Najdi forum

Sama na dopust

Rada bi prezivela teden dni dopusta sama. Sem bolj sportne narave in mi polezavnje na morju ne ustreza, morda kaksen dan. Rada pa hodim po hribih. Brskala sem po internetu pa nisem nasla nic pametnega. Mi lahko kdo da kaksno idejo?

Na Rogli je dost za hodit, pa v Logarski dolini, meni osebno se zelo dopade Šentanel na Koroškem,……

Zate je dejansko idealna Rogla. Kadar ti ne bo pasalo hoditi oz. za spremembo, se greš kopat v dolino v Terme Zreče. Na sami Rogli imaš veliko možnosti za hojo, kolesarjenje, jahanje, rolanje. Zrak je super , pa tudi gneče ni nobene.

LP,Kaja

Poglejte si stran

tudi slikovno je veliko zavideti

pobrskajte in boste sigurno nasli, kdor pa zeli se lahko naroči na e-novice na prvi strani pa bo prejemal zanimivosti in kaksen izlet na dom.

Ravno danes smo poslali zanimive izlete

primož

Dolina Trente je lepo izhodišče za izlete v hribe, narava je čudovita, lahko kampiraš ali pa greš v apartma, hotel. Npr. v Lepeni imajo dva kampa in apartmaje in možnosti izposoje gorskih koles, pa tečaje jahanja, raft, … , za aktivno preživljanje dopusta ti dolino Trente iz prve roke priporočam.

New Report

Close