Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Samostoječi koš za košarko

Samostoječi koš za košarko

Kupili bi to reč za sina, ampak bolj ko gledam te slike, bolj se mi zdi, da ne zdržijo meta žoge. Tist za 100 evrov sicer zgledajo močni, ampak so previsoki, manjši se mi zdijo pa bolj švoh. Se bojim, da se bodo kar podrli, če bi vrgel žogo. Kakšne izkušnje?

v radomljah nekje okoli tosame je en ki ima ornk take koše in tudi stanejo kar dosti več kot pa 100 evrov. Tisti koši so super, smo ga kupili in drzi kot bi bil zabetoniran in tudi prestavljat ga je lahko…žal pa ne vem kako se pišejo, ne telefona nimam.

u, HVALA, ampak nam je cenovno prehudo. Mogoče kdaj pozneje.

Mi smo ga kupili v akciji v Lidlu za 80 EUR, a jih najbrž nimajo več. Ima kovinsko ogrodje, je za odrasle in zdrži udarce z žogo. Stojalo se napolni s peskom ali vodo. Če ga nastavimo na najnižjo višino, tudi 7, 8 letniki lahko mečejo v koš.

no, mi pa imamo plastičnega- tistega malo boljšega. Nastavi se zelo nizko, tako, da tudi tri letni lahko meče. Podnožje prav tako naliješ z vodo in brez problema vanj mečeš tudi pravo/veliko žogo in ga ne prestavi.
Prej smo imeli tudi plastičnega, take okrogle cevi, ki se zlagajo ena v drugo in nam ni tako dobro služil. Se je polomil- in je res bolj za tisto priloženo žogo.

Mi imamo plastičnega, m lahko mogoče poveš, katerega imate? Vsaj firmo, kje ste ga kupili in koliko je stal? Onega v Lidlu še imajo, ampak za nas ne pride v poštev.

Je mogoče kaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=33294

ja, točno tega imamo. In za tega ti garantiram, da z lahkoto mečeš nanj s taveliko žogo.

Muchas gracias. :))))

New Report

Close