Samozadovljevanje na javnem mestu
Mercedes najdalsi ku*ac mer 35cm si preprican da nisem se nobenga dobila?
sicer pa 12 in 14,5 ni veliko razlike…sploh na uc ocent…sm vedla da je mejhn.
prav prvič sem si ga na busu
,kam boš dala onega 35 samo glavico notri,zgleda da si jih že dost vidla(na sliki)
tip (ta s 35cm, in ne, ni crnc) pravi, da pac ne da celega not, ampak v rito pa spravi celega. Tko da ne vidim problema.
– sem mela kolega s 24cm ku*ca, debelina vec kot zadovoljiva, ma ti sploh tega nemores dojet, kaj sele si predstavljat, kaksen je to uzitek, ko te taka, taprava batina, nabija.
Ppa slovenc je bil,pa v velkem kurcu tud ni vse kar rabiš,a veš kolk krvi gre v tak velki kurac
Kake ti nabijaš ej 🙂 So ženske ja, ki spravijo v rito 30 cm + dildote ( to so bolj tanki in gibljivi dildoti ) ampak take so redke. Da bi pa kdo dobil celega kurca 35cm TRDEGA v rit… a misliš da se mu tak zvija ? Sploh veš kak je narjeno črevo? Pa tud dvomim, da ma kir 35 cm , da bi ga ti poznala.
Drugač pa, 24 cm ni nobena globoka, tak da je isti učinek 20 cm batina z isto debelino.
O MOJ BOG!! kaj zaboga vam dedom manjka v glavi, da grete na forum limat svoje kurce?!?
jaz pa nimam te sreče da bi kaj takega vidu
Jaz tega še nisem videl. Hvala našemu Gospodu, da ne.
m 50, 07.01.2020 ob 08:04
jaz pa nimam te sreče da bi kaj takega vidu
Na morju lani na divji plaži, trije friendi k so prišli na kopanje. Jest sm se sončila naga, valjda. Slovaki so bli s pravim materjalom. Vprašali so me če lahko zdrkajo namene.Potrebna in wild kot sem sem seveda bila takoj za stvar. Bozanski feeling gledat tipcke kako noro drkajo pred mano. Pol sem si jih pa še sama privoščila. Vsi trije so me pofukali v usta. Po pavzi je sledilo bozansko kavsanje odzadej, eden po eden. To smo vse še nekajkrat ponovili pri meni v apartmaju konkretno na balkonu. Kok noro k sem imela celo rit čist trdo od njihove sperme, fejs pa ravno tako. Slovaki so blazni jebači vnulo, no limits stari……..
Jaz to najraje delam na javnem wcju zadnjič sem drkal v gozdu ko pride mimo en ki je bil isto star kot jaz in vpraša če se lahko pridruži in tako sma drug drugemu drkala
Forum je zaprt za komentiranje.