Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Samoplačniško testiranje za alergije-KJE???

Samoplačniško testiranje za alergije-KJE???

V Ljubljani kje bi lahko otroka naročili za samoplačniško testiranje?
Koliko ste vi plačali?

lep dan in Hvala

Za Ljubljano ne vem .. ampak, to verjetno lahko opraviš na Debelem rtiču. Tam dela ena zelo prijazna pulmologinja – arelgologinja, ki dela tudi na koncesijo.

Mi smo za termin (nakoncesijo) čakali manj kot mesec dni.

Lp,MP

To mi je žal predaleč
Vseeno hvala

Zakaj samoplačniško. Mi smo dobili pri hčerini osebni zdravnici napotnico in se naročili na testiranje v Cardial ( ali kako se pač napiše ) center – to je v Ljubljani malo pre tržnico , če se pelješ proti mestu. Mislim, da je to Dvorec Sela. Čakali pa smo samo 1 teden.

Marjana

Zato ,ker če sumiš na alergijo za prah,mačke ti ne dajejo napotnice 😉

Zakaj pa poveš na kaj sumiš? Pa reci, da nimaš pojma…Jaz sem bila s hčero ravno včeraj v Trnovem pri pulmologinji na napotnico, ji je naredila tudi teste na alergije…malo se je časovno zavleklo, ker je bila vmes ona na dopustu, pa potem mi in sem vprašala koliko bi prišlo samoplačniško, in bi prišli že naslednji dan na vrsto: 200 Eur!!! (so me pa vprašali, koliko je otrok star – ne vem, a to kaj vpliva na ceno…no, mi smo 9)…je bilo pa vse skupaj 10 dni razlike, tako da smo kar počakali in šli na napotnico 🙂

Ojej :((
Bog ne daj ven iz LJ…pa čeprav so lahko kje bolj prijazni, bolj strokovni..

ena jaz ne živim v LJ
Lj mi je najbližje in drugam ne morem

Tako da ojej zadrži komentarje zase

Gina mi smo vse teste,ki so bili potrebni že dali čez
Če otrok nima resnih zdr. težav ne dobiš napotnice
Meni je vseeno koliko stane

ali ve kdo kje v celju bi lahko dobila kvalitetno testiranje za sina in če kdo ve kakšne so kaj cene,hvala

Zakaj ne greste z napotnico na Golnik?

New Report

Close