Samo za seks
Škoda. Privoščim ti, da bi se imel lepo. Si zaslužiš.
Se zavedam, da maš prav.
LP
Veš, hec je, ker teh tipov sploh ne srečujem v lokalih.
Hvala ti, dobro si napisal.
LP,
Lena
Malenkost.
Vem,da ti ni prijetno zaradi tega.Hudo je ko ne veš kako je prav.Včasih ženske damo vse od sebe,se maximalno potrudimo za nekega moškega;pa smo za zahvalo prevarane in ima ta oseba do nas nespoštljivi odnos.
Tudi mene je kdaj pa kdaj prijelo ko sem mojemu bivšemu dajala nežno ljubezen;pri sexu sem se maximalno potrudila;šla sem v šolo in takoj domov mu čistit stanovanje,prat,likat perilo,mu kuhat,…pa ni bilo dovolj da bi si zaslužila vsaj spoštovanje.
Pa me je v tistih trenutkih tako prijelo;pa sem si mislila klinc pa vse skupaj;najbolje je biti ljubica nekomu;se vsaj ne obremenjuješ za to,če ti moški ne izkaže ljubezni.Potem pa sem spet pomislila,saj pa to ni nobeden način;da bom nekomu služila samo za to da se na meni izprazni.
Tako sem ostala brez tistega fanta ki sem mu dala vse in brez moškega samo za sex;ter še vedno vztrajam in iščem tistega ki me bo ljubil in spoštoval in ki mu bom vse to tudi vračala.
Verjamem v to,in želim da tudi ti začneš verjeti v to,da te čaka ena oseba ki ji boš pomenila vse in še več(pa ne zaradi sexa-se razume)
Hmm, kot bi brala samo sebe pred časom. Se izgleda tudi drugim takšno dogaja. Ampak, saj enkrat, en dan, bo pa sonček posijal za vse, ne :-))?
Hvala k…, da boste prali usrano perilo drugje….
Ufff, smo se malo razpi*zdili, kaj :-)))?
:))))))) prav nalasc ne bi ;))
Ma take stvari me ful pogrejejo, da nekdo tako grdo govori, si podaja zogico, izzivlja svoje frustracije in komplexe na forumu. Ja koga pa to briga! Naj se zmenita(zmenijo) sami, na 4 ali 6 oci, ne pa v stilu Jerrya ali Ricki. Eh.
Vito, Vito, Vito, Vito….
lp ajs :))
:))))))) ti pa tako ustrelis, hoho!!
Ma ja sj kul.
Ampak za take stvari lahko gledas pop TV in kanal A popoldne (ce se vedno vrtijo spansko-mehiske limonade :))
Jst tegale vsega ne mislm brat, ker je predovg. Mam pa nasvet za vse k tle izmenjujete mnenja. A ne bi blo bolš d bi se tacajt k ga s temle tapravte, rajš ene dvakrat dol dal?
Lena2, teb bi pa reku sam to, d tist kar človk rab in zasluž tist tud dobi.
Haha ja vrtijo, vrtijo, neumorni so z njimi…
lp ajs
upajmo,da bo res.Pride včasih tako obdobje,ko je človek čisto nesrečen :(((
Hmm, ce le bo…
Pa ja, enkrat bo za nas vse forumovske žalostnike :-)))
Heh bo ze verjetno drzalo :-]
Ja, poj se bomo pa smejali tem casom, ko smo tu gor viseli in si tezili ter resevali “svetovne probleme” :-)))
se strinajamo!¨¨¨¨
Forum je zaprt za komentiranje.