Najdi forum

Sama sebi se gnusim

Pozdravljeni!

Stara se 34 let, pred 2 letoma sem zbolela za ulceroznim kolitisom (vnetje debelega črevesja). S samo boleznijo sem se nekako sprijaznila, ne morem pa sebe več dojemati kot nomalno in lepo osebo. Sama sebi se gnusim, gnusi mi se, da moram toliko časa preživeti na WC, gnusi mi se, ko me zdravnik sprašuje, kakšno je moje blato. Ne morem več tega sranja (oprostite, ampak mislim dobesedno) prenašati. Moške zavračam, saj ne vem, kako bi kak moški sprejel to mojo bolezen in kako bi bi bila jaz lahko sproščena, ko moram večkrat na dan na WC in ko me pogosto boli črevesje in sem strašno napihnjena. Enostavno ne vem, kako naj se spet sprejmem. Hodila sem na psihoterapijo, ampak ni kaj dosti pomagalo.

Hvala za odgovor

Lepo pozdravljena,

ali ste že poskusila z organskim bazičnim prahom, ki razstruplja telo in uniči vse bakterije tudi vaše težave? Ste črtala iz prehrane gluten, sladkor, mleko in mlečne izdelke?
Kar se tiče psihoterapije, pomaga, samo vztrajati je potrebno in najti osebo, ki vam ustreza. Potrebno je delo na sebi, ničesar se ne da na hitro.
Poskušajte tudi z meditacijam, jogo…če se sami ne boste mogli vzljubiti, vas tudi druga oseba ne bo, saj to veste.

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

Avtorica ali ste že poskusila pri kakšnih bioenergetikih? Če vas zanima mi lahko pišete na mail [email protected]. Vam posredujem kontakt brezplačnega bioenergetika ki ne deluje po klasičnih metodah a je zelo učinkovit predvsem za zdravstvene težave. Predpogoj je seveda to da verjamete v te stvari.
Lp

New Report

Close