Najdi forum

Tako je ostani kak vikend v Lj., tudi meni se je zgodilo podobno v življenju, pa sem hodila pedanat vsak teden očeta zunaj Lj., življenje in leta pa so šla ta čas lepo mimo …

Evo te povabim v mešani (tudi starostno) pevski zbor.Vaje imamo ob ponedeljkih in četrtkih ob 19h.
Torej nocoj te čakam 15 do 7 (18,45) na postajališču ADRIA AIRWAYS.
Dobrodošla.

@1štajerka: na žalost nimam posluha, tako da pevski zbor nikakor ne pride v poštev. 🙂 Če boš imela čas za kakšno drugo aktivnost pa sem takoj za.

Pridi, da se spoznamo.Je nekaj punc, ki rade športajo, tečejo, grejo na Šmarno ali Rožnik. Dnevi so vse daljši in lepši.

Ja, na pevske vaje ne bom hodila, lahko pa gremo ob prvem lepem dnevu na Šmarno ali Rožnik.

Ko te nekdo vpraša, kje si doma?
Kaj mu odgovoriš?

Odvisno kdo me vpraša. Vedno rečem “pri meni doma”, pa enkrat mislim v Lj, drugič v Mb. Torej bi lahko iz tega sklepali, da imam dva doma.

V katerem znamenju si rojena?

Si pač v takem obdobju. Počasi si boš tudi v Lj ustvarila krog prijateljev. To pač ne nastane čez noč Poizkusi na kakšnem portalu, kjer si ljudje iščejo prijatelje, pa pejte na kakšno kavico. Prej ali slej boš spoznala družbo.

srečno!!!

BBB- najboljša rešitev: najd si fanta :-)….

V službi ni nobene s katero bi skupaj kam hodili?

Prijavi se na srečanje samskih, morda tam najdeš kakšno sorodno dušco – http://med.over.net/forum5/list.php?95

@Cicy: rakica sem.

@Andreja
: fanta si trenutno ne želim in ga ne iščem.

@Služba?:v službi je samo ena punca moje starosti s katero bi se lahko družila, vendar le ta ni iz Ljubljane in po službi ne ostaja tukaj, ker gre rada čimprej domov.

@Srečanje: Ne iščem si fanta.

Zdravo,sem te čakala včeraj.Ti ni zneslo?
Ta vikend grem tudi jaz DOMOV na štajersko.
Imam dva doma in mi je tak všeč.

štajerka1: saj sem ti napisala, da ne bom prišla. Kje iz štaajerske pa si?

Okolica Ptuja.Večkrat grem tudi v MB na štajerski luft, včasih v gledališče.

Poskusi dejansko živeti v Ljubljani.

Umetnica lepega , življenja in sploh in oh. Lahko bi zašla v kakšen pevski zborček, na kakšen tečaj z glino ali kar že imajo trenutno v Prometeju, plesne vaje, v Atlantis na plavanje, na kakšen izlet z avtobusom, kjer je vključeno kosilo in možnosti, da spoznaš sorodno dušo, ti ne bo zmanjkalo.
Sicer pa veš, kakšni so rakci, en korak naprej, dva nazaj. Nežna in obzirna dušica, ki se ne rine rada v ospredje.

@Cicy nič kar si napisala zame ne drži:)

No, potem me pa še zanima, kaj si po kitajskem znamenju.

New Report

Close