Najdi forum

Pes

Zaradi rehabilitacije hodim v Snovik, kjer je voda dovolj topla. Imam karte, nimam pa prevoza. Ali bi me v zameno za karto kdaj peljala? Sem iz Ljubljane.Tudi sama sem po študiju ostala v Lj, vendar sem ves čas vedela, da sem se prav odločila.

jaz bi se rada spoznala s tabo.., a daš mail?

lp

@Plavalka: kdaj pa hodiš v Snovik?

@še ena1: [email protected]

Društev je v Slo. ogromno, najprej izbereš lahko med kulturnimi društvi (npr.zbori, gledališke skupine, bralne skupine..) športnimi društvi, društvi z dol.namenom…glede na tvoje interese in sposobnosti pač.. Planinsko društvo? Plesno..? Rekreacijsko…? Politična stranka morebiti?? Tečaj plesa, potapljanja, prve pomoči, humanitarne dejavnosti…

BBB: PA JAZ SEM NA ISTEM. Živim v Lj, ker sem dobila job, sama. skoz osamljena. pusti mi mail, če želiš pa se zmenva in greva skup na kako pijačko, sprehod….

BBB,
zakaj po koncu tečaja ti ne povabiš drugih na pijačo?

Tudi pri nas je bilo po prvem in drugem predavanju tako, da je šel vsak svojo pot.
Potem pa, ko eden predlaga eno pijačko, pa se ljudje začnejo družiti.
Pri nas je zdaj ustaljena praksa, da se gre po predavanju na kavo….

@Vrtnicat: mail imaš nekaj postov zgoraj, oglasi se.

@K72
:v mislih sem imela bolj kvalitetno preživljanje prostega časa, da bi rada šla kdaj na kakšno predstavo v Cankarjev dom, Dramo, ali kamorkoli drugam, na kak sprehod na Rožnik ali Šmarno goro,in še kaj drugega… ne sam na pijačo.

@Lonika: hvala za ideje glede društev, sam takšne “obvezujoče” stvari mi hitro postanejo dolgočasne. Nisem neka strastna špotnica, niti planinka, kaj šele pevka ali gledališka igralka.Prav tako me ne zanima udejstvovanje v političnih strankah. Hočem povedat, da me zanimajo različne stvari, vse rada počnem, ampak ne pa tako rada, da bi postala članica kakšnega društva in da bi potem življenje posvečala samo tej stvari.

Le zakaj se mi vse bolj dozdeva, da BBB resno provocira? Če pa ne, je pa očitno problem nekje drugje -no ja, pri njej, in to predvsem psihološki in dosti manj sociološki
mislim, da bi tule edino pokojni Rugelj znal svetovati-pa ne zaradi alkohola, da ne bo pomote.
Očitno deklica res rabi nekoga, ki jo bo vodil, ji bil v oporo, jo razumel, zraven pa še prenašal neskončno tečarjene in izmišljevanje. se mi že vnaprej smili..

povzetek BBB:

ne kuha, ne pere v lj, ne nakupuje, družinska situacija je tako zapletena, da je to težko razumet, huso je sposobna, ampak službe v bližini svojega kraja ne dobi, mora delati, denarja pa ima toliko, da lahko kupi vse, vsi s katerimi je študirala so čudežno izginili, medtem ko veliko ljudi zdržuje stike tudi po študiju kljub družinam, kljub izobrazbi ne ve v kakšna društva se včlanjujejo 25-letnice, oz bi ji priporočala mlajše, ker ima večina pri 25-ih več pameti kot ona, na srečo ji vse kar je povezano s cerkvijo odpade iz česar je razvidna strpnost do ostalih – oz. analitik ji ponudi eno izmed možnosti, ona pa pohodi cerkev in napiše, da za prijatelje ni pogoj, da so samski, prej pa piše, da so se njeni že obstoječi prijatelji poročili in da tudi zaradi tega nimajo več stikov…
dalje: ne poje, bi pa kakšno drugo aktivnost, pa na rožnik bi tudi šla, fanta si ne želi, sodelavka pa gre po službi rada čimprej domov (tut meni bi se mudilo)
lonika – od vsega kar si naštela spet ni nič zanjo – ona vse rada počne, samo kar je kdo povedal razen šmarne in rožnika je tema, snovik morda, samo termine je treba uskladit
v drami sedet z družbo je pa res zabavno, se ščipamo in režimo, da je kr kej

borg – se popolnoma strinjam s tabo, samo se mi zdi, da se je doktor ravno mal obrnu in še razmišlja kaj bi z njo, ker sama s sabo nikakor ne ve kaj bi
bi bilo pa lepo, da vsi plešejo okrog tebe, ti pa samo govoriš ja, ne, ja ne, to bi, tega ne bi…..

zdej bo spet jezna name, ampak tut to je čustvo

aleksandra, najlažje je človeku prilimat etiketo, kajne? 😉

ah ne, sej nisem tak zmaj, samo moraš vidit, da nekdo sodeluje, je blo pa kr neki etiketiranja tukaj.
me je pa streslo tisto ko je napisala, da na srečo s cerkvijo nima nič… pa grem sama v cerkev samo kadar komu od mojih kdo tak umre in se pač spodobi, nisem verna…

@ Borg in Aleksandra, dajta se v prihodnje osredotočat predvsem nase. Vsi nasveti, ki sem jih dobila tukaj so bili bolj ali manj nekakšno siljenje in posiljevanje z nekimi včlanitvami v cerkvo, klub samskih, razna društva in ne vem kam še vse. In ja, ne rabim cerkve ( če sama ne hodim tja, še ne pomeni, da kažem nestrpnost do tistih, ki tja hodijo, vsak naj počne kar želi), ne rabim bit članica kluba samskih in nimam se namena včlaniti v nikakršno društvo.

Če pozimi smučam in če grem poleti na Triglavska jezera, še ne pomeni, da moram biti članica smučarske reprezentance oz. planinskega društva. Če rada plešem, še ne pomeni, da se bom vpisala v plesno šolo in trenirala 4x na teden po 3 ure. Nekateri ste res omejeni.

Iščem nekoga za preživljanje prostega časa? Razumeta? Ne? Tudi prav. Vse kar lahko počneš s prijatelji, bi lahko počela tudi sama, ampak to sčasoma postane dolgočasno in stvari je lepše počet v dvoje ali troje ali v četvore. In iz vaših postov kar veje nekakšna omejenost in potreba po kritiziranju drugih, le dve dekleti od vseh pa sta ponudili druženje.

Aleksandra s svojim postom pa si samo pokazala kako nizko raven kulture imaš, če ne razumeš poante obiskovanja kulturnih prireditev v kakršnikoli instituciji. Prav tako iz tvojega posta voham zavist do mladih, izobraženih, zaposlenih, preskrbljenih in svobodnih žensk. V čem je tvoj problem? Si morda sama zafrustrirana in bi rabla pomoč? Si morda poročena, mati večih otrok, vrhunec tvojega dneva pa je kuhanje kosila in pranje umazanih cunj? Aja, v mojo družinsko situacijo pa se prosim ne vtikaj, ker izpadeš hudo glupo, če pišeš o stvareh, ki jih ne poznaš.

@Borg
: provociraš edino ti, sama nimam potrebe po tem.Pa glede na tvoje izvedensko mnenje o mojem psihološkem stanju, bi prosila, da predložiš dokazila o svoji poklicni kvalifikaciji. Aja, pa za tebe nisem nikakršna deklica, če imaš pedofilska nagnjenja, so pa za takšne na voljo ustrezne institucije.

@Aleksandra: “v cerkev greš, ko kdo umre, ker se to spodobi”!!! Spet stavek s katerim kažeš kako si omejena. Ravnaš se po tem” kar se spodobi”, a ne cerkveni pogrebi pa niso spodobni al kako?

jej jej jej, sej nisi dojela

21.IN 26.4.grem v OPERO na predstavo oz. na balet.
Greš z mano?
Mogoče še prej, 17.4. na klavirski koncert Maksima Mrvice.

folk, jaz vas ne razumem, res ne. Punca je osamljena in ker hvala boguni na sprejela nekaj vaših predlogov, kar se mi zdi pošteno, da je odkrito povedala, je bila od nekaterih takoj ožigosana.

ste pa res face! predvsem pa pripravljeni pomagati.

p.s. aleksandra, nič osebnega, sam vere se ne vsiljuje in ja, ljudje smo različni, vsak živi kot si sam zastavi life. dovoli drugim, da so različni od tebe in poskušaj to sprejeti.

lep dan vsem 😉

še to, imam več kot 25 let

@1štajerka: a se mi lahko prosim oglasiš na mail, ki sem ga pustila zgoraj?

New Report

Close