samo seks, seks….
Zaljubljena sem. Imam pa problem. Mislim, da je mojemu dragemu samo za seks z menoj. Kar naprej tišči vame, ne da mi dihat. Rada bi se pogovarjala z njim,
počela še kaj drugega kot samo seksala. Saj tudi jaz uživam v seksu, toda
grize me, res me grize občutek, da sem mu samo spolni objekt, da so
njegova čustva omejena samo na to področje…
Ne vem, kaj na pričakujem od najine veze, ker vem, da nekaj manjka?
Rada ga imam in ne želim ga izgubiti..
lp
si že sama ugotovila, da mu je le do sexa, torej ga boš slej ko prej izgubila.
Puncam se marsikdaj kaj zdi, kar sploh ni res :)))
lp ajs
To mu povej, kar si tu napisala.
Nisi napisala koliko časa sta že skupaj, kako pogosto se vidita, kje se videvata ali počneta še kaj drugega ko sta skupaj, ali imaš občutek da te ljubi, da ti pomaga in stoji ob strani ko ti je hudo, ko rabiš neko podporo….
Če od njega nimaš nič drugega kot to, da se vidita vsake toliko časa in te pof***(da ne bom tak grdo pisala ;), potem ga pošlji nekam. Obstajajo dosti boljši fantje ki ti lahko nudijo mnogo več kot to, da se izprazni na tebi in odide.
EH DRAGA MOJA……
pozorno preberi nasvete ravnanja ženske, in nikoli ti ne bo ušel:
POVSEM ENOSTAVNO!!!!
> > > > > > > > > KAKO OSVOJITI ? ZENSKO
> > > > > > > > > 1 obsipaj jo s komplimenti
> > > > > > > > > 2 spostuj jo
> > > > > > > > > 3 razvajaj jo
> > > > > > > > > 4 strastno jo ljubi
> > > > > > > > > 5 ljubi jo z vsem svojim bitjem
> > > > > > > > > 6 poslusaj jo
> > > > > > > > > 7 tolazi jo
> > > > > > > > > 8 sciti jo
> > > > > > > > > 9 trosi denar zanjo
> > > > > > > > > 10 polni ji prazno caso
> > > > > > > > > 11 skrbi zanjo
> > > > > > > > > 12 podpiraj jo
> > > > > > > > > 13 kupuj ji nakit
> > > > > > > > > 14 stori vse da bi jo zadrzal
> > > > > > > > > 15 pojdi na konec sveta zaradi nje
> > > > > > > > >
Če se boš dosledno držala naslednjega napotka, ti bo tvoj dragi izpolnjeval vse zahteve pod točko 1:
> > > > > > > > > KAKO OSVOJITI in OBDRŽATI – MOSKEGA
> > > > > > > > > 1 (ne) daj mu
> > > > > > > > > 2 (ne)zajebavaj ga
Ej,razočaran,pa tu nekje si trofo vse skoraj…
Valentina,ti ga pa kar se da na ravnost vprašaj in zahtevaj da je odkrit!
Pa probaj v čim bolj nežnem tonu!!!Jaz bi že!
pa pa,Pippa
ne vem kaj naj ti napišem…če tud sama ne veš kaj bi rada od vajinega odnosa….
če ga maš tako rada in ga nočeš izgubit boš mogla kar potrpet…..
saj veš: ” ženske se spreminjajo,moški ne “
če bi pa rada kaj novega pa izber drugega samca……amen
Lp, Robi
Če imaš tak občutek, potem je verjetno res, da si mu samo spolni objekt.
Skupaj sva pet mesecev, s seksom pa sva začela pred tremi meseci,
čeprav mi je že prej težil, da si me noro želi, nisem takoj popustila.
Res se mi zdi, da ga drugače kot za seks ne zanimam preveč.
Vse druge stvari, ki bi jih rada z njim počela se mu zdijo nesmislne
in vedno se mu potem nekam mudi.
