Najdi forum

samozadovoljevanje

Ne vem.
Živim čist normalno življenje ampak, če se ne najmanj 1 krat dnevno samozadovoljujem, mi non stop hodijo po glavi druge ženske, čeprav sem poročen.
Zgodi se, da se tudi 3 krat dnevno samozadovoljujem.
Ali je to problem, mislim, da je.

ja in….ce mislis da je problem po je, ce mislis da ni pol ni…..

Ne vem, če je to tak velik problem. problem je bolj v tem, kaj počneta s tvojo ženo. očitno premalo seksata, poleg tega ti mora biti pa strašno nezanimiva in dolgočasna, če vedno misliš na druge ženske.
a bi se ti malo ločil?

ti si pa full kruta….hehe bi se kar malo locila….

Ja, dragi moj Edvin, to pa res ni krutost. Jaz vem iz lastnih izkušenj, da ko sem začela mislit na druge med seksom, da je blo potem hitro konc vsega.

On je pa poročen, pa mu niti žena ne da. Ja, kje si pa še to vidu? Potem si ga pa revež drka. A ni ubog? Naj si najde eno drugo, da bosta sekskala non stop pa bo vse v redu,.
Tako je življenje.

;-)))

Piki

Moraš povedati kaj več o vajinem življenju, kaj in kako je menim, da tisti, ki ni poročen nima čisto prave predstave, kaj in kako je to. Zato še kaj povej

Jaka

Ti kr mal prevec sklepas…ti pa res vse ves:) se ti klanjam!
drgac pa mislm, da ce bii z zeno poskusila kaj novega in bi ce mogoce on z njo pogovoril, bi se vse uredilo. zaradi takih problemov se folk ne locuje…ampak ta pametni se prej pogovorijo…drugace pa…je seks res vse? po moje ni, je dost, ampak dalec ni use…

Če bi se vsi samo zaradi preveč samozadovoljevanja ločevali, ne bi bil nihče več poročen. Meni se zdi normalno, da se moški tudi samozadovoljuje in v svojih fantazijah seksa z drugimi ženskami. Janez, brez skrbi, da to počne tudi tvoja žena in sanja o drugih moških. To je del spolnega sanjarjenja in je normalna stvar za vsakega človeka. Pogovori se z ženo in skupaj uresničita vajine skrite fantazije, na samozadovoljevanje pa nikar ne pozabi.

Hvala za nasvete, vsem.
Poudariti moram, da z ženo seksava 3 do 4 krat na teden, in to zelo kvalitetno.
Ampak vseeno se moram samozadovoljevati.Povem Vam tudi, da večkrat skočim čez plot – pa še to ne poteši mojih želj.Imam pač tak job, da se punce same lepijo, brez dosti naprezanja, plus tega pa sem še 192m in 90 kg težak.
Sprašujem, če je kakšen tudi s tem problemom in kako ga rešuje.janez je pisal/pisala:
>
> Ne vem.
> Živim čist normalno življenje ampak, če se ne najmanj 1 krat
> dnevno samozadovoljujem, mi non stop hodijo po glavi druge
> ženske, čeprav sem poročen.
> Zgodi se, da se tudi 3 krat dnevno samozadovoljujem.
> Ali je to problem, mislim, da je.

V čem naj bi bil po tvoje problem??????

Dragi Janez. Po mojem mnenju so večji problem tiste “nalepljene” punce kot one v tvoji glavi med samozadovoljevanjem. Zgleda, da itak nisi sposoben prave ljubezni in samo sproščaš svoj nagon. Če bi ženo ljubil, ne bi imela le dobrega seksa, ampak bi jo tudi spoštoval. Gre pa za to, da se je treba malo ustaviti, se vprašati, zakaj hudiča si sploh na tem svetu in kaj boš pustil za seboj. En kup trofej, ki si jih dol dal, pač ni rezultat, s katerim bi se človek bahal, pa čeprav ima 192 cm, kaj praviš?

Veš kaj….najprej nehaj varati ženo, ali se pa loči od nje.. Recimo, da se skoki čez plot še nekako opravičijo v najstniških zvezah, ko se še nekako iščemo, ampak če si poročen??? Potem so tu v igri druga pravila!

Moja vprašanja tebi:
A žena ve, da jo varaš?
Ali te seks s “puncami, ki se lepijo nate” zadovolji ali te pušča praznega, neizpolnjenega?
Ali se vsaj zaščitiš, ko spiš z drugimi, da ne prineseš ženi domov kaj nezaželjenega?
Ali imata z ženo otroke?

Kot je napisala Tinkara: ustavi se malo, premisli…Spremeni svoj način življenja, nikoli ni prepozno! Jutrišnji dan začni znova! Resnično ni fer, da spiš z drugimi ženskami!!! Bolj fer bi bilo, da prekineš z ženo, magari vsaj za nekaj časa, da si v glavi malo stvari pošlihtaš!
Pa ne bit tako vase zaverovan…le neumne punce padajo na take moške in tako ne boš nikoli dosegel višjega nivoja v ljubezni, zvezi, kot le povprečen seks…
Pa sori, če sem bila preveč groba…nisem poklicana za to, da sodim druge, to je le moje mišljenje…

Masturbacija je zdrava. Blagodejno vpliva na psihično počutje človeka. Vsaj tako je pisalo in se govorilo pred časom na spolnost.com. Ne vem če je res to, poglej pa boš videl.

Samozadovoljevanje je normalno. Ob njem lahko ljudje dosti bolj uživajo kot pa pri seksu, kajti misliš lahko le nase in si predstavljaš vsemogoče.
Odvisno kater ženske ti gredo po glavi;če so to filmske igralke in ostale “zvezde”, je to čist OK, če pa je to sosedova Tinkarca, ki celo sredi zime hodi v minikrilu, pa to ni tako dobro,oz. to je težava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close