Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sam ljudje so pa FUUUUUUL modeli…

sam ljudje so pa FUUUUUUL modeli…

vcer sm slisu eno “zanimivo” zgodbico (nazalost resnicna)

od ene zenske sin, star okol 30 let, ima zeno, pa dva otroka

ne pretiravam, sam model je plesast, grd k smrtn greh, debeu, skrbast, kr mu je zob ostal so pa take barve kot da bi drek jedu

no anyway, on in cela njegova familija so totalno v buli (zapufan) in nevem kako, sam ta dripec je najdu eno 22 letno čebulo in šu z njo na morje, ugasnu mobitel, medtem ko njegova mat kle rihta zadeve da jih ne bojo tozil zarad terjatev…

epilog zgodbe, tip je prasec egoisticen, medtem kar se pa te smrklje tice, me pa nic ne preseneca, ni vazno porocen ali ne, sam da je njej fino…

mi prou un flashback vn vrže od ene slike, k na eni strani slike tip z vrtnico stoji, na drugi pa zenska, vmes pa cel vrt vrtnic in zenska tece proti temu tipu z vrtnico, pa na poti poteptala vse vrtnice

skratka, to kr se dogaja ni vec normalno, take bi blo treba sam tepst, zal ni edini k ta slovenija je cela bolana razen parih izjem

jesus crist ej

🙂
to si mislil, aneda? 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

hahha, ja tocno to:))

modelka:)

ej, miš :))))))))))))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Zadnjič smo ravno s kolegicami “mele v obdelavi” enga kolega, katerega punca je noseča, on se goni okrog, razlaga na veliko, da je ona njemu to sama predlagala (ker pač mu ona zaradi nosečnosti ne da, naj si vzame drugje), me smo sicer njo mele za budalo, njega pa za pesa od pesa, da se kljub temu goni okrog.
Zdaj smo izvedele, da to, kar on govori, sploh ni res in da ona, medtem ko se on cele noči goni okrog, joče v njegovi postelji, noseča z njegovim otrokom. Mislim… kam gre svet.
No in tako smo prišle na temo, kera prasica se gre pol zaplest s takim tipom, za katerega ve, da je njegova ženska noseča. Ker… meni (nam) na kraj pameti to ne bi padlo, ne bi mogla- fertik, ni kaj za dodat.

Kaj hočem povedat? Da enim svašta dela v glavi in da jih ne bomo nikoli razumeli. Folk je čist v pizdi.

Ps: slikica je pa dobra, se kr zamisliš!

ma ja, svasta se dogaja

tist sm tud ze reku k ma ena dva otroka, pa se goni okol moz zvest in pridn, ona se pa goni

pol enga, ma dva froca, pa zeno, on se goni okol matka pa sama seb laze da se to ne dogaja, dnarja pa ko dreka, gremo vn, pa ona sreca svojga fotra (str okol 40) k peca 15-20 letnice…

ja ceu zur, kaj nej recm

Ja, sej… 🙁

Pa brezzeze se sploh ubadat, ker vsaka resnica ima zgleda dve (al pa še več) resnic, samo dejstva ponavadi ostajajo ista (to, da se ljudje gonijo, pa v onem mojem primeru, da onadva pričakujeta otroka itd.).

Kaj češ, egoisti s(m)o, v bistvu drugače tudi ne gre.

No, dovolj bluzenja. 🙂

kva ga je??

jutr mam izpit ob enih, dršte pesti zame.

pol pa kidnem iz mbja, se do oktobra ne bomo več tipkal po forumu 🙂

a me bote kej pogrešal 😉 😉 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

tko nekak… 🙂

Ej, ko že omenjaš… sva mela s koelgom podobno temo danes, v glavnem, familija zapufana, tip pa daje denar za kurbe, za otroke pa kao nima, pol pa jamra… Žensko mu ap drugi porivajo… Ja, sramota, kaj moreš… In pol pride še mal jamrat okol, pa sesmilit sam sebi, pa če bo kje kej zastonj dobu…

verjela al ne, jst te bom:)

:)*

lepo se mej, kamorkol ze gres:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close