Najdi forum

salomonov oglasnik

Kako je s tem puncami v salomon oglasniku, od 18 let naprej.
Ker bi rad seksal z eno od tam 18let staro, npr, ali jo samo pokličeš pa se zmenita kje se bosta dobila za sex, ali lahko tudi v avtu če imam jaz avto.
In ali ona odloča ali bo fafala ali ne.
Ali ima kdo izkušnje s tem puncami tko.
In ko se dobita ali samo gresta pa se takoj slečeta pa začneta fukat, kako je to pri njih.
Da se zapeljeta nekam v eno gmajno pa je.
Trenutno nimam punce, že eno leto, in se mi ga ne, da kar naprej drkat star sem 20 let.
Denar pa tudi ni tak problem ko eni rečete da je škoda denarja, zakaj pa ne, se ne greš vsak dan fukat za denar, sam tko.
Hvala za čimveč odgovorov.

To je čist odvisno, kako se zmeniš. Ene punce imajo prostor, druge lahko pridejo k tebi. V avtu raje ne.

Delaš pa lahko kar ti punca dovoli. Ponavadi se gre takoj fukat, ker teh punc ne brigajo zveze. Nekatere tudi imajo tipe. In ko je konec in si dal denar, punca gre. Tu ni nobenih čustev. Ne pričakuj preveč.

Zanima ali si že kakšno kdaj poklical, da si šel seksat z njo.
Pa kolko si star.