Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Samoplačniški zobozdravnik

Samoplačniški zobozdravnik

Po dolgem času sem spet tukaj.
Sprašujete me za zobozdravnico in sem dolžan odgovor, čeprav mogoče, po letu dni, ni več aktualno. Sem se spomnil, ker sem pred kratkim bil na pregledu :-).
Zobozdravnica ima tudi mobitel, na katerega je dosegljiva ves dan, če pa se ne oglasi, te pokliče nazaj in se vse lahko zmeniš. Celo za soboto se da zmeniti, če ste preveč zasedeni čez teden.
Ambulanta je v Cankarjevi ulici 6c, v pritličju, objekt Forum, dr. Radulovič Milica. Ne moreš zgrešit – na steklenih vratih je narisan zobek, ki se prijazno smeji.
Res toplo priporočam!

LJILJANA BOROTA v Šentvidu, mi je uničila petko! Zob, ki ga je “zdravila” je po pol leta začel postajati črn in plomba mi je začela padati ven. Popolna polomija.
Definitivno NAJSLABŠA zobozdravnica kadarkoli!

Zelo OK zobarca je dr.Pečnik, ki je na koncesijo in te naroča v rangu treh tednov.Pri njej je bela plomba 45 Eur. Dela za Bežigradom,tam kjer je Diners. Toplo priporočam.

Mene pa zanima ali kdo pozna zobarja v LJ, ki je sicer privat a ima tudi koncesijo. Rada bi imela takega, ker pri državnem pridem na vrsto samo 4x na leto, kar je za moje zobe čist premalo. In še nekaj….Poslušam kako zelo je na Hrvaškem to cenejše. Ima kdo od vas kakšne dobre izkušnje s Hrvaško, ker imam sama kar nekaj zadev za poštimat v ustih. Hvala vam za odgovore že v naprej!

Privat s koncesijo je že zgoraj omenjena zobozdravnica Pečnik na Dunajski v Ljubljani. Ampak domov ne greš, da se ne znebiš 45, 70 ali pa 90 eurov kljub koncesiji.

Če imaš kaj več za poštimat se ti splača odpeljati v HR. Poznam kar nekaj ljudi ki so hodili k tem, sploh če imaš za izdelavo prevlek.
Sta dve sestri Galekovič pri mejhnem prehodu Zavč. (http://galekovic.net/kontakt/

Sporočai kaj si novega ugotovila in odločila.

Intradent, Stubićke toplice, cca 20 km severno od Zagreba, je vsekakor zobna ordinacija vredna svojega obiska;kjer ti bodo znali svetovati . Jaz imam z njimi same pozitivne izkušnje.

New Report

Close