Najdi forum

Samozadovoljevanje!

Mislim da na forumu nisem še ni nikjer zasledila, kako se kaj punce samozadovoljujemo! Jaz namreč vedno na isti način! Prosim punce, če mi zaupate na kak način to počnete, da vam je najbolj lepo! Poleg tega seveda, da moraš met v glavi poštiman!
Hvala!

In kako se ti? 🙂

Kar nekaj časa nazaj, sem se ponoči zbudil, ker se je nekaj treslo. Saj veste, ko pride en zunanju signal in se prav počasi zbujaš in le počasi pogruntaš zakaj se gre. In kaj sem opazil, opazil sem da si jo moja dama intenzivno drgne… skratka pogosto se samozadovoljuje med spanjem in to ne glede na to, če sva se prej seksala. Pravi, da se ji to dogaja bolj ali manj redno, se pravi večkrat na teden, v sanjah, da se ne prebudi vedno, če se pa prebudi pač potem opravi do konca. Jaz ji pravim, da je srečnica, ker tudi sicer nima problemov z orgazmi in ji redno pri normalnem seksu priskrbim dva, včasih pa tri, čeprav se zavedam da število orgazmov nima ravno veliko zveze s kvaliteto odnosa oziroma zveze.

Zanima me pa, če se kateri sogovornici na tem forumu dogaja kaj podobnega.

p.s. Tisti zlobneži, ki mislite, da se ji to dogaja, ker jo preslabo…, si ne drznite pisariti, ker to preverjeno ni res.

Maš pa srečo. Pri nama se je to zgodilo enkrat samkrat. Slučajno sem se prebudil in zaslišal drago kako sope. Ampak si jo ni sama drgnila, le tako intenzivno je sanjala. Potem pa sem jo jaz začel božati po muci in v spanju ji je prišlo, pa se ni zbudila. Seveda sem potem še sam poskrbel zase, ker me je to zelo zrajcalo. Potem se to ni več ponovilo. Škoda. Ali pa pretrdno spim, ker ponavadi ko zaspim, potem se zame svet ustavi. Lep pozdrav John.

Ja tudi jaz kaj podobnega izvajam med spanjem…ko se partner prebudi me en čas opazuje in še sam prične z samozadovoljevanjem nato me nežno prebudi in “že sva skupaj”….

Dobri ste!!! Jaz še punce nikoli nisem zalotil pri tem pa čeprav sva skupaj že več kot pet let in več kot dve leti že skupaj živiva…kako vam to rata? tudi mene rajcajo te reči!!!

:)))))verjetno se tvoja punca takrat, ko tebe ni poleg v postelji, doogy. Jaz tudi ne maram prič ko to počnem.

Svetujem ti, da daš pobudo ti. Ko bo punca zaspala, ga vzami v roke in začni z njim eksperimentirati, ko se bo začela postelja malce tres se bo punca sigurno zbudila – boš videl kako bo reagirala. Mene osebno to ful rajca. Uff že ko se spomnim….

Pa zakaj se sramujete tega? A ni to čisto vsakdanja potreba?

Saj te reči sva skupaj že počela in moram priznat, da je zelo zabavno!!! Pa vendar bi rad to doživel takrat, ko ne bo vedela, da jo opazujem…Ali mi lahko svetujete kako naj pridem do tega…sem razmišljal o kameri in podobnih rečeh pa se mi zdi to preveč podlo…lahko še zameri… Mogoče mi bo pa nekega dne le uspelo!!! Vam povem…:)

Hi!

Ce imas doma ali kje drugje internet obisci naslov http://www.jackinworld.com kjer boste nasle super ideje.

lp, ursa

Mene pa neki zanima…
Jst se sploh ne samozadovojujem…in se mi to ne zdi nc cudnga, zdej me pa zanima vase mnenje o tem…a je to normalno?

Kolk se vas samozadovoljuje, pa kolk se vas ne?!

Hvala za kak odgovor:)

Ampak v teh stvareh je možno govoriti, da nekaj ni normalno, samo s statističnega vidika, če odstopa več kot toliko od povprečja. Če imaš stalnega partnerja in normalno spolno življenje, potem tega morda ne potrebuješ, čeprav je težko govoriti, da tisto, ko se igrata skupaj in dražiš sebe v njegovi družbi, tudi ni na nek način samozadovoljevanje, čeprav se dogaja v paru…

Za večino moških sem prepričan, da se, kadar nimajo partnerke, redno samozadovoljujejo, kadar pa imajo partnerko pa redkeje. Čeporav je možno tudi to, da nimaš partnerke, pa ne čutiš potrebe po samozadovoljevanju, ker si pač začasno za te stvari pač malo otopel…

Sama se zelorada samozadovoljujem, saj mi to prinese enkaj lepega in skoraj ne pozabnega…res je da imam fanta, ki je super in tudi v seksi se zelo dobro ujamema vendar še vedno se najraje samozadovoljujem, ker se mi zdi, da sem preveč potrebna in mi je “premalo” če seksama s fantom tri štiri krat na teden…
Najlepše pa je, ko k sodelovanju povabim tudi sodelavko…fant sicer ne ve zato, saj bi najverjetneje hotel, da to počnemo v troje vendar jaz mislim, da ne bi prenesla, če bi videla fanta kako uživa v moji kolegici ali pa če bi to počela oralno…ali naj mu povem? kako naj reagiram, če bi fant vstrajal pri igrah v troje?
A ima katera izkušnje s tem?

Jou, če pogledamo statistično, potem se vid, da moški to dost bolj pogosto pošnemo. Jaz mam punco skupi sva leto pa pol. Prej sem mel kr dost izkušenj, vendar se nobena ni preveč obnesla (me je minilo). Jaz se redno samozadovoljujem (1x do 3x na dan), sploh pa takrat, ko se s punco dolk ne vidma, ker je pol boljši seks oziroma se lahko bolj potrudim zanjo, ker vam punce to ful paše ( res je, da vam je predigra stokrat boljša od “akcije”, ampak ko vas zrajcamo ful popizdite in torej bolj ko vas zrajcamo bolj popizdite in seveda bolj vam je fajn….). Ful se pa strinjam da se je treba samozadovoljevat na drugačne načine in povsod, ker s tem razvijamo boljše preddispozicije za dobre spolne odnose, kajti le-ti ful vplivajo na sam odnos…berte John-a Gray-a….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close