Samo za seks
Ne ravno. Ampak saj je okrog mene dosti takih, ki so samo za seks.
Neverjetno, kao se nekateri sprenevedajo in obračajo situacijo sebi v dobro.
Jst mam isti problem…kot da bi mi na čelu pisalio “samo za eno noč”. Nevem tipi bi radi da še mi osvajamo, ampak ko se lotimo tega – koketiramo, jih osvajamo opd. pa že pomislijo da hočmo seksat z njim. No pol je pa tko da sva recimo skupi in ko kej resnega omeniš, nega mine vsa volja do seksa in mal manj kot da ne postane “frigiden” :))) In zbeži. Al pa privlačim same take ki že imajo punce in ker so naveličani vsega bi si oni kakšno avanturco prvoščli…in sej res, zakaj pa ne z mano! Včasih pomislim da nism narjena zato da bi bla resna, ampak da bom živela tko kt une v “Seks u mestu” 🙂 Nevem al bom začela u trenerkah okol hodt, pa bojo tipi pol mislil da sm resna…pa najbolš da dam kako črno lasuljo na glavo…
S tem odgovorom si vse povedala. In zakaj se potem čudiš, da te tako obravnavajo?
Veliko tipov je že prišlo k meni s sladkimi besedami in so mi obljubljali nebesa … ampak takim takoj vidiš, kaj želijo od tebe. Jaz jim enostavno rečem (oz. sem jim rekla) NE … tista zlata beseda, ki jo nekateri zelo težko rečejo.
Lp, Bgv
Včasih je res tudi meni le do seksa. Ampak, kaj pa, kadar se res zaljubim? In sva si s tipom par tednov zelo blizu, potem pa ugotovi, da mu ni do resne zveze, čez en teden pa ima punco?!
Če si sveže ločena,potem itak nisi pripravljena na resno zvezo. Zato pa je tako. Hočeš se zdivjati,kar daj se. Čez kakšne dve leti pa začni malo mislit,kaj sploh hočeš. Pravih tipov je pa itak že zelo malo, mogoče se bi sprijaznila,da boš sama ?
Pejva skupi na kavo, pa bova meli debato ala “seks v mestu”.
Hahaha ej toliko o tvoji resnosti :)))))))
lp ajs
Sebi v dobro??? Ne poznaš moje trenutne situacije, zato ne sodi.
TRENUTNE situacije ne, poznam pa NEKATERE ljudi kar dobro.
Ce si das za cilj 2 meseca, potem zdrzis vsaj enega in to je po moje ze dost :))))))
lp ajs
Sem se zdivjala v zadnje pol leta, ker se je prej okrog pojal moj mož. Tvoj zadnji stavek pa ni nič kaj vzpodbuden, a?
Mogoče je slišal od “kolega”, da si ena od tistih, ki jim je le do sexa. No … jaz vem, da do sedaj nisem šla še z nikomer le zaradi sexa … in dvomim, da bom kdaj šla.
Se je pa nekoč govorilo o meni, da sem lahka (ne me vprašat od kje je to prišlo, saj sem bila takrat še nedolžna) in takrat so na veliko tipi skakali okrog mene. Najprej sem si mislila … o kako fajn .. v enega sem bila tudi fuuuulll zaljubljena … Potem pa zvem od kolegice, kaj se govori okrog …. in me je kar minilo.
No … tak je svet …
Lp, bgv
Ko sem bil še v študentu sem imel cimra, ki je bil kar nekaj starejši in zato tudi v tistem času več življenskih izkušenj. Večkrat je izjavil kak “globok” življenski nasvet. Med drugim je dejal: Bolje je imeti neko povprečno dekle/ženo saj ko boš prišel domov boš vedel, da te čaka kosilo, da je vse pospravljeno, zlikano, da je otrok nahranjen,… kot pa imeti neko super pičko, ki ji ne bo preveč za delati, da si ne poškoduje lepe nohte in za katero veš, kaj bi vsi radi počeli z njo. Ti sam pa ne boš mogel biti miren niti glede tega, kje dejansko je, pa četudi bo šla le v trgovino. Naj ima raje kolega tako dobro pičko in jo boš ti njemu nategoval, tvoja pa te bo čakala doma.
V čisto vsem se sicer ne strinjam pa tudi držal se nisem tega nasveta, saj moja boljša polovica dobro izgleda, vendar pa je ona čisto drug karakter, da bi to izkoriščala za flirtanje z drugimi.
Mogoče pa imajo vsi podobno mišljenje kot moj bivši cimer, da je bolje ne imeti tako dobro, samozavestno punco. Mogoče zaradi svoje samozavestnosti in urejenosti za vse pomeniš le neosvoljiv cilj in si zato le izziv. Ko je za izziv dosežen, je dosežen in konec.
To sigurno ne pomeni, da hodi sedaj vsa raztrgana, lahko pa bi se bolje prepričala o osebi s katero greš ven, kaj pričakuje v življenju in da mu ne daš že na prvem, drugem zmenku.
LP Kalimero
Poznam veliko ločenih žensk in res kar obupujejo. Večina jih je kar zbolela. In to kar orenk. Konkurenca je zelo huda :). Večina moških je poročenih, tisti ,ki niso, so pa pijanci, mamini sinčki, avanturisti, ali pa imajo rajši svoj spol :). Mogoče se motim, ampak možnosti je res zelo malo. Če še poročeni pridemo na vrsto pri samskih,potem lohk veš kako je :)).
TOLE SEM SNELA IZ FORUMA ZA SREDNJA LETA…….
UPAM DA INES NI JEZNA !!!!!!!!!
Ker te ne poznam, ne morem točno vedeti, kaj je narobe, lahko pa poskusim ugibati, kaj bi lahko bilo: npr. nekatera samska dekleta ali ženske želijo na vsak način čim prej dobiti partnerja, saj jim je mučno biti same, in potem nehote in podzavestno oddajajo signal “obupanosti”, kar pa moške odbija, saj ponavadi (ne vedno) želijo imeti občutek, da so oni “nekaj naredili” za to. In če že na prvi pogled vidijo, da ženska komaj čaka, da nekdo pristopi, jih bo to odbilo (razen če iščejo kratko avanturo, v tem primeru jih prav to pritegne, odvisno pač, kaj iščejo, a to najbrž ni v tvojem interesu). Ne vem, kako to, ampak moški res baje čutijo te vibracije. No, ja, saj ne da bi jim pripisovali kakšne velike intuitivne sposobnosti 🙂 – pri teh prednjačijo ženske – a tudi sama sem to že kdaj opazila pri kakšni svoji kolegici ali prijateljici, ki je tudi imela podobne želje – dobiti partnerja – in me je s svojim “obupanim” vedenjem spravljala že skoraj v zadrego. 🙂 To se pozna po raznih malenkostih, v finesah, že v načinu govora, ko pristopi moški, v barvi glasu itd. – npr. raziskovalci so s poskusi ugotavljali, da se ženske popolnoma drugače vedejo, če so v nekem prostoru samo ženske ali pa če so tudi moški oziroma, če nenadoma v “ženski” prostor vstopi moški: takrat nenadoma začnejo govoriti z višjim glasom, so bolj “sofisticirane”, prefinjene, si začno popravljati frizure itd. Do neke mere je vse to seveda normalno, saj se tudi moški vedejo drugače v prisotnosti žensk in bolj pazijo na videz, kot pa ko so sami med sabo – hvala bogu, ne? 🙂 – kako bi pa bilo, če bi tudi v naši prisotnosti pljuvali, rigali, prdeli… da ne naštevam dalje, to, kar jim je pač v lastni družbi “frajersko”, to seveda v ženski družbi izklopijo, saj vedo, da ženske pač takega vedenja ne odobravajo, da jim ni ne frajersko, še manj pa romantično in da jih s tem nikakor ne morejo očarati ali pritegniti, kvečjemu nasprotno.
Druga stvar pa je, da se mi ne zdi ravno najboljši način iskanja partnerja v gostilni ali lokalu (a želiš partnerja, ki hodi v gostilne in tam išče ženske?) – saj res, da je tam veliko moških, a moraš se vprašati – kakšnih moških!? (so spet izjeme, a izjem je vedno bolj malo). Morda boš našla koga “kvalitetnejšega” npr. na kakšni prireditvi s področja, ki te zanima, kjer je tudi mnogo večja verjetnost, da bosta imela oba podobne ineterse. Npr. če te zanima rock glasba, na rock koncertih (se zapleteš v pogovor z nekom, ki ti pade v oči in ti je simpatičen na prvi pogled), če ti je všeč klasika, na klasičnih, če ti je všeč slikarstvo, morda srečaš somišljenika v umetnostni galeriji (ali kakšni gledališki kavarni :-)), če si navdušena športnica, sploh ni treba naštevati, kje vse (fitnes, joga, smučanje, plavanje, tek v parku ali naravi,……), če te zanimajo kakšne posebne teme – ezoterika, psihologija, zdravo življenje,… je več kot dovolj tovrstnih predavanj, kjer se tudi ljudje spoznavajo in delijo skupne ineterese itd. itd., ne pa sedeti v gostilni in čakati, da pristopi kak obupan pijanček! 🙂 No, to sem malo karikirala, a v osnovi mislim, da je tako – to je pač moj pogled na zadevo. Ti pa lahko povem, da se obnese, jaz sem do zdaj še vedno spoznavala moške na tak način, da smo imeli precej skupnih interesov, saj smo se tudi spoznavali na take načine in na takih mestih, kjer nas je kaj podobnega zanimalo, pa se je kljub temu vse zgodilo lepo naravno, spontano, na nikogar nisem čakala ali česa sploh pričakovala, ampak se je preprosto začel spontan pogovor med podobnomislečimi, ne glede na spol, starost…, tako da na ta način lahko spoznaš tudi mnogo prijateljic. Največ pa se menda spoznavajo ljudje v diskotekah in na raznih zabavah, a to ne bi ravno vedela, saj mi to ni nikdar “ležalo”, saj mi ne paše tista bučna glasba in nalivanje vso noč, pa tudi, kot sem že napisala, je marsikoga zanimivega mogoče spoznati na kakšnih bolj naravnih mestih, ne pa le, če “gremo na lov”.
Veliko sreče pri spoznavanju in lep pozdrav,
Ines
P.S. Še nekaj: ko si vprašala, ali oddajaš negativne vibracije: spet, ne vem, ker te ne poznam, a čisto možno je, da s svojo držo oz. izrazom daješ okolici, posebej moškim, vedeti: “pustite me pri miru” – to je druga skrajnost od tiste zgoraj opisane (“obupano iskanje”) in nobena ni posebej dobra, najboljša je vedno zlata sredina, ki pa je možna samo pri uravnovešeni osebnosti, za to pa je navadno treba narediti še kaj več na sebi (ne šele, ko voda teče v grlo in ugotovimo, da smo sami), a to je pa spet druga, dolga zgodba. Najprej je treba doseči to, da si sposoben biti sam in da si sam s sabo zadovoljen, to je nujen predpogoj, da sploh lahko koga pritegnemo za daljši čas in da bomo z njim lahko v srečni in uspešni zvezi.
Dragi moj, ravnokar sem čakala en mesec!
Me veseli.
Imamo moški tudi zelo razvito intuicijo za take ženske 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.