Najdi forum

Salomonov oglasnik

Zanima me kako je kaj z dekleti ki objavlajo svoje številke mobitelov v oglasniku in nudijo urice sprostitve…Ali so to dekleta s katero se zmeniš in ji nato plačaš za uslugico al gre za nategovanje ljudi in služijo s tel. impulzi ali so dekleta res tako želne seksa.Bi vas prosil za komentar če imate kakšno izkušnjo iz tega področja.

LP

Osebnih izkusenj nimam, imam pa znanca, ki jih ima in mu verjamem. Torej,
glavne stvari: ja, za stevilkami so resnicne punce – “profesionalke” (beri druga-
cem prostitutke), ki to pocnejo za denar iz takega ali drugacnega razloga.
V glavnem so Slovenke, starosti od 18 pa tudi do 40 let, zelo razlicnega izgle-
da, karakterja, stopnje urejenosti…. cene: okoli 10.000 SIT za 30 min. in med
15 in 20.000 SIT za enourni obisk (kar pomeni – dokler ” ti pac ne pride “).
Punco lahko vcasih tudi narocis domov, kar pa je macek v zaklju, ce je prej
se nikoli nisi videl, cena je v glavnem ista, doplacas za taksi tja in nazaj.

Ce te zanima vec o zivljenju teh punc, si preberi zanimivo knjigo: ” Sence rde-
cih luci “, ki govori o prostituciji v Sloveniji, lahko pa kdaj tudi nevsiljivo med
voznjo povprasas kakega ljubljanskega taksista, pa ti bodo povedali
zelo zanimive zgodbice (meni so jih….).

A ja, se to: ta dekleta niso nic bolj zeljna seksa, kot katera druga, so pa
zelo zeljna lahko pridobljenega denarja….

Ne vem, ce je ta denar ravno tako lahko pridobljen. Sigurno mora prostitutka veckrat zamizati in odtavati z mislimi vstran od ogabnega nadobudneza, ki ji placuje usluge.

To mora prostitutka pač vzeti v zakup. Pa kdo npr. eno 22-letno študentko..govorim na pamet..sili, da se prodaja??? Lahko bi npr. kaj delala preko študenta..ampak pol bi v najboljšem primeru zaslužila 1000 tolarjev na uro..pa še odtrgali bi ji..

Ni nujno da je nadebudnež ogaben – največkrat so tudi prostitutke ogabne. 🙂 Tako da ne moreš kar čez vse moške govorit.

lp,

Se strinjam z obema. Tudi jaz sem pri 20 letih ostala tako rekoc brez vsake moznosti za prezivetje, pa se nisem odlocila za prostitucijo. Te zenske se mi prav nic ne smilijo. Lahko bi ce nimajo npr. sole in drugih moznosti kelnarile, cistile…

Tina, mislim, da ni problem v tem, “da nimajo šole”..Po moje se neizobražene ženske, ki izhajajo iz delavskih družin redko odločajo za prostitucijo. Večina prostitutk so pomoje pač dekleta..ki bi rada na hitro zaslužila veliko denarja..prostitucija to omogoča.Res pa je, da s prodajanjem svojega telesa počasi prodajaš tudi svojo dušo in ponos…

Ja, kot pise tudi v knjigi, ki sem jo prej omenil – ugotovitev, s katero se
zelo strinjam: ” eden pomembnih vzrokov, za prostitucijo je lenoba…”
Prav gotovo. Dobro, da nasa Tina in velika vecina drugih ni taka.

Sama se je za to odločila! Naj poje kar si kuha…..

Če je to prostitucija kako ,da v tem primeru država ne ukrepa ,saj kolker je men znano prostitucija pri nas ni legalizirana?

Prostitucija kot taka je prekrsek (podobno kot ce te dobijo pijanega za
volanom) in ne kaznivo dejanje – kaznivo dejanje je le posredovanje oz.
organizacija prostitucije – za to se gre pred sodisce in eventuelno v zapor –
za prostitucijo bi zensko, ki bi ji policaji dokazali, s cim se ukvarja, v bistvu
morali poslati k sodniku za prekrske, vendar se to prakticno ne dogaja –
kdo jih bo pa prijavil ??.

That’s it.

Alogator ima prav..prostitutk, ki so naše državljanke, policaji praktično ne preganjajo..če dobijo tujko, pa jo po postopku pri sodniku za prekrške izženejo iz države.

Prooosssiiimmm? Kdo se se sam za kaj odlocil??? Preberi prvo celo debato nato pa sele….

Jst pa ne vem, zakaj vsi tok pljuvate po teh dekletih. Biti dobra prostitutka (to se mi ful grdo slisi!) je tezko. Ce je cena deklet v Salomonovem oglasniku res taka, kot je napisal Aligator, potem res ne morejo biti ne vem kaj…
Pa se to: Tina, napisala si, da ce dekleta nimajo druge moznosti, nej kelnarijo, cistijo. Verjetno nisi hotela, sam izpadlo je pa ful grdo – kao da so pa zdej kelnarce in cistilke ta najhujse luzerke. Pa brez zamere za to opazko!

sicer ji pa ni treba stranke obdelat ce ji ne pase…verjetno se sama odloc in se ne povala kar z vsakim ki ji mal s kesom pod nosom pomaha…razen ce je tok obupana..

zakaj pa ne…..zastonj seksa s komer koli zeli, na noc zasluzi toliko kot neka druga cel mesec (odvisno ne vse), cez dan pa zivi normalno zivljenje. Ene se pac tko odlocijo,…ziher jim ni hudga, drugac ne bi to pocele.

Jaz bi pa rad vprašal nekaj drugega. Star sem 35 let in še vedno sem brez punce. Enostavno je ne morem dobit. Poskusil sem že vse mogoče, a brez uspeha.Saj hodim pogosto tudi v disko in na zabave a če kako punco ogovorim me zavrne in se me vsaka izogiba kot,da sem kužen. Tudi sam nisem ravno preveč lep, a pogosto vidim, da tudi precej grši od mene dobijo punco. Počasi sem začel že obupat. naj mi kdo da kak nasvet, kako pristopit k punci itd. Hvala vsem za vaše odgovore. Lp

a je možno, da se kera punca v salomonovem oglasniku zastonj da? ali pa, če kdo ve za kero stran, kjer resno lahko dobiš punco za sex in ni tok velik zafrkancije?

ddd ne obupat za usaga je sorodna duša boš že najdu pravo ženski zase ampark nikar ne obupaj k tisti ki ti je ušeč pristopi jo ogovori uprašaj za ime daj ji kompliment da je lepa da ima lepo ime in jo povabi na pijačo mogoče ti bo kdaj uspelo ampak resno NIKAR IN NIKOLI NE OBUPAJ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close