Vem, morala bom odpreti oči, pa me tako zelo boli, ker vem,
da ga bom potem izgubila…
lp
Ko boš sigurna da je s teboj samo zaradi seksa pol ga postavi pred dejstvo, to lahko hitro ugotoviš!
Lp
če je temu tako naj te nič ne boli, ker ni vreden da bi te moralo boleti. Nekaj časa mu ne daj, oz. ne sexaj z njim. Povej mu, da imaš tudi ti svoje interese, želje glede njega. In če bo on toliko fer da bo poslušal tebe, ter izpolnil tvoje želje, potem spet sexaj z nijm, če pa ne pa mu reči samo adijo. Menda pa se ne ceniš tako malo, da bi bila samo za položit???
Življenje je prekratko, da bi se ukvarjali s takimi ljudmi, ki nas ne osrečujejo. Malo egoistka pa tudi moraš biti, in pogledati za svoje dobro; saj ne bo noben drug poskrebel za to!!!
Pa vse dobro!
Jest imam občutek, da bi ti seksala z fantom samo vsakih 14 dni, ali tam okoli, ker pa fant hoče večkrat, ga pa obtožuješ (po mojem mnenju neupravičeno), da mu gre samo za seks. Najbrž ga boš kmalu tudi izgubila, če mu ne boš dala tolikokrat, kot fant želi. Praviš da v vajinem odnosu nekaj manjka- seveda seksa. Dokler ne bo tega, tudi na kaj več ne računaj.
Pa nikar ne misli, da bo tvoj naslednji fant kaj boljši!
Mislim ti pa si pametno povedal. Verjetno si ened izmed mnogih ki niso sposobni z žensko nič drugega početi, kot zarivati svoje “premoženje” v vsako nastavljeno luknjo.
Iz tvojega odgovora je moč čutiti, da je ženska sužnja moškemu in objekt za porivanje. S takim mišljenjem kot si ga izrazil v svojih besedah se bojim da boš ti imel prej probleme z ženskami, kot pa ta punca z naslednjim fantom.
Pa lep pozdrav!
Najbolje, da seksaš z njim po trikrat na dan, ali pa po seksu rečeš: kaj, a si se že naveličal, utrudil…. jaz bi še. Torej zmatraj ga do konca .
Arija_G
Tvoj odgovor zveni, kot da seks ni pomemben del veze.
Misliš, da bi na tvojo zvezo z fantom blagodejno delovalo, če bi mu dala vsakih 14 dni? Ti sam probaj, boš videla, da si bo kmalu našel seks drugje.
hy
Megaboy, tukaj pa mislim, da se malo motiš. To kar ti govoriš je v primeru, da imata en drugega samo za seks in nič drugega. Kaj pa recimo takrat, ko je punca bolana ali jo pestijo druge težave? Če je med njima odnos tak, kot mora bit, potem si tudi punca, vsaj po mojih izkušnjah želi imeti intimne odnose z fantom, saj je v tem uživa tudi ona. Če ima punca kakršne koli “težave” tudi psihične (po domače jo nekaj mori), jo zna pravi fant, prebrati kot knjigo, isto velja tudi obratno.
Nebi šel v datajle, ampak vsak od nas pride enkrat v zvezi na nekaj podobnega,ko čutiš, da med dvema ni več ljubezni, kot je bila prej, je pa ostalo še spoštovanje do osebe in če si pošten, potem pride do tistega, da se tebi /njej “ne da”.
Nočem punce zagovarjat, saj nimam nič od tega, ampak ne jo pa obsojat, češ kakšna je, da mu ne da, pa si bo dobil drugo itd. Nekaj že ne štima med njima, kaj pa je to, pa ne vemo.
Povdarjam, to so moje izkušnje, ne trdim, da je pa to pri vseh ženskah 100% isto.
pa brez zamere
Lp, Mišek
Mišek.
Ne govorim o primeru, ko imata eden drugega samo za seks.
Izhajava iz predpostavke, (ki je lahko tudi napačna) , da Valentina ne da prav pogosto svojemu fantu. Če bi bila bolna, bi to pravgotovo napisala, ampak ni. Če bi bilo fantu res samo za seks z njo, jo ne bi čakal tri mesece, da mu je dala. Zanesljivo. Pravilno si ugotovil, da če je med njima odnos tak kot mora bit, da si želita imeti spolne odnose. In fant si jih želi, Valentina pa ne. Vsaj ne prav pogosto. In pri komu je sedaj nekaj narobe? Najbrž z Valentino, ki pa si v svojo obrambo izmišlja kao da je fant z njo samo zaradi seksa. Svojo krivdo želi zvaliti na fanta. Res med njima nekaj ne štima, morda pa imata le precej različne potrebe po seksu, vendar bi se v tem primeru morala medsebojno prilagodit, kar pa ne pomeni, da bi morala seksat samo tedaj ko Valentina želi. Veliko punc je pa tudi takih, ki se rade pustijo prosit, tudi če jim paše, pa moraš silit vanje in prosit, da se te kao usmilijo.
To je dejstvo, da če se nekdo počuti prikrajšanega v seksu, da si bo skušal poiskati seks drugje. In to ne bo dobro vplivalo na njune odnose. Je že prav, da Valentina to izve še predno jo bo doletelo, kar je neizbežno.
Arija_G
Kako bi se pa ti počutila, če tvoj fant ne bi hotel seksati, ko bi ti hotela? In da bi se to ponavljalo iz meseca v mesec?
Kako bi se ona počutila, če fant ne bi hotel non stop seksat? Veš, mislim, da so te potrebe pri ženskah in moških malce različne – so tudi izjeme, a npr. že samo v ZDA je baje ne vem koliko milijonov žensk, ki so v anketah odkrito priznale, da jim pravzaprav sploh ni toliko do seksa in da je to v bistvu bolj plod hollywoodske propagande – namreč to, da si normalen le, če non stop seksaš, si to non stop želiš in si vedno “na razpolago”- to so bolj moške fantazije, kot pa realnost… – no, in ko so (si) to priznale, so se na nek način osvobodile, tako od moških kot od samih sebe, saj se jim ni treba več pretvarjat in počet na silo česa, do česar jim v nekem trenutku ni, samo zato, da bi izpolnile neko “normo”! Tako da, če ji ne paše non stop, ni prav nič narobe z njo, še posebej če čuti, da fant od nje pričakuje le seks in da v njunem odnosu ni nič drugega; če si sama namreč želi bolj poglobljen odnos, je jasno, da s takim fantom sčasom ne bo hotela več niti seksa, saj je ne zadovoljuje na ostalih področjih in potem si bo jasno raje poiskala enega, ki bo zadovoljeval oba kriterija – tako telesno kot duhovno.
Valentina, svetujem ti, da ga “preizkusiš”, saj ti druga v bistvu ne preostane, če želiš zvedeti, na čem je stvar: če te res ljubi in želi ostati s tabo ne le zaradi seksa, bo ostal s tabo tudi, če mu ga za nekaj časa odrečeš oziroma ne pristaneš nanj vsakič, ko se njemu zljubi, ampak le takrat, ko je obema do tega, torej tudi TEBI! Seveda bodo mladi fantiči tukaj zdaj protestirali, da si ti tam zato, da njega zadovoljiš itd., in da je ta post proti seksu itd. itd. (smo že navajeni na take izpade:-)), a na tvojem mestu ne bi poslušala nasvetov dečkov, ki očitno še nimajo dosti življenjskih izkušenj in izkušenj z odnosi (ki niso samo telesni), ampak poslušaj raje lastno glavo oz. srce!
Forum je zaprt za komentiranje.