Najdi forum

Sami na morje?

Živjo!

Zanima me ( predvsem kako punce gledate na to) če ste se že kdaj popolnoma sami/-e odpravili na morje?
Kakšni so bli občutki, kaj strahu? Predvsem pa če so vas motili pogledi ljudi ko ste se sami teden ali dva sprehajali naokoli?

pozeljivi pogledi so itak skos prisotni (ce le ni ena griža antipatična)

vprasanje je samo komu, kdaj in kako se bo vrgla na hrbet in dala noge narazen, ce sploh bo

pac gres dol, pa si najdes druzbo, al pa sam setas, ce se das dol s kom se das, ce ne pa ne

kera glupa vprasanja

“ej napol naga sem…. zakaj me vsi tako gledajo…?”

EJ NEB VEDU, najbrz ti smrkelj visi z nosa…
gres zarad sebe na morje, boli te qurac ce te kdo gleda, sicer pa, a ni to smisu zenskam, da te folk gleda da se pol pocuts “zeljena”

ljudje majo oci zato da gledajo, kaj nej vsem staknem jih vn ce mi ne pase da me gledajo? forget it, just enjoy

Samo vprašam-a bi ti bilo fino, če bi se skupaj odpravila na morje?
ali hočeš jit sama.

Uf, sama pa res nisem šla nikoli na morje.
Sicer ne vem zakaj bi šla? Če si želiš nekam pobegniti, potem morje ni najboljša varianta.

Če si že tak tip in sploh razmišljaš o tem, da bi šla sama, potem te pogledi ne bodo motili (kej preveč:)

No še enkrat, zakaj sploh hočeš iti za dva tedna sama na morje?:)

Iskreno ti bom povedal.

Če boš šla sama na morje, bodo domorodci, ko bodo videli, da si sama, takoj prepričani, da si se prišla fukarit in ne boš imela miru pred raznimi “galebi” vranje črnih polizanih las, v starosti od 20..pa tja preko 40 let.

Sploh pa ne vidim v čem je fora, da bi šla sama na morje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj jaz vem… nisem tak tip, da bi šla sama na morje, ker ne vem, kaj bi si začela. 🙂

Da bi pa nekoga vidla, da je sam na morju… ne vem… ne bi polagala pažnje, po moje… Je pa res, priznam, da bi se vprašala, kaj nekdo dela sam na morju, malo bi mi blo čudno.

O.k., o.k., da razjasnimo tole situacijo da ne bodo vse opazke letele name…mogoče je prišlo do napačnega izražanja!
Kot prvo sama ne grem jaz ampak moja bližnja znanka. Pravi, da ima vsega polno glavo in da si ne želi ničesar bolj kot to da pobegne pred vsemi. Po svoje ima prav saj si je včasih fajn spucat glavo po eni strani pa mi je mal čudn zato vas tukej sprašujem če je kdo že to izkusil pa kako je blo. Sama ne vem če bi bla za tako avanturo.
Mogoče bi se kvečjem odpravla sama na kakšno daljše potovanje ampak na morje pa gotovo ne bi šla…dam prov Spidru…če si skoz na enem mestu se ti kar hitro lahko zgodi da te napade rasa poletnih osvajačev ki pa se jih NIIIkakor ne moreš otrest…to je samo moje mnenje!

Lepo je biti sam na morju, s kupom zanimivih knjig ali revij. Ni se potrebno nikomur prilagajat, delaš lahko karkoli, greš kamorkoli, ješ karkoli in kadarkoli, če se ti zalušta družbe se zapleteš s kom v pogovor, če ne se sončiš in uživaš.
So pa tudi slabe strani, npr ženska sama zvečer mora imeti precej samozavesti, da se upa vsest na kako teraso, ali it na zabavo in se soočit z marsikaterim “čudnim” pogledom tako žensk kot moških. Precej energije ti pobere tudi otepanje vsiljivcev, najbolje je take že na začetku kategorično otrest.
Skratka: čez dan je super-družbo si lahko krasno najdeš, če želiš, zvečer je pa potrebno biti previden-predvsem pa samozavesten.

lp Sofi

Saj pa greš zvečer spat, pa ni problema.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

A zdaj sem pa jaz čudn, k sem bil sam na morju?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne, zaradi tega niti nisi…

A veš kaj, teden, dva se pa že nebi sama sprehajala po plaži :)))) Bi se že prej našla družba :)) Nisem še šla sama, bi pa verjetn tud, kolegica pa to vztrajno prakticira, sam si takoj najde družbo.

moja kolegica je šla sama v grčijo za 10 dni….in pravi, da ji ni bilo žal….imela je dovolj časa sama zase, nobedn ji ni težil, počela je kar se ji je zljubilo……mimogrede…ni šla lovit tipov ali kaj podbonega, preprosto na DOPUST…..

A je šla v Grčijo iskat XENO bojevniško princeso

ne ne…:))

Si ti bojevniška princesa?

no, ina kaj točno je narobe s tem, da te tipi napadajo???

tale ideja pa v bistvu sploh ni slaba, it sam na morje
sam morš pa met dost jajc verjetno

Joj, ne em takoj napadat, sej nisem rekel, da je kaj narobe s tem. Samo ona je vprašala, kako izgleda, če gre ženska sama na morje in jaz sem ji povedal. da ne bo presenečena.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kaj pa ti mene takoj napadaš, da te napadam k te sploh ne a je prou
sem pozabla prej smejkote narisat
evo jih bom pa zdej, sam zate
🙂
no sam en je

A si ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close