Najdi forum

Samo za seks

Pozdravljeni!

Še nekaj se mi že dlje časa mota po glavi. Mi zna kdo razložiti, zakaj privlačim samo moške, ki jim gre le za seks z mano? Ali kot to “strokovno” imenujejo: višji nivo prijateljstva. Recimo: z nekom sem, vse je lepo in prav, greva na kavo, privlačiva se, pogovarjava vse mogoče, seksava, on mi reče, da mu ni do resnega razmerja, čez nekaj tednov pa me obvesti, da ima sedaj punco!!! A jaz sem bila pa kurba, ali kaj? Da mu ni do razmerja, ha, ha…

Bom enkrat poskusila priti na kakšen zmenek vsa razcapana, neurejena in sitna – a je moškim res le do seksa, če je ženska simpatična, samozavestna in ga zapeljuje?

LP vsem

Takih žensk se moški bojijo, zato ne vstopajo z njimi v resno zvezo …

Lp, Bgv

Ne vem ali se bo slisalo kruto, ampak mene mora zenska najprej spolno privlaciti, potem pa ce ima lastnosti, ki bi naju povezovale se poleg sexa, se zna veza tut obdrzat. Poskusaj dati vedeti fantom, da je v tebi se kaj vec kot le zenskost…Lena2 je pisal/pisala:
>

Veš, sranje je, ker imam lahko, kogarkoli hočem – a le za seks. Vsak pade. Nihče pa ne ostane.

Kaj predlagaš? Naj začnem hoditi okrog v vreči za krompir in žalostnimi učki, da se me bo kdo usmilil?

Ne morem pomagati, rada sem samozavestna in samoiniciativna.

Ravno zadnjič sva se s prijateljico pogovarjali o tej temi in mi je svetovala naj začnem bolj z občudovanjem gledat tipa, naj bom bolj tiha, naj ne povem vsega kar vem, znam…..naj mu dam priznanje, naj ga postavim na prestol, maham s trpalnicami……da potem se me ne bo ustrašil.
Ej tega pa ne…….raje crknem……..to potem ne bom jaz…..če je tipu bad in ga skupaj vleče ob meni, se počuti manjvrednega ja kaj naj potem jaz z njim!!!?? Spreminjati se res ne mislim in igrati nekoga.

Tko!
Rina

Čak, zdej mi pa nekaj ni jasno…. a nisi ti nekoč rekla, da si poročena? Saj mogoče se motim, pa vendarle?

Sem se tudi že jaz vprašala večkrat kaj je narobe z mano, oz. kaj ima “tista druga”, da jo je nekdo izbral za “svojo punco”. In obratno, zakaj bi jaz radn npr. ravno tega in nikakor ne onega drugega.. Pa je morda drugi v resnici prijaznejši, odkritejši itd… Eh, srce ima svoje kriterije.

Odgovor je cisto easy – ne sexat z njim vsaj 2 meseca, drugace se pa obnasaj kot ponavadi, ce bo resen bo pocakal, ce mu je samo do tega da te da dol se bo pa navelical in potem ko ga j…… !!

lp ajs

Sicer pa ni nujno, da privlačiš samo take. Malo razmisli kake signale jim pošiljaš. ČE greš s tipom na prvi zmenek in mu daš te res ne more resno jemat. Tako kot se boš obnašala tako te bodo obravnavali. Mogoče pa podzavestno ravno take tipe iščeš, ki jim gre samo za avanutre. Višjega nivoja prijateljstva pa ni, to so limanice za naivne punčke.

Sej mi je enkrat eden reku, da sem napol dedec! A je narobe, če znam sama zamenjat kolo ali olje pri avtu, prebeliti stanovanje, sestaviti omaro…??? Res potrebujem seks, ampak tudi zaupanje in občutek varnosti bi mi veliko, ogromno pomenil.

opa, nč seksa? Ok teden dni, pol pa že mal ščemi, a ne?!

Bodi to kar si … tisti, ki te imajo le za sex, te tako ali tako niso vredni. Sama pa moraš vedeti, kaj si vsak posamezni moški želi od tebe. Poskusi biti manj dostopna. Takrat se te bodo bolj želeli, pa ne le za sex. Moški imajo radi ženske, ki jih ne morejo dobiti … in če jim boš dajala tak vtis, ti garantiram, da te ne bodo več izkoriščali le za telesne užitke!

Lp, Bgv

Sveže ločena.

Uf zadetek v črno!!

Je pa tudi obratno, včasih te tip full prvlači ampak ti ni zanimivo oz. ti ne potegne čisto nič drugega, kaj razmišlja, počne……Takšne veze pa res ne trajajo več kot 1 mesec.

Tko!
Rina

A ti lahko čakaš dva meseca?

Uh kot bi sebe brala!!!!!!

Rina

mislim, če pa dva meseca ne moreš počakat….. kaj pa ko nimaš tipa? A si ga imela vedno v življenju nonstop?

Oh, ja. Težko je biti nedostopen, če podzavestno oddajaš signale.

LP

Bravo, Rina!

Spodaj so ti svetovali, ne mu dat dva meseca. No … dva meseca je mogoče res malo dosti … ampak … vsaj dva – tri tedne … potem že vidiš pri čem si.

Mogoče si pa ti želiš tipa le za sex … podzavestno … in zato tudi privlačiš take.

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close