Najdi forum

Hm…. Mislila sem, da sem si našla pravega fanta in sploh nisem pomislila da je lahko kdaj vsega lepega konec!
Dobil je novo družbo in se začel družit z nekimi puncami ki nimajo narejene niti srednje šole, se drogirajo…. Nonstop se je najdla katera ki mu je pisarla sporočila! Vem da mu jih ne bi smela prebrati, vendar samo na ta način sem lahko kaj ivedla skom se druži in to…… To mi je zameril! Kljub temu da sem mu dopovedovala da mi ni všeč da mi svoje družbe ne predstavi in da če nič ne skriva se nebi rabo tako razjezit ni nič pomagalo!
Nikoli nisem dvomla o njem ali da me vara ali kar koli! Vedno sem mu stala ob strani in ko me je potreboval sem mu pomagala! Čez čas je začel govoriti da se preveč vidima, slišima…… Pol sem zbolela in on mi je rekel da rabi dva tedna časa da razmisli kaj čuti do mene! V teh dveh tednih sva se dvakrat videla za pol urce! Ko sta pa ta dva tedna pretekla pa se ni ne javil in tudi ko sem jaz klicala ni dvigoval telefona! Končno sem ga pol dobila in sem si šla po svoje stvari (čeprav mi tako še ni vsega vrnil)! Vprašala sem ga ali se je odločil glede naju pa je rekel da ne ve kaj naj, da ne ve kaj čuti in da če ga vprašam da sedaj trenutno ne. Tako sem rekla jaz da je konec! Hotel je da greva skupaj še na dopust, da ostaneva kolega, vendar sem ga zavrnila. Jaz njega še zdaj ljubim in vem da bo moralo pretečt kr nekaj časa da bom sploh še skom kaj imela. Po tednu dni samskega življenja sem izvedela da se že nekaj časa srečuje z drugo, to je pa bil za mene nož v srce. Vprašala sem ga če je razlog druga pa je rekel da ne! Lagal mi je lagal mi je štiri leta in po štirih letih sem komaj sedaj ugotovila da mu nisem pomenila nikoli nič in da mi nikoli ni ljubil, samo izkoristil me je in prizadel. Še vedno bi ga rada videla, slišala, vendar vem da če bo hotel bo on poiskal mene!

trdna,

le zakaj bi ga še vedno želela slišati in videti, a te ni že dovolj prizadel. Vzemi ta štiri leta kot dobro šolo za naprej. Bodi to kar si in seveda lahko je reči, težje je storiti.

Ampak vse skupaj kar si napisala ne potrjuje nič drugega, kot da odideš svojo pot in ga pozabiš.

Kajti za svoje življenje si odgovorna, za njegovo ne.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Prav si se odločla….men je to naredil po 12 letih…..pa dveh otrocih…..tako, da nisi edina…si pa zagotovo ena redkih nas, ki damo nekaj nase!

Pazi nase in vse lepo naprej!

lp zarja

Trdna,
vem, kako se počutiš, ker sem sama imela pred nekaj leti podobno izkušnjo tvoji. Najboljše zdravilo zate je, da greš ven, v družbo, da si čimmanj sama in da se ne predajaš samopomilovanju. Meni je to pomagalo. Prepričati se moraš, da je bolje, da se je tvoj fant že sedaj pokazal v pravi luči, kot pa da bi se to zgodilo kasneje, ko bi npr. imela že družino in bi bilo vse skupaj le še težje. Pravzaprav je to sreča v nesreči, saj se na izkušnjah učimo in nam dajejo priložnost za rast. Sedaj, ko imaš za seboj to izkušnjo, boš prav gotovo našla nekoga, ki bo tvoja sorodna duša in bo popolni partner zate- a le, če se boš odločila, da greš naprej in se ne boš prestopala na enem in istem mestu. Ko namreč končamo zvezo, spoznamo, kaj nam je pri nekdanjem partnerju manjkalo in kaj si od same zveze resnično želimo. To nam pomaga za naprej. Sama sem danes prav zadovoljna, da se mi je takrat to zgodilo, ker imam sedaj že 4 leta božanskega fanta, ki bi si ga lahko želela le v sanjah.

New Report

Close