samozadovoljevanje
ne vem zakaj, ne vem kako, toda te navade se zadnje case sploh ne morem odvaditi. lahko pomagate??
zakaj bi se pa rada odvadila?
Bi se pač rada odvadila, to je njena stvar, zakaj.
Tamara, poskusi si odvrniti misli. Ko te prime, pojdi npr. ven, na sladoled ali se zaposli s čim drugim. Bolj ko boš razmišljala o tem, kako se moraš temu upreti, bolj te bo vleklo. Torej začni razmišljati o racah, kuhanem krompirju, vročini … Pač, čemerkoli.
Razmisli, kaj ti najbolj napelje misli ali v kakšnih trenutkih najpogosteje to počneš, potem pa se poskušaj temu izogibat.
Nekaj nasvetov pač. Saj pomoje je to prav tako neke vrste “zasvojenost”, kot vse ostale. Vsem zasvojenostim je skupno, da ponavljaš neko dejanje, ki ti prinese ugoden občutek.
Samo da za samozadovoljevanje ne prodajajo flajštrov v lekarnah, tako kot za kajenje 😉
hvala, hvala. bom poskusila tole z racami:))) najhuje je preden zaspim.. tako da na sladoled ne bi hodila:))) no, sicer pa je to cisto obicajno, toda vseeno me rahlo moti. HVALA!! 😉
nisem tebe vprašala…
Zakaj se je že treba te navade odvadit?
Saj ni poanta posta, zakaj bi se rada odvadila. Bi se pač rada. Mogoče ji je preveč vroče, ali kaj takega …
Kristina, jaz pred spanjem ponavadi mislim na kaj lepega, kar se mi je zgodilo čez dan (npr, če so se skotile miške ali če mi je kdo kaj rekel), ali pa si delam plan, kaj bom počela jutri (npr, šla bom v trgovino, kaj vse že moram kupiti?, lahko bi šla v knjižnico … lahko bi sestri napisala pismo … ) take stvari – in potem v tem zaspim.
ups, zdejle poštekala, da se je to nekdo zafrkaval … sram te bodi, jaz pa tu koristne nasvete pišem … :PPPP
daj še ti poleg ;P pol smo komplet 😉
bele…
Če ti pa ne uspe, si pa lahko v Top shopu kupiš obliže proti celulitu in gubam, ki prilepljeni na pravo mesto učinkujejo tudi na prhljaj in potrebo po samozadovoljevanju.
Če ti pa še to ne uspe, pa sexat začni.
Miške? Ah, to je hrana za kačo. Vsake toliko se skotijo mlade miške. Če imam odraslih dovolj, mladiče dam kuščarju za požret, če pa jih nimam dovolj, pustim, da mladi odrastejo in se množijo dalje, da potem lahko s čim hranim kačo.
Forum je zaprt za komentiranje.