Salomonov oglasnik
Sem občasni uporabni Salomonovega oglasnika. Do sedaj je bila zadeva kar dobro organizirana; namreč, lahko si pogledal, če je kaj zanimivega v oglasniku, si zbral skupaj vse oglase, potem pa vtipkal žeton ter izpisal oglase z telefonskimi številkami. Že to, da je žeton omejen na 1 uro, je slabo, ampak sem nekako “požrl” tole hibo.
Od tega tedna pa šok- za pregledovanje oglasov potrebujete žeton, razen plačanih. Ne vem, kateri “veleum” pri vas se tega spomnil, ampak tole presega vse meje! V času informacijske družbe, ko je papir le še postrenskega pomena, se gredo igrice v smeri, da bi ljudi prepričali (če jih že niso), da si raje kupijo tiskan izvod oglasnika, ki je cenejši, kot pa uporaba 1 žetona za eno uro.
Očitno se bo treba na novo organizirati ter začeti pridobivati oglase oz. željene informacije po drugih kanalih (beri drugih izvorih), ker to, kaj delajo “umotvori” pri oglasniku, nima več nobenega pomena!
itak je salomonc eno sranje….mene večkrat kličejo : A VI PRODAJATE TRO IN TO….kar naprej objavljojo napačne številke
To ni kriv salomonc, to so krivi ti butasti pola-pismeni slovenceljni k še svoje lastne telefonske ne znajo na pamet.
Še ena ”anekdota” glede salomonca, ki sicer nima veze z žetoni:
Enkrat (okoli leta1994) sem dal v oglas, da prodajam karamboliranega Golfa II letnik 1991. SIcer se zdaj ne spomnem, ali je bil torek ali četrtek, ampak tisti dan ko je izšel, se je klicarjenje pričelo, verjeli ali ne, ob 03:48 zjutraj..!!!!!!!! In do ene (recimo…) normalne, kulturne, človeške ure, ko na bi se klicalo… okoli 07:00, sem prejel enih 10 klicev…. Sicer po govorici ni bilo niti enega slovenca. Kakor koli že, sploh nima veze in nimam nič proti, ampak čakat na kakšni benciski da pripeljejo salomonca in klicarit okoli v nemogočih (vsaj zame…) urah, pa spet se mi ne zdi glih prav…
P.S.: sem videl, da imaj salomon novo spletno stran, ampak to za žetone pa nisem vedel…
to so bli mobitel+oglasnik podjetniki :)) kdor prvi pride prvi melje…in potem seveda dražje proda.
lp ajs
izgleda da so ugotovili, da internetna izdaja ne prinese dovolj $… me prav zanima kak naval bo sedaj :))) (na druge strani mogoče)
lp ajs
ha, ha,…
vem, vem… ampak predstavljajte si, da zvoni ob 03:48 telefon in ves ”paničen” dvigneš, misliš kdo ve kaj je narobe, pa na drugi strani skoraj brez pozdravit: ”jeli ti prodaješ golfa dvojku…” Ko pa ga vprašaš, kako to, da kliče ob takšni uri, te skoraj nahruli v stilu ”kaj zdaj, prodajaš ili ne????”
:))) jaz bi mu rekel, naj pusti stevilko pa, da ga poklicem nazaj…..(naslednjo noč ob 2:15 hehe)
lp ajs
Zdej hočejo ‘prisiliti’ še tiste, ki dajejo oglase, da jih plačajo, da bojo že v naprej vidni – pa čeprav brez številk.
Kar se pa tiče napačnih številk: če imaš 10 telefonov, si je res težko zapomnit, katera in kakšna je tvoja cifra. :o)
Pa še nekaj: to je že druga tema, odprta na račun Salomona – a pa je kdo od vas, ki se tukaj tako veselo jezite, slučajno poslal kako pritožbo na Salomona?
To, kar so naredili, da se neplačani oglasi ne vidijo, je slaba stvar. Mislim, da zaradi tega najbrž ne bodo prodali več žetonov, ali pač, mogoče pa bodo zaradi tega prodali več papirnatega. No, čas bo pokazal svoje, če se jim ne bo splačalo, bo mogoče nekoč spet tako kot je bilo. Je pa res, da so neplačani oglasi v glavnem delo na črno, razni šverc komerc in podobno. Davčna precej močno pritiska na Salomonov oglasnik, tako da še vsako besedilo ni primerno. No ja, pa malo premečemo besede pa je. Sam imam vsaj 3 oglase v vsaki številki.
Res je, tole je že druga pritožba tem kretenom! Ker me je tale zadeva zelo razkurla, sem jo seveda v “tako sočni obliki” poslal tud direkt na Salamonca, pa gospodje še niso imeli toliko časa, da bi spravli skup en “pameten” odgovor :))
Alora, pas matr, treba bo neki ukrent….par tauznt mailu jim poslat….:))))
Tudi mene je zadela skoraj kap v ponedeljek zjutraj!! Prej sem si lahko po mili volji ogledoval, kaj je vsebina oglasov, zdaj pa tisti njihov urednik napiše, da je potrebno informacijo plačat! Glede cene žetona pa je tako, da stane klic na 090, če ga pač takoj prekineš, ko ti pove geslo okrog 350 SIT, Salomonc pa so zdaj podražili na 480 SIT. Mislim, da jim gre le za denar, čeprav razlagajo, kako so spremenili spletno stran.
Jest sem prej na netu izločil oglase, ki so me zanimali, telefonske sem pa prepisal kar v trgovini, ko sem ga malce prelistal in ni nikdar trajalo več kot minuto.
Sedaj mi bo to vzelo malo vec casa, al pa tud ne, ce bo prej propadel. :)))
Kdo za vraga si pa ti? Moj odmev ziher ne!!!!!!!!!!!!!!
tvoja senca … :)))
XXX moja simpatija:)
Forum je zaprt za komentiranje.