Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo SAMOPOMOČ PRI ZAKISANOSTI TELESA

SAMOPOMOČ PRI ZAKISANOSTI TELESA

Lep pozdrav.

3 tedne že izvajam dieto proti Kandidi. Počutje se mi je bistveno izboljšalo, vendar me zadnje dni bolijo noge od kolena navzdol. Občutek je tak kot da bi imel svinec na nogah oziroma muskl fibr.
Je to zaradi diete? In če je kaj priporočate?
Lp

Spoštovani!

Žal bo odgovor pozen.Ob dieti, kot je protiglivična, telo išče ventile, kako se čimprej očistiti predvsem aflatoksinov, ki jih izločajo glivice.Če so organi, ki razstrupljajo, preveč obremenjeni(jetra,črevesje, ledvice),se toksini začasno skladiščijo kje v telesu.Posledica so lahko bolečine v sklepih, glavoboli…Priporočam vam predvsem veliko tekočine, najboljše vode (vsaj 2,5l dnevno), bazične minerale in bazične kopeli.Kadar nimate časa, lahko pripravite kopel le za noge.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Lep pozdrav,

pred dnevi sem vam pisal vendar na mojo temo niste (želeli) odgovoriti, medtem, ko na vse druge ste…ne vem ali ste spregledali ali ?

Da pa se ne bom ponavljal sem vas spraševal o zakisanosti, razstrupljanju, plombah….zagotovo to imate kje shranjeno in bi vas lepo prosil, če najdete kaj sem vam pisal in mi natančno odgovorite, ker tudi sam opravljam nakupe v Aviti…hvala

Spoštovani! (šifra čakam!!)

Iskreno se opravičujem, vašega pisma ne najdem. Prosim,če mi lahko še enkrat pošljete, ne vem, kaj se je zgodilo.

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Ali je bazicna kopel dovoljena v nosecnosti? Hvala

Spostovani!

Ob obicajnem poteku nosecnosti, so bazicne kopeli dovoljene.

Vse dobro!

New Report

Close