Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo Samo zate..ki si me naučila živeti..

Samo zate..ki si me naučila živeti..

Najhujše v življenju je to, če izgubiš ljubljeno osebo, nekoga, ki ti je pomagal preživeti v težkih trenutkih in nekoga , ki si ga imel neizmerno rad..pa čeprav se mogoče ta oseba tega sploh ni zavedala…

Nikoli ne vemo kaj se bo zgodilo naslednji trenutek, kdaj bo usoden najmanjši korak…Zato se je vredno vprašati kdaj tudi to..kar bom sedaj napisala…

Ali sem te poslušala, ko si tako potrebovala tolažilne besede?

Ali sem se ti nasmejala, ko si bila bila potrta?

Ali sem te objela, ko si tako potrebovala bližino nekoga?

Ali sem te poklicala, ko si bila tako osamljena?

Ali sem se spomnila nate, ko si sama preživljala težke čase, med tem ko sem se jaz zabavala?

Ali sem prišla do tebe, ko sem začutila da je nekaj narobe?

Ali sem jokala s teboj, ko ti je bilo hudo in nisi videla nobenega izhoda iz tega?

Ali sem čutila s teboj to težko bolečino, ko si trpela?

Ali sem se raje predajala delu, ko se je tebi trgalo srce?

Ali…

Vsako vprašanje je lahko že naslednji trenutek pogubno..zato za trenutek zaprimo oči in poletimo v nebo…

Ustavimo se za trenutek, se zamislimo in vprašajmo..ali smo res naredili vse, da bi naši bližnji in mi sami čutili tisto prijetno toploto v sebi..potrditev nekoga, da tudi mi spadamo sem na ta svet in da ni pomembno kaj, kdaj in kje se bo zgodilo, vedno bo ob tebi nekdo, ki te bo imel neizmerno rad..pa čeprav bo s teboj le v mislih…

Življenje nam je dano, da ga živimo, izkoristimo in pomagamo tistim, ki so pomoči potrebni…

Vsak dan, vsaka še tako nepomembna minuta je lahko usodna-zadnja…zato delimo svojo srečo, bolečino, hrepenenje in trpljenje s tistimi, ki jih imamo radi, kajti le oni bodo vedeli koliko nam pomenijo..to srečo lahko delimo tudi skozi misli in tisti, ki je bo potreben in deležen bo že vedel, da je namenjena ravno njemu..

….POMAGAJ TISTIM, KI SI TO ZASLUŽIJO,

KAJTI TI, KI SI ZASLUŽIJO,

TEGA NE BODO KAZALI NAVZVEN….

** naj te varujejo angeli..nikoli ne boš odšla iz mojega srca in misli…vsaka moja solzica naj umiri tvojo bolečino..za vedno**

N.

Seveda sem….vse to in še več…

in vedno bi lahko še, še, še več in ta več se nikdar ne konča, vprašanje je le ali je bilo njej/njemu/njim dovolj…upam da…vedela pa nikdar ne bom…

New Report

Close