samoporjavitvena krema
Krema se mi ne zdi ne vem kako dobra rešitev. Dosti boljša se mi zdi kombinacija solarija in tablet beta karotena – osebno ti priporočam Bronz Plus – le te vsebujejo tudi svetlinovo olje ki je zelo dobro za kožo. Js sm imel vedno probleme da sm ponavadi šel na morje nepripravljen in me je total zažgalo (sm bil k kuhan rak) lani sem pa začel to varijanto in se je zelo dobro obnesla.
jaz sem jo sprobala, to od Loreala(pumpica), pa je kar v redu, ampak to se moraš stalno mazat, če ne hitro izgine. Je v redu, če moraš nekam na hitro, pa bi rada, npr. oblekla odprto obleko, drugač pa je solarij res boljši. Ker dejansko dobiš podlago za na morje. Jaz sem ekstremno bele polti – rdečelaska- pa sem lani s solarijem bila lepo rjava in me na morju ni nič opeklo, kar je zame zelo čudno.
TESTIRAMO – PREPISANO IZ “LISE”
l’Oreal Sublime bronze, 2.631 SIT
mleko z nežnimi AHA kislinami naredi vašo kožo mehko in ji podari zagorel videz. Je prijetnega vonja.
CLARINS SELF TANNING INSTANT GEL, 5.290 SIT
Brezoljni gel se hitro vpija, zato ga lahko nanesemo tik pred oblačenjem. Koži nudi naravno zagorelost.
DELIAL NATURAL BRONZE, 2.023 SIT
Emulzija za samoporjavitev, z blagim odtenkom lepe rjave barve, se hitro vpija in ne pušča madežev.
STENDHAL VARESE, 5.590 SIT
Samotenirna emulzija v spreju vsebuje filtre in sestavine, ki kožo ščitijo pred izgubo vlage. Enakomerna in naravna obarvanost.
NIVEA SUN SPRAY, 2.007 SIT
Sprej, ki vsebuje vitamin E, nudi koži naravno in enakomerno porjavitev, ki se obdrži več dni. Podpira naravno količino vlage v koži.
T A K O ! Zdaj si samo izberite, kateri vam je bolj všeč.
Lani sem imela NIVEA SUN Spray, vendar si po mazanju moral vsaj pol ure biti pri miru in se ne oblačiti. Letos pa bom poskusila CLARINS SELF …, tega, ki se hitro vpija in ga lahko nanesemo tik pred oblačenjem.
S samoporjavitveno kremo se namažem nekaj dni pred sončenjem, da nisem tako belo strašilo. Nato pa se normalno sončim in mažem z navadnimi zaščitnimi kremami za sončenje.
Lep pozdrav.