Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Samoplačniška ambulanta dr. Pirnat

Samoplačniška ambulanta dr. Pirnat

Iščem že cel teden po spletu, pa ne najdem.

Kam lahko grem na samoplačniški pregled ščitnice k dr. Pirnatu? Vem, da se lahko naročim tja tudi na Polikliniki, a me zanima, če opravlja on samoplačniške preglede še kje, v kaki drugi ambulanti? Nekaj sem slišala za Diagnostiko Clarus, a so mi ravno od tam odpisali, da njega tam ni. Jaz pa bi rada šla ravno k njemu na pregled.

Mi lahko kdo pomaga?

http://www.itis.si/ZDRAVSTVENI-ZAVOD-REVITA?4595440

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Klinika Pacient Ljubljana

Hej, mene pa presenečajo supermenske sposobnosti nekaterih medicincev. Dr. Pirnat je predstojnik v Ambulanti za bolezni ščitnice, hkrati pa uspe voditi še zasebno ambulanto. Na koncu mora biti nekdo prikrajšan, če ne drug, dr. Pirnat sam, saj bo ob taki preobremenitvi izgorel.

Mislim, da se nam s tem res ni porebno ubadati.
Na NKM pride na prvi pregled takoj vsakdo, ki išče pomoč, dr.Pirnat ni edini ki tam dela, poleg tega imajo zdravstvene ustranove omejitve števila pacientov, četudi bi jih morda lahko vzeli več… Omejena strestva v zdravstvu…..to vemo vsi..
Zelo dvomim, da so zaradi dela dr.Pirnata v privatni praksi pacienti na NKM prikrajšani.

Zato je čisto OK, da si vsaj tisti, ki seveda lahko privoščijo (spet sredstva…. na žalost, apmak tako pač je:(( ) dodatne preglede, do katerih pa se na NKM (razen kot omenjeno prvega) pride malo težje.To pa zato, ker je kandidatov za prvi preglerd ogromno in je nujnejše pregledati njih kot tiste, ki diagnozo že imajo.

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close