Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost samostoječe nogavice

samostoječe nogavice

Stara sem 19 let.Imam fanta, ki je nor na to, da nosim samostoječe nogavice ali pa nogavice s paskom. Tud men je to cool, ker mojga tipa to ful rajca!

Zanima me, ali jih nosite tudi druge punce in kako pogosto? Katere so vam najboljše?

Kiss, Petry

samostojeci stumfki so en najboljsi izum clovestva:)) jaz mam crne s ful lepo cipko gor.Tudi tipcku so vsec:)

V kolikor pa nogavičke dol lezejo , pa uporabite mene

jst mam samo vojaske dokolenke…

Za drago našo LIDIJO (že dolgo od kar te ni….) bodo najboljše

Se spomniš pesmice ????

Ja… Predraga naša Lidija, že dolgo si v armiji. Čeprav je daleč Kikinda si v naših srcih ti…
Sam ona je hotla najlonke s črto, če se prav spomnim.

Moje vprašanje sploh ni blo namenjeno nekim tipom, ampak predvsem in samo puncam,dragi perverzneš!

Torej, moje punce, kako je vaše mnenje o samostoječih “štumfkih” in “štumfkih” s pasom? Jih rade nosite&kako pogosto?Katera znamka vam je na najboljša?

Punce, pišite!

Kiss, Petra

kaj si pa ti ????
Štumapantel-ni so v resnici paščki ki držijo nogavičke !
Draga preverznica !!!
Ali si smrkava smrkla – ki še stare tradicionalne slovenske “narodne ” pesmi ne poznaš .
Ali si pa preveč zaforsirana ,da misliš svojega fantina ,ali drugega jebca , s tako ali podobno metodo ………

Ejga te je pa prav lepo označila za perverta.

Ampak očitno ta punca pozna samo samostoječe, ali pa une s trakci.
Očitno je punca mlada, pa ne ve, da se unimi s trakci reče
po domače štrumpanteljni. Torej po njenem so vsi ki majo štrumpanteljne
malo perverti. hehe daleč najboljši vic naokrog.

Ampak jaz ne zamerim tej deklici. Malo preveč je napudrana okrog oči, pa ne vidi
dobro kaj piše na enkranu.

hehehe imam vsaj lepo nedeljo. Štrumfi ti se pa začni normalno obnašat hehehe.

klemen ni blema !!
Samo res ,če me je označila kot da mi K….gleda čez oči !
lepo nedeljo , heheheehee

heheheh BRAVO PETRY!!!******

Perla ,….cmoka !!!

Nosim včasih, samo za pokazat pa dol slečt. Drugače pa so za vsakdanjo rabo čisto “mimo”.

aaaaaaaaaaaaaaaa???????????

kino, mini črna obleka, samostoječe nogavice, spodaj brez. boljš je sicer če počakaš na pomlad, ampak…

In fact – zelela si je trojne SMB najlonke s crto in kvinto, da si bo lahko zapela :))

Pozno ponoci za mizo sedim, v mislih vidim le sebe,
joj pa kako srecen bi bil ce se bi videl se tebe…..
——————-
Ce pa kdaj hudo ti bo, ko stala bos na strazi,
takrat pogumno zavriskaj si…jojldljaajfuhhuuhhuuuuuu,
umrite gusteri!
——————-
Doma te vsi pozdravljajo, ata, mama, boter Vinko, gospod zupnik, seka in pujceki,
zdaj vsi mirno spimo, ker vemo da cuvas nas ti.
——————-
Drzi se in vse bo v redi, tvoj zarocenec Fredi :)))))))

Ja Lacni Franz so bili legende!!!!!! Pa un komad, Ne ne mi dihat za ovratnik koza nora, ker mi bo kmalu vseeno! Al pa – Prooosim pazi, da mi ne pohodis podocnjakov! :)))

Točno! Hvala! Ja, to so komadi naše mladosti 🙂

jep

Caki malo, to se pr “nam” na stajerskem rece: Schnelfukarce :))))))))))) pa to se drzi!!!

hahahahahah bemti,da bo drzalo….hahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahhaahahahahah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close