Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje samoplačnik

samoplačnik

pozdravljeni. zanima me koliko stane, če se sam naročiš na pregled ščitnice (brez napotnice zdravnika) in kje vse se da naročiti za pregled?
hvala.lp.

Spoštovani!

Točnih cen samoplačniškega pregleda ščitnice ne poznam. Sam pregled, kio navadno zajema tudi ultrazvok ščitnice, stane približno 10000 SIT. Morebitne dodatne preiskave ( laboratorij, scintigram, biopsija…) pa je potrebno plačati posebej. Samoplačniški pregled ščitnice je mogoče v Ljubljani opraviti v Ambulanti za bolezni ščitnice, Klinike za nuklearno medicino na Polikliniki KC, Medicinskemu centru Barsos, Diagnostičnem centru Murgle, Peters Cardial centru in morda še kje.

Lep pozdrav!

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Pregled ščitnice z ultrazvokom stane od 5.000 sit do 15.000 sit.
Naročiš se pa lahko:diagnostični center murgle, barsos, medecinski center lipa, sanatorij rožna dolina. Opravljajo pa te preglede več ali manj v vseh zdravstvenih domovih samo ne vem, če za samoplačnike tudi preveri.
Upam, da sem ti kaj pomagala!

Lep pozdrav!
Pia

jaz bi dodala samo, da so nadaljni pregledi cenejsi, okrog 6000sit (torej vsi ostali v istem letu). Lahko pa si tudi sama narocis kontrolo TSH pri Adrialabu, stane nekaj cez 1000sit.
lp A

Saj adrialab dela tudi za Peters cardial in Barsos! Vendar te pride ceneje (1600 SIT) , če greš sama tja. Kako drgje, pa ne vem!

Lp Ana

New Report

Close