samo seks, seks….
Seks med dvema, ki se ljubita je res vrhunec te zveze.
Mislim pa, da mora ta ljubezen postaviti temelje tudi v drugih vrednotah, kot so zaupanje, spoštovanje, prilagajanje …. Verjetno v tej tvoji zvezi nekaj manjka, zato tudi imaš ta občutek. Če se nekomu predajaš iz globoke ljubezni, potem
res seksa ni nikoli, nikoli preveč… Res je, da smo ljudje različni, zato
se poglobi vase in razmisli, kaj točno ti čutiš do njega in kaj od njega pričakuješ.
Seveda pa moraš svoje dvome, ki si jih navedla tu povedati tudi fantu.
Rešita problem skupaj, če pa ne bo šlo, je bolje, da se ta zveza takoj prekine,
ker bo slej ko prej do tega tudi prišlo, pa še bolj bolelo bo!
lp malina
Stvar je enostavna. Če imaš občutek, da ves čas sili vate, bo tako vedno. In to nima smisla. Dobi si takega, ki nima takih seksualnih potreb, sicer se bosta vse življenje šla to igro. On bo ves čas slinast, ti pa boš z doziranjem seksa kontrolirala njegovo obnašanje.
Se strinjam z Malino.
Lep dan vsem.
S tem se popolnoma strinjam, da je sex zelo pomemben. Samo pa se mi zdi pomembno tudi to, da je med dvema še ljubezen. Kar očitno v tem primeru ni. Glede na to, da njen fant njene interese ne upošteva.
Zato se mi ne zdi fer, da bi on dobil po svoji strani vse izpolnjeno, ona pa nič. Takega tipa jaz prej ali slej odjebem(niti ne bi čakala da me on), ker se toliko še cenim da ne bom nekomu samo še za izpraznit. V primeru, da pa je on vredu do mene, potem pa je malo nerodno da ne bi sexala. Potem pa 100% drži tisto, da nobenemu ne bi pasalo na 14 dni enkrat sexat.
V tem primeru, kot ga je napisala punca pa ji močno želim da zbere toliko poguma, da reče fantu samo: Srečno Kekec!
Jaz bi se počutila manjvredno. Če bi mu dala vse pogoje za srečno ljubezen, on pa si me ne bi želel…mislim da bi me full prizadelo. Potem bi se že zamislila sama nad sabo, kaj je z mano narobe, da nima moj fant želje po meni 🙁
Arija_G
Stvar je ravno obratna
>>>>”Jaz bi se počutila manjvredno. “>>>>”Zato se mi ne zdi fer, da bi on dobil po svoji strani vse izpolnjeno, ona pa nič. “>”Valentina, svetujem ti, da ga “preizkusiš”……ampak le takrat, ko je obema do tega, torej tudi TEBI! “
Bravo! Točno tak!
Arija_G
Od fanta naj pričakuje, da je fer do nje, da spoštuje njene želje, da naj bo egoistka.
Kaj pa ona? A njej pa ni treba bit fer in spoštovat fantove želje in potrebe?
Koliko časa sta pa skupaj?…midva z mojo sva na začetku tudi seksala vsakič, ko je bila priložnost…in je zgledalo tako, da samo seksava in ne počneva nič drugega, kot seksava…potem pa je ona rekla, da samo seksava in nič ne pogovarjava…pa sva se začela pogovarjati medtem, ko sva seksala…in potem je prišlo obdobje, ko sva se začela pogovarjati in nisva nič seksala…pa spet ni bilo najboljše…zdaj po treh letih pa sva se spoznala in se pogovarjava in seksava …v glavnem sva našla neko ravnovesje inu harmonijo…še je upanje za vaju dva 🙂
seksava,seksala – kolk smešne besede 🙂
Megaboy, preberi in razumi(!) stavek do konca! Če sem napisala, da naj seksa, ko TUDI njej paše (ne obešaj se na tisto, naj ga “preizkusi”, saj je bilo napisano v narekovajih, kar pomeni, da je pomembnejše nadaljevanje stavka oziroma razlaga), a se to tebi zdi zajebavanje?? Torej ženska naj ne zajebava moškega in seksa, kadarkoli se NJEMU zahoče?? Joj, joj… res ti ne bi dala več kot kakih 15 let, ali pa še toliko ne! Mislim, da če bi samo to rešilo njun “odnos”, da je bolje, da ga nič ne rešuje!
Ma kaj nisi prebral vsega???
Ne vidiš da to že počne kar nekaj časa, on pa nič???
Kaj je potrebno po novem najprej fantu ustreči na intimnem področju ene par let, da lahko punca pričakuje malo pozornosti???
Saj pa je lepo napisala, da ji on ne nudi ničesar!
Mislim…
Forum je zaprt za komentiranje.