Najdi forum

Lep pozdrav 🙂

Sedaj ko se bližajo prazniki, novo leto in vsi ti lepi trenutki velikokrat pomislim da bom verjetno preživel vse to sam. Vsi, ki jih poznam so se že zmenili kje bodo, kaj bodo počeli, s kom bodo in vse ostalo, mene ni nihče povabil. Star sem 20 let, res bi rad slišal kakšno mnenje.

sicer ne bom sama, počeli pa ne bomo nič posebnega. kot še mnogo ljudi, pa tega ne obešajo ne velik zvon. kaj pa sicer delaš, študiraš, imaš starše, brate sestre, babico, kakšno punco. če hoče’š žurat greš na žur, za novo leto te nihče ne bo spraševal s kom si. morda ravno takrat koga spoznaš. lahko pa tudi kaj delaš, za kar nimaš časa sicer.

Vem, ni problema ampak bi bilo res fino biti z nekom ali skupino, ko drugače gledaš druge kako se imajo fino…družine večinoma ne bo doma, punce nimam. Žurat glih nebi šel ker ne poznam nevem koliko ljudi pa tudi glih zaradi tega se vrjetno nebi znašel najbolje.

Jaz sem bil sam kar nekaj praznikov. Še največji problem sem bil s tem, ker bi “moral” bit z nekom zaradi nekih družbenih norm. Tudi marsikatero novo leto sem že prespal. Zdej, po parih izkušnjah, mi je pa že čist ql.

Jaz sem sicer bil povabljen na kakšne fešte, ampak nisem šel, za to ker mi ni bilo do nekega “nasilnega” druženja ali pa celo pijank oz. da sem se družil samo zato, ker je bilo novo leto.

Če ti je za it, malce poglej po netu in mogoče se kje najde kakšen dogodek, ki je blizu tvojim interesom. Ne glej samo tvoje mesto, ampak celo slovenijo, ali pa celo čez mejo. Dva dni najbrž zdržiš povsod in mogoče celo pridobiš kakšno novo poznanstvo, če že ne prijateljstvo.

v resnici vsi samo vzbujajo občutek družabnosti. veliko družin je razbitih, ljubice so same, žene so same, dedci ga pijejo, otroci po svoje. Nič posebnega nisi, če nimaš za praznike kaj početi. začni delati na svoji družabnosti, ker ljudje to potrebujemo celo leto. prazniki so fajn priložnost za to.

Ok, se zahvaljujem za odgovore 🙂

Zdej ni mi glih do nekih fešt,pitja in podobnega, bi blo pa zlo fajn če bi lahko z nekom bil skupaj. Ker je pač ta občutek ko vidiš vse, ki se menijo kje bodo, kaj bodo počeli in podobno med seboj, prijatelji, fant in punca…

Nevem niti kako bi najbolje razložil to..

A to, ko vidiš kako se drugi družijo, te dela še bolj osamljenega?

tudi jaz sam sem bil na istem kot ti pred nekaj leti.. in te razumem, razumem tvoje občutke nekako.. na nek način osamljen, občutek da te glih ne marajo najbolj, nekako izoliran..
Pri meni je bil problem že iz zgodnjega otroštva, živel ne glih v centru, sošolci iz drugega okolja, napaka da se nisem ukvarjal več s športom kjer bi se lahko vključil/ si pridobil v nek krog znancev in prijateljev…
Prijateljstva se ponavadi vlečejo iz šole ali iz domačega okolja…
Ne vem če študiraš, ampak začetek študija je lahko prelomnica, da si v tem okolju pridobiš koga za druženje in s tem se ti širi krog znancev oz. prijateljev..
Ne obupaj, bodi družaben, bodi kar si, meni je pomagalo, včasih sem več nesrečen opazoval ljudi k iso imeli velik krog ljudi s katerimi so prijateljevali, nato sem ugotovil, da je dovolj en prijatelj, ampak dober in iskren, ko sem najmanj pričakoval sem spoznal takratno punco, preko nje ostale ljudi.. in tvoj osebni krog se širi… Samo ne se izolirat!!!
Vse bo dobro stari!!!!

In zakaj nisi ti povabil????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja tako nekako kot opisano. Če pa koga jaz povabim pa je ponavadi odgovor smo že zmenjeni ali kaj podobnega.

Torej se zamisli, kaj je krivo, da je tako!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ko ima človek razmeroma širok krog družbe, ne more enakovredno kvalitetno vzdrževati stikov s slehrnim od njih. Zato se določene vezi utrjujejo, druge rahljajo. Spremembe, ki smo jih deležni, povzročijo, da se skristalizira, kdo so tisti, s katerimi se imamo lahko prijetno tako v dobrih, kot tudi manj dobrih časih. Zato se mi zdi zgoraj citiran napotek kar pravšnji.

Če pa se ti med tokratnimi prazniki zgodi, da obstaneš doma, si sam naredi praznik: dobri filmi, dobra glasba, najboljši sladoled :), pa kozarec penine. Ob polnoči lahko rečeš samemu sebi: “X009, najboljše šele prihaja!”

Me res veseli da ste tako pozitivni, hvala za vse odgovore 🙂 Sej je res fino vse to kar si povedal/a ( dobri filmi, dobra glasba, najboljši sladoled :), pa kozarec penine ), ampak je še vedno potem tist občutek da bi lahko bil nekdo zraven in da je večina drugih skupaj in podobno.

Ampak..hvala še enkrat 😉

ma loh bi bil pa kdo zraven pa bi bil kje v afriki lačen

zmer se loh obesiš na kej kr nimaš. zavedaj se raje kr maš

Vem vem, se ne pritožujem in sem zelo hvaležen za vse kar imam, ne me narobe razumeti 🙂

Sem ravno hotela odpreti podobno temo =D
Stara sem 19 in se mi je letos prvič zgodilo, da bom za praznike sama. Prijateljica, za katero sem mislila, da se bova vsaj za kakšno urco videli med počitnicami, bo odšla na lepše in je tako 3 tedne ne bom videla, ostale prijateljice pa niso iz mojega kraja, smo se uspeli dogovoriti, da se vidimo za 2 dni, potem pa odidejo po svoje. Tako bom cel teden sama. Povabila sem nekaj sošolk iz faxa, da bi šli na čaj ali vino, vendar še ne vem, če bo kaj s tega. Starša bosta večinoma v službi, kaj več pa se jima tako ne da početi. Torej, imate idejo, kaj početi cel teden in predvsem kaj za silvestrski večer?
Mogoče poznate naslove dobrih knjig? Predvsem ljubezenskih (ne ,50 odtenkov…ne bom šla brat 😀 ). Eksperimentirala v kuhinji ravno ne bi, čeprav rada spečem pecivo, piškote ali celo torto, vendar sem se odločila, da grem na dieto, tako da ne bo nič 🙂 Žurerka ravno nisem pa tudi popivanje ravno ni moja vrlina. Mogoče predlagate kakšno komedijo ali ljubezensko komedijo?

Prosim, na dan z idejami, da si popestrim teden in zatrem občutek osamljenosti in bolečine, ker ta teden kljub opevanosti ne bo ravno vesel 🙂

Z x009 si izmenjajta mail ali se regisistrirajta in kontaktirajta preko zasebnega sporočila. Oba sta za praznike lahko v dobri družbi.

Z x009 si izmenjajta mail ali se regisistrirajta in kontaktirajta preko zasebnega sporočila. Oba sta za praznike lahko v dobri družbi.[/quote]

Potem vse tiho je bilo …

Z x009 si izmenjajta mail ali se regisistrirajta in kontaktirajta preko zasebnega sporočila. Oba sta za praznike lahko v dobri družbi.[/quote]

Potem vse tiho je bilo …[/quote]

Nekateri nismo vsak dan tukaj 😉

Js sem na istem. Sem že mislil odpreti temo o tem, pa si me prehitel.

Metuljčica, od kod pa si? Daj se registriraj, da lahko komunicirava preko zs. Namreč sem v isti situaciji kot ti, pa iščem družbo s katero bi mogoče vstopili v leto 2013 🙂

Velja tudi za ostale. Iščem družbo, s katero bi lahko skupaj preživel praznike ter prehod v Novo leto. Zaželjeno je da ste iz Spodnjeposavske regije (območje Brežic, Krškega in Sevnice), seveda pa lahko tudi od drugod in kdove, mogoče se nam uspe kaj zmenit. Kontaktirate me lahko preko zs 🙂 Imam pa 27 let.

New Report

Close