Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Samozadovljevanje na javnem mestu

Samozadovljevanje na javnem mestu

Prebivalci Poljanske doline smo POLANCI !! Ne poznaš velik Polancov, a ne ?
Ni vse na O,imamo nekaj specifičnih besed kot npr.mogla (megla),pos (pes),….
in po tem spoznaš pravega Polanca.Če ti pa še kaj ni jasn pa piš na e-mail pa ti razložim.Ja res je pa,da tud mal po lublansk rad udarm :))

P.S:imam filing kot,da me poznaš :))

Lp, Robi

Če bi te jaz dobil da se pred mano samozadovoljujes bi ti polomil noge in roke. Nisem nasilen vendar mi je neprijetna izkušnja s takim tipom vlila nekaksen strah do sexanja v avtu. In jaz in punca sva bila v soku se kar nekaj casa, ker je en stari zacel pred oknom drkat. UHHHH

Ja itak, taki so v sebi ful bogi in še muhi ne bi žalega naredili – ob gnusu in zgražanju mimoidočih se ravno naslajajo. Take je treba ravno pune skurcat pa se zadret na njih, da naj gredo v p.m. ali pa rečt, da maš škarje in da bodo končali kot Wayne Bobitt ;))) Haha, kako pol letijo…

Meni se zdi to obupno! Tudi jaz se ze to dozivelja v Tivoliju. Moski v lepi obleki, s kravato, je buljil vame in se samozadovoljeval. Se mi je kar obrnilo. Samo stekla sem stran ( po moje sem podrla moj osebni rekord:) )

Meni se je to tudi že enkrat zgodilo. Vozila sem se z vlakom iz celja k sestrični v maribor in se je en tip usedu zravn v kupe, ni zgledu nč čudn pa nč. Neki časa sm brala revijo pol sm se pa naslonla na stran pa hotla mal zadremat, čez par minut pa spet odprem oči in je stal kake pou metra od mene in si ga drkal direkt pred mojim obrazom, ne vem očitno je mislu da spim, tok k mi pa takrat ni blo nč jasn pa ne vem.. sploh ne vem kako sm lohk tko odreagirala, ampak takrt mi je roka kr šla naprej in sm ga po luleku udarla pa sm najbrž tud jajčka mal zadela ker ga je kr zabolel, je mal šou na kolena, pol pa se kr hitr obleku in šu vn. Rečt sploh nism mogla nč tud pol k je biu kake pol minute na kolenih sm kr sedela in ga gledala kaj bo naredu, pa nč rekla nč nardila nč, verjetn je biu tak šok…

spet tema iz leta 2002 – nimate kej novega napisat, koker da tole staro sranje ven vlečete.

keri primerki, pa to ni res

morm se oglasit

koji kurac tebe briga kire teme se obnavlajo, men je blo kul to prebrat, sm misla da se je sam men to zgodilo

sem vidla dostikrat. enkrat na postaji, je drku za mano, pa sou gor na bus, se za mano usedu, o fuj in svrsio tm na stou hvalabogu ne na mene.

en je samo stau na mostu, pod lucjo, pa drkal en tak mejhn vijolcen debel kurac. Pol je pa zacel spuscat zvoke ene cudne zgleda mu je prhajal al kaj

pol enkrat na vicu na postaji busni en parkiran avto not pa voznik drka na povno, pa ful folka na postaji.

je se prevec tega. pa sami stari ponavad. enkrat naju je en v naravi kr opazovou pomoje ful doug casa, midva k sva koncala je on tm kr drku .

A bi hotla videt jaz ti ga zastonj pokažem

jaz ti ga pokažem brez zavor

Ti maveliki kulk si pa star?

privesek pa ceu rdec od drkanja

pa se vsakemu visi nobenmu še ni odpadel razen pri kakem sifilisu,kolk si mlada da tak z izkušenostjo ocenjuješ penise

pa se vsakemu visi nobenmu še ni odpadel razen pri kakem sifilisu,kolk si mlada da tak z izkušenostjo ocenjuješ penise[/quote] lahko ti pošlem še v drugi pozi slike penisa ko se vidi celi z jajčki in ko mu pride

Ej Maliveliki posl se kaksno slikico ko ti pride pa to…

kok je pa velik…12cm? no, mogoce se motim, lahko da je se manjsi.

kaj si hotu povedat s tem? da mas majhnega?Ja, ze vemo..

kaj si hotu povedat s tem? da mas majhnega?Ja, ze vemo..[/quote]14,5 pa ja, važno da dobro stoji ko ga uporabljam,važna tudi predigra in tehnika z lizanjem vagine žensko še prej pripelješ do orgazma,neboš vzdržala dolgo kr hitro ti bo prišlo pa še prstek notri uh,ti jo že polizal kdo,veš kak bi ti jo jaz,nevem kolk krat ti lahko pride

Maliveliki: KAČA fafa in drka samo penise, ki so daljši od 30 centimetrov. Zato pa do sedaj ni še nobenega povlekla.

Dej no maliveliki se kaksno slikco gor no, v drugi poziciji al pa ko ti pride al pa kej …

kaj si punca al fant

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close