Samo za seks
Optimist na kvadrat.
Čaki, ne morem v nekoga bezat, kaj pričakuje v življenju. A mogoče ni res, da se moški userjete, če pogovor postane preveč oseben in pričakujoč?
Z ženo sva člana ene družbe,s katero veliko hodimo skupaj po žurih. Pa lahko naredim statistiko. Ponavadi 4 pari, eden samski moški, dva ali trije sami poročeni moški, dve sami poročeni ženski, pa ene 10 samskih žensk v srednjih letih.
Tisti, ki bi hotel imeti kakšne resne namene s tabo se ne bo usral ampak ravno nasprotno saj bo videl, da ti ni re za avanturico. Seveda ne moreš že na prvem zmenku napasti s tem, da ti po točkah pove, kaj pričakuje oz. kako vidi svoje življenje.
Očitno imaš okoli sebe le takšne, ki bi se ob takšnih temah usrali kar odraža njihove prave namene. Mogoči bi pa bilo za zamenjati okolje?
LP Kalimero
To drži kot pribito…….
Jah punce, saj o tem je bilo ze precej napisanega, jaz vidim stvari takole – ce je punca lepa in obenem se sexi oblecena potem je prva stvar, ki jo pomislim – kva bi jo, ce je obenem se bolj korajzna in flirta z mano, dobim obcutek da se ji gre za sex in da ji je v bistvu vseeno ce bova se kaj imela ali ne. Ne pridem v stik z njenimi custvi ampak samo s fasado. Pa sam sploh nisem tak da bi hodil naokoli in iskal punce za eno noc. Potem si lahko mislis, da najprej pritegnete take, ki to pocnejo. Ne vem kje je pisalo da si moski dolocene zenske predstavlja kot svoje ljubice dolocene pa kot mame njegovih otrok in to bo kar res. Pa nima veze z barvo las, z obleko in obnasanjem pa ze nekaj. Veliko srece!
lp ajs
Draga moja, poskusi se enkrat 🙂 !
lp ajs
Uf dober povedan!!
fajn je slišat tudi M stran!
Tko!
Rina
Kje?
Z zadnjo trditvijo se popolnoma strinjam. Dejansko je tako, da veliko moških, ko vidi neko žensko, takoj točno ve, ali bi bila primerna za ljubici, ženo, ki mu bo rojevala otroke ali pa nič.
Zakaj neko vidijo kot ljubico in ne ženo pa bi rekel, da je verjetno v pomanjkanju samozavesti saj niso sigurni vase, da jo bodo lahko dolgoročno obdržali.
LP Kalimero
OK, zamenjati okolje. Kakšen predlog?
Sploh ni point o tem da seksam z vsakim…sploh ne, tega se na veliko ogibam…kot sm ze pod eno temo napisala se to zgodi reeeeees redko. Ampak enostavno tipi v moji sproščenosti, samozavesti vidjo punco za eno noč kar sploh ni res in mi gre že pošteno na živce. Taka sem, ne nameravam postat ena zakompleksana ženska samo zato da se bo name nalepu kšn ki se hoče že jutr ožent! Taka sm in pika. Sicer pa se da to tu dobr u svojo korist obrnt…ni lepšga kot to da ti egositičn kreten celo noč dvori, te osvaja, misli da je oh in sploh …ti flirtaš nazaj, mu daješ upanje da si za, na koncu pa zvisi k knedl :)))) Taki si čist zaslužjo da smo ženske take do njih! sier pa zna bit to dobra popestritev noči…namesto seksa 😉 No ja, sicer pa se glede resnega sploh ne sekiram tolk. Tisti ki me bo sprejel tako kot sm in ne le kot eno onenightgirl, tisti ki bo meni in sebi dal priložnost da se spoznava, tisti ki bo videl da sm čist normalna punca ki ceni vrednote kot so zvestoba, predanost, ljubezen…on bo tisto kar iščem.
Kje si pa do sedaj preživljala prosti čas, kam si šla kones tedna?
Kaj pa ima to veze?
Fitnes, konji, kino, savna, kava s prijateljico, sprehodi v naravi… Običajno sama.
Drugač pa jst grem običajno 1x na vikend res žurat ven, tko s frendicami al pa kako družbo…včasih mogoče 2x…Pol pa kakšen kino, pijačka, kšn izlet…
Ohoho, Lena2.
Vsi bi te, noben pa te noče. Kolikor te jaz poznam, ga tudi ne boš našla. Si malo preveč gobčna in veliko prepotentna, da bi te kdo hotel met za stalno.
Pa brez zamere, ti si vprašala.
Kaj bolj normalno okolje, kjer se gibaš že sedaj bi ti kar težko predlagal. Tako kot je že zgoraj nekdo pisal, bi gostilne odsvetoval, saj si verjetno ne želiš nekoga, ki se bo dnevno vlačil po gostilnah. Kaj pa kakšni plesi? Mogoče kakšen plesni tečaj?
LP Kalimero
Lepo da se zabavas :))))
lp ajs
Pa kaj se tu gor vsi poznate al kaj???!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.