Najdi forum

Samorazlivni estrih

z ženo sva se odločila za samorazlivni estrih, mi lahko kdo priporoča priznanega izvajalca?

Baje je Silvester jako dobar,radi sve i estrihe,pa struju i vodu.

če nimaš odgovora ne piši (mujo tuzla)

seveda čefur…………v sloveniji se piše slovensko!!!!!!!!!!!

Ta pravi se je javil, najprej pometi pred svojim pragom !!!

ps. mujo tuzla, se strinjam s tabo

hahahaaaa TO NI MODOČE se vidi da si čefur,pomedi ti v svoji glavi tist prah,še praha nimaš……haha pojej muho boš imel vsaj nekaj možganov v telesu pa še to mogoče ne papapaaa………

Lahko da sem čefur ampak pišem malo bolje kakor ti ” PA TO NI MOGOČE ” , kakor pa ti citiram ” TO NI MODOČE ” in ti si kao neki Slovenec, pa muhice v glavi pa prah pa ostalo !

Ne da si mogoče,si ane pises ti mojo rit ,če si tak frajer mulc pa da te vidim koliko maš jajc me pa poklič pa mi povej da vidim kako si hraber in glasen ,si sam pameten tukaj na prstke ane frajer,,,,oz.misliš da si frajerˇ”pametnjakovič smrkavi,saj boš videl da še malo in bom zvedel kdo si smrkavec slinavi še malo pa bomo vidli kdo bo glasen,pa da vidimo če maš jajca me poklicat ,čakam,če me ne pokličeš si dokazal svoj ušivi gobec,čakam da te vidim slinovec zadnje opozorilo tebi to ti garantiram.

Ja Silvek a ti mogoče groziš ? Nisi pa odgovoril o tvoji Slovenščini oz. pismenosti.

Posredoval sem številko od Silvestra na TRŽNO INŠPEKCIJO,naj njim pokaže davčno številko od firme.

joj si bulek hahahaaaa,ti pa tvoja davcna,hitro odpiši zdaj hitro sam smejim se ti lahko in to je to,foušija na kubik,super,super se že veselim………..jupi,jupi super da si posredoval vsaj meni nebo treba hvala ej še enkrat sto krat hvala uf……..lep vikend

Silvek a znaš ti sploh kaj smiselnega napisat.
” delo na črno ” v eni temi sem že podal njegov kompletni naslov, razen če ni ime avtorja od drugega ( edino v tem je mojster ) tako da lahko posreduješ podatke Silvestra na TRŽNO INŠPEKCIJO, mislim da je tudi tam davčna, še enkrat če je njegova.

pa kaj tebe koji k.briga kaj jst delam smrkovec,da ne bom jst tebe prijavil pa nasel smrkavec smkrkav.

No, no Silvek malo lepše se obnašaj – pubec!

New Report

Close