samo avantura?
Za zvezo je prezgodaj, za seks pa ni? Lepo, lepo.. :))[/quote]
Nekaj takega.
Za seks ni nikoli prezgodaj in nikoli prepozno, v kolikor gre za odrasli osebi in se oba strinjata.
Z resno zvezo sem imel v mislih načrte za skupno prihodnost. V enem mesecu človeka ne spoznaš niti slučajno. In mislim tudi, da se večina (vsaj izkušenih moških) kakršnih koli prezgodnjih “frontalnih napadov”s strani ženske kar malo ustraši.[/quote]
Tudi napadi od zadaj niso od muh.
Mislim, da niti ženske nismo ravno navdušene nad zaroko po enem mesecu. Kanček pameti in zmožnosti presoje nam pa vseeno lahko pripišete, tudi če nas še tako šinfate. Cenimo pa, če na vprašanja odkrito odgovorite (kar dotični recimo je).
Ne razumem večine odgovorv po tem principu. Kaj pa če še on res ne ve?
Ali pa česa nisi napisala…
Jaz ga ne bi nič spraševala, vsaj direktno ne. To isto stvar lahko tudi on tebe vpraša, pač počakaj malo. A ne bi pravzaprav moral to on tebe vprašat?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]
Jaz ga ne bi nič spraševala, vsaj direktno ne. To isto stvar lahko tudi on tebe vpraša, pač počakaj malo. A ne bi pravzaprav moral to on tebe vprašat?[/quote]
To pomeni ti ji svetuješ naj še seksa z njim, naj se še bolj naveže na njega, tako da ga bo na koncu še težje prebolela? Po možnosti bo izgubila 2 leti (ker on toliko časa ne bo vedel “kaj bi rad”) z njim, v tem času pa bi po možnosti najdla kakšnega resnejšega fanta če ne bi “bila” z njim.
Sicer možen je tudi drugi scenarij, da se na koncu on odloči za vezo, samo zakaj reskirati? Zato da zapravi 2 leti življenja in ga nato še eno leto preboleva (poznam nemalo takšnih primerov).
Sicer pa kot sem že napisal… Ni mu treba nič težiti, samo naj mu pove, da ko bo vedel kaj si želi naj se izjasni, do takrat pa adijo.
Ps. fantje natančno vemo kaj želimo od punce (avanturo ali resno zvezo). “Ne vem še” je butast izgovor.
No, če ti nisi, še ne pomeni, da katera druga tudi ni. Poznam vsaj eno.[/quote]
No, če pa poznaš vsaj eno, potem pa res vzamem vse nazaj. Ženske smo navdušene nad zaroko po enem mesecu.
Glede na to, da tudi jaz poznam moške, ki so se hoteli ali so celo se poročili/resno zvezali/zanosili po dveh tednih, potemtakem lahko napišem še: Moški so tudi navdušeni nad zaroko in poroko po enem mesecu. Skratka, vsi se množično poročamo po mesecu dni poznanstva.
Jaz ga ne bi nič spraševala, vsaj direktno ne. To isto stvar lahko tudi on tebe vpraša, pač počakaj malo. A ne bi pravzaprav moral to on tebe vprašat?[/quote]
Bo pač rekel, da ne ve. Je tu kakšen problem in ali ni popolnoma vseeno kdo vpraša prvi?
Bo pač rekel, da ne ve. Je tu kakšen problem in ali ni popolnoma vseeno kdo vpraša prvi?[/quote]
Po enem mesecu bi jaz taka vprašanja prepustila njemu. No pač takšna sem…Zdaj se bo mogoče oglasil realno, ki je pisal, da se ženskam ne zdi vredno trudit v faza osvajanja…
Tako vprašanje je precej nesmiselno; če jo ima zato, da ima s kom spat, bo vedel, kako naj odgovori. In po enem mesecu…če sam ni kaj rekel določenega, je bolj možno to, da sam še ne ve. Možno pa je, da bi jo, če bi zdaj ona na lepem rekla, da tako ne more, da jo bo začel bolj spoštovat…kajpa vem,,,spala sta že skupaj, damage is done…malo se je zašila…če bi bila jaz na tvojem mestu, maja432, bi probala zašit njega 🙂
On mogoče ne ve, kaj hoče, ve pa česa noče…v to, da se bo on zaljubil, če se še ni, ga ne boš prisilila s direktnimi nagovori…dvomim.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]Stvar je iz mojega zornega kota povsem preprosta; če bi ga dejansko zanimala tudi v smeri resne zveze bi ji to že dal vedeti. Kot razumem je samski, ona je samska in v kolikor bi v njej videl možno bodočo partnerico bi vsekakor kaj naredil v tej smeri..Kaj pa ga dejansko ovira..vsi delamo, vsi imamo svoje probleme in po tej logiki potem sploh ne bi bilo novih parov…zato tudi vsi izgovori v smislu hm saj bi se dobil ampak nimam časa enostavno ne zdržijo vode..če ti je nekdo res všeč že najdeš čas..pač vse odviso od prioritet…
Avtorica mislim da sama ve kako in kaj..zato pa ga raje ne vpraša kot je to že napisal mislim da “Marko”
Tipček igra fair play. Treba je dati času čas in pustiti, da se zadeva lepo razvije. Po enem mesecu spoznavanja težiti z resno zvezo človeku, ki ima za sabo razhod, skrb za otroka in službo, je res too much. Razen tega je takoj odkrito povedal, da ta hip ne ve, za kakšno obliko druženja gre in ni sadil rožic.
Človek, ki ti pošlje sms za vprašanjem, kako si, si vzame čas za dan morja najbrž ni jebiveterski avanturist.
Tudi kadar se spustimo zgolj v seksualno razmerje, moramo računati na precejšnjo verjetnost, da se bomo že po drugem seksu zatreskali do ušes. Držim pesti, da se bo lepo izšlo!
A niso skrb za otroka in služba ene take prijetne stvari, ki si jih sami ustvarimo po lastnih željah? Tu pišeš o tem, kot da so to neke ovire oziroma strašne muke v življenju. 🙂
ob pravi priložnosti mu povej, da ti počasi leze pod kožo… in se tu ustavi…
ps;
po enem mesecu lahko veš ali ti je prijetno z nekom, ne pa, da delaš že resne plane.
Marko, kje govorim o strašnih mukah?? Morda ti enačiš odgovornost z mukami? Jaz ne! Mi je pa logično, da človek z odgovornostmi, ki so kajpak lahko zelo prijetne, nima vselej časa takoj odgovoriti na sms, prileteti na pijačo ali karkoli drugega. Ko že vsi drugi na pamet špekulirate, da je avanturist in ima poleg maje še druge ‘kandidatke’…
jp, nikjer ne sklepam, da je On angel, kot nekateri srdito sklepate, da je fičfirič. Poskušala sem podati le realen pogled in kot že rečeno, tip punci ni nakladal kot to ponavadi počnejo posladkani kurbirji, ki se včasih več desetletij ločujejo od svojih strašnih Ksantip, a se dejansko nikoli ne ločijo.
Tudi sama sem Maji svetovala, naj da čas sebi, njemu in času samemu.
Lahko da je eno ali pa drugo. Čas sebi in njemu lahko da tudi če se ne videvata. Ali pač?
Sicer pa ženske zgleda da zelo težko dojamete da ko fant reče da želi samo avanturo, samo to tudi želi in nič več, ter nič manj.
jp, kaj si hotel povedati? Saj ji ni rekel, da želi samo avanturo, podrobno preberi majin post. Po dveh srečanjih in seksu menda ja ne bo pokleknil in jo prosil za roko? Kaj pomenijo besede ‘mogoče samo zaenkrat?’
cit: Naslednjič ko sva se dobila pa situacija popolnoma drugačna. Kmalu je dal vedeti da si me želi, jaz sem že kar nekaj časa sama, zato sem v tem videla res samo nekaj neobveznega in tudi meni je pasalo in se je zgodilo. Ko sem ga prašala če pri meni išče samo sex ali tudi kaj drugega, pa je bil odgovor čisto dvoumen, kot da mogoče samo zaenkrat ne išče nič resnega,
Le zakaj ji skoraj vsi odsvetujejo, naj se še videva oziroma seksa z njim, če jima je očitno lepo? Iz pisma je razbrati, da ne gre samo za seks, da se je očitno sprožilo zanimanje zanjo. V njemu ne vidim brezobzirnega zapeljivca in v njej nemočne žrtve; vedela je, v kaj se spušča, na začetku je tudi njej šlo ‘samo za seks’, kje je torej težava?
Punca res nima česa izgubiti; odnos se lahko razvije v nekaj čudovitega, zakaj vse že na začetku pokvariti s teženjem? In če je zadeva obsojena na propad, si bo zacelila rane in šla s pokončno glavo naprej, z eno izkušnjo več.
Oj Maja
še o temle malo razmisli. Kar se tiče zaljubljanja, smo si kar precej različni in mislim da tu ne igra vloge spol ampak smo kar pač smo. Tudi sam spadam med tipče, ki se prehitro zaljubi, pa če mi je to všeč ali ne. Ti si zgleda podobna. Mogoče je nekaj vajine razlike v tem, čeprav se mi zdi, da če sta tako različna da ne bosta za skupaj. Vsekakor boljša varianta, da tega lepo pozabiš (aha, vem, ni lahko) in najdeš takega, ki bo nor nate. Tale ni.
Res je. Večinoma smo ženske preveč ukalupljene v svojo resnico, da ne opazimo, da je včasih bob samo bob. “trenutno bi samo seks in to, kar imava zdaj” je včasih pri tipih samo “trenutno bi samo seks in to, kar imava zdaj”.
Težko je doumet zato, ker si avtorica želi več, počasi se zaljublja vanj in od njega pričakuje več pozornosti, in ni daleč od tega, da bo začela zahtevat eksluzivo zase. To pa je točka, ki ju bo ali razdvojila, ker se bo tip počutil utesnjenega in prisiljenega v nekaj, na kar še ni pripravljen, ali pa bosta razvijala ta status dalje.
Resnici na ljubo, koliko takšnih zmedenih, polovičarskih statusov quo se razvije v kaj več?