tako kot pri vsakem ). Pri tem pa sem rekel naj proba še “polizat” testikule. Ampak punca mi je naredila vakuum na testikulah in me je zelo zabolelo. Leva testikula me še danes občasno zaboli. Ali je to nevarno?
Hvala, Tim.
Jaz sem se že odvadu to delat, pomoč sm pa poisku pri Bogu in tisti ki bi se radi odvadi te stvari, se zaupajte Bogu, pojdite k spovedi, vsak večer molite in res jst sm se odvadu, nič več me ne pritegne k temu da bi se še samozadovljeval.
Lp, TCsw
se strinjam z zgornjim sporočilom. Odgovor na vse najdete pri Bogu.
JEZUS KRISTUS JE EDINI BOG
Forum je zaprt za komentiranje.