Najdi forum

Samo za seks

Odret ga pa tud ni treba.

Brezveze se trudt….

Se ti javim.

LP Kalimero

Veš, sranje je, ker imam lahko, kogarkoli hočem – a le za seks. Vsak pade. Nihče pa ne ostane.

Ne vem, koliko si stara, si pa precej naivna oz. nezrela, ti povem povsem odkrito. Nekje zgoraj na enem postu si zapisala, da kako to da imaš lahhko vsakega za seks, za kaj več pa ne.. A si z Lune padla? Saj nimaš le TI, ampak ženske (povprečne vsaj), lahko “damo” vsem povprek in si zraven mislimo, da jih “imamo za seks”. V resnici je pa obratno. Za napičit se te pač ne bo (skoraj) noben branil, samo kak hud dosežek pa ni, če nekomu “daš”, no… malo razmisli, kdo da, pa kdo koga za kaj ima….

Tole je bil pa eden tvojih najdaljsih postov, kar se spomnim :)!

lp ajs

JAAAA…KAPO DOL….hlače tut če hočeš:))))))))))))))))):PP

Jaz pa sem prišel mimogrede,sem iskal družinsko medicino in pogledal še malo na ta forum.
Saj te ne poznam ampak glede na to kaj si doslej napisala in kake danes klobasaš…
c-c-c…bad bad
daj se malo zresni,pa ne zato,ker te tukaj skoraj nihče ne podpira;s tem boš zelo dosti naredila za sebe.
Moški radi izkoristimo take ženske,ki so tako radodarne;doma pa imamo take ki so vredne naše ljubezni.
Za enkratno uporabo pa so take kot ti.In dokler se ne boš spremenila,boš ostala samo ženska za eno noč;ne pa ženska ki bo vredna moške ljubezni
Pa srečno!!!

dolg se je nabiral:)))

tole bi mogl bit za učbenik!

So že drugi v glavnem povedali, bom kratka. Moški za seks naredijo (skoraj) vse. Tudi plačajo – neznanki, cipki, kurbi, če hočeš. Torej: jih ima lahko “vsaka” za seks, samo za kaj več, e, to je pa drugo.

….da se tebe pohvalim!:)))

Bom pa sama sebe podpirala – tud to znam.

Srečno tudi tebi!

Uhhh…naj še jaz dam svojo kapljico v morje.
Ne ga lomit no ženska!!!Imej rada samo sebe in ne živi zato,da nekomu potešiš potrebo po sexu.
Saj moški vse poberejo kar se jim ponuja.Če bi ti bila tako privlačna ženska za dotičnega moškega bi ostal s tabo.Stopi na realna tla;dokler še imaš čas;saj nisi stara 15 let.
Moški hoče od ženske malo več kot samo sex.Mislim,da prepogosto označimo moške kot spolne obsedence,ki hočejo samo in edino sex.
Še zdaleč ni tako.Na prvem mestu je ljubezen;in šele potem vse drugo.
Luknjo za izpraznit se ima vsaka;manj pa je takih ki s(m)o sposobne ljubiti z dušo in telesom hkrati.

Upam,da se ti bo uspelo spremeniti in da boš v kratkem deležna prave ljubezni.Kot si napisala,da imaš v kratkem roj.dan…Zato ti želim da se ti prav to izpolni za tvoj roj.dan.

Vse dobro ti želim…

Hvala za lepe želje. Zgleda, da maš ti boljše izkušnje. Ta moj (očitno) ni želel ljubezni.

Lp in srečno,

Lena

Kako nekateri lažejo!

Dost stvari spada k ljubezni. Recimo zaupanje, občutek varnosti in še kaj. Dajanje in jemanje. Biti nekomu v oporo kadarkoli. Sicer pa ne poznaš moje tako sveže izkušnje in težko sodiš. Kakšen je bil tvoj seks včeraj (sej je blo včeraj, ne)?

To sem jaz razumela kot da že po prvem ali pa drugem zmenku sexata. Mogoče pa je v tem problem, ker greš prehitro v posteljo z njim. In takšnih žensk se moški navadno otepajo za resno zvezo. Torej ni problem v tem, da si urejena, ampak v prehitri pripravljenosti za sex. Daj tipom priložnost, da te boljše spoznajo, ne pa kar takoj it sexat, pa boš videla, da bodo tudi bolj pripravljeni na resno zvezo.

No, to je samo moje mnenje.
Lp

Včeraj nikakršen. Človek včasih za zabavo kar tako nekaj reče. TUDI jaz ne govorim vedno resnice. Seveda, pri resnih zadevah se pa nikoli ne hecam, predvsem pa ne pri čustvih!

Opažam, da se dost žensk prtožuje, da jih majo tipi sam za sex pa to… pol pa dodajo še, da se rade izivalno oblečejo in hodijo v diskače tipe pecat….

Ubistvu je vaš stil oblačenja še najmanjši problem – tako itak privlačte vse moške, vidite pa pač napačne…
So izjeme – samo v diskačih boste pomoje težko dobile resnega tipa. Verjamem, da so vsem všeč in da vse opazjo nastopaške-glamour-jebačke lepotce k so v diskaču….sam, kok so te za resno zvezo pa vprašanje… samo kokr takih poznam ne iščejo resne zveze…

Bodi to, kar si – najbrž naletavaš na napačne tipe (oziroma privlačiš napačne, al pa hodiš po lokalih kjer so napačni), enkrat boš pa tud našla nekoga k te bo mel rad na dolgi rok pa mu bo pomembno še kej druzga kot samo sex….
Vso srečo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close