Samo za seks
Vsem se zahvaljujem za vaša mnenja – enim za podporo in spodbudo, drugim za kritične poglede. Vsak ima pravico do svojih zaključkov.
Veliko sreče in ljubezni (pa kup dobrih prijateljev) vam želi
Lena
Dragi forumovci, naj dodam še jaz nekaj misli na tole temo, ki se je zelo razvlekla. Forum samo spremljam kot opazovalec, da sedaj se nisem veliko oglašal, tokrat se mi pa vendarle zdi, da bi bilo dobro izreči nekaj misli.
Spodbudilo me je pisanje Lene2, ki je izrazito enostransko, in mnenja nekaterih, da je težko soditi o zadevah, ki jih ne poznamo. To je sicer res, ampak jaz zadevo poznam nekoliko podrobneje.
Z Leno (izpuščam številko 2, pa saj se ve, da je to Lena2) sva si nekaj časa dopisovala na e-maile. In poznam nekatera dejstva.
Na forumu je spoznala nekoga (ali enega izmed množice), recimo da mu je ime Simon, čeprav to ni njegovo pravo ime, niti vzdevek. Glavna pobudnica je bila ONA. S Simonom sta najprej mislila samo na seks, to je bila njena ideja, da se ve. Ampak kasneje je to preraslo v resno zvezo. Simon je poročen, sicer ne ravno srečno, zato se je spustil v to, a je jasno povedal že na začetku, da doma ne bo delal cirkusa, da se ne bo ločil. In Lena se je strinjala, ker ji je šlo samo za seks. Ko pa sta se zaljubila drug v drugega, se je vse nekoliko spremenilo. Lena je postala zahtevnejša, SImon je začel razmišljati o življenju z njo, na srečo ji pa tega (še) ni povedal. Po kakšnem mesecu morda iskrene ljubezni je Lena2 spoznala ločenca, in ker je bil za njo kot ločenec bolj perspektiven, kot poročeni Simon, je SImonu takoj dala nogo, brez kakršnega koli pojasnila. Simon je bil nesrečen, sreča v nesreči je bila ta, da doma še ni načel te teme, k sreči je bil previden, ker se mu Lena ni zdela najbolj zrela. Tako je vsaj pri sebi doma preprečil polom.
Ampak po nekaj časa je Lenin novi ljubimec (torej ločenec) dal Leni nogo. Zakaj, tega sicer ne vem, vem pa, da vse, kar sem povedal o Simonu, drži kot pribito.
Torej se je Leni vrnilo točno tisto, kar je naredila Simonu. S to razliko, da ji je novi ljubimec jasno rekel, da je med njima konec, ona pa prej do Simona ni bila odkrita, in se je kar potuhnila in izginila iz njegovega življenja. Ampak mislim, da je v končni fazi vsaj Simon imel veliko srečo, da se je izteklo tako, kot se je.
Sedaj Lena preliva krokodilje solze in na forumu stoka, kakšni so moški, ki hočejo od nje samo seks. V resnici pa potvarja dejstva in podtika drugim to, kar je naredila sama. Moram reči, da mi gre ob vsem tem na bruhanje, zato sem se tudi oglasil.
Vse, kar sem napisal, je res. Zagotavljam vam vsem, da se mi zdi vsa nadaljna razprava na to temo odvečna. Lena2 bo sedaj zagnala vik in krik, in me napadla, vi na forumu boste razdeljeni na dva tabora, kot doslej, a jaz se ne glede na kakršne koli komentarje in odzive ne bom oglašal. Povedal sem samo svoje mnenje o zadevi, ki jo poznam, in s tem sem tudi zaključil mojo aktivno udeležbo na to temo.
Vsem lep pozdrav, Marko.
Živjo, Marko!
Nečesa očitno nisi razumel med najinim dopisovanjem. “Simon” se namreč nikoli ni nameraval ločiti od žene, niti ni razmišljal o življenju z mano. Ker sem čutila, da ne zmorem biti le ljubica, sem se odstranila.
Nisem pa nič jezna nate, lepo, da si se oglasil in pokomentiral.
LP,
Lena
Saj je vsem jasno, da je Marko = Simon = jure1
Saj je vsem jasno, da je Marko = Simon = jure1
Mislm da je scenarij dovolj dolg da posanemo eno forumsko telenovelo :)))
Mogoče je res, mogoče ni, da je Marko = Simon = Jure. Ampak vidim pa, da veliko tistega, kar je povedal Marko, drži. In to potrjuje mojo oceno o Leni2, o njenem značaju in o njej na sploh.
Če je res, bo Lena najbolje vedela, če je Jure1 res debel in plešast, kot to trdi neka Panda.
Kaj pa če je Panda = Lena2 ? Maščevanje je sladko, zlasti če ti kdo pove neprijetno resnico.
Panda je zelo verjetno Lena2, james pa jure 1 sigurno
A se parčkate, ha??? Jebela cesta….
Kombinacij je še veliko, vsak naj si misli, kar si hoče.
No, james, a si slišu?
Sem, ja. Pa ne vem, kaj naj rečem. Mislim, za sebe že vem, da ni tako, za tebe veš pa ti najbolje. Sicer mi pa ta tema že preseda, nima se smisla pričkati. Lepo se imej.
Ti, ne sam parčkamo. Kakor sem jest ugotovila, bi morala že tričetrt foruma osebno poznat!
Drži se, se beremo na kakšni drugi temi!
Veš zakaj Lena2, ker ti v očeh vidijo kaj iščeš !
Ja pri moškem delu foruma – njihov spodnji del – tisto kar te interesira.
V bistvu maš prav. Ampak v očeh lahko vidiš še veliko več…
Forum je zaprt za komentiranje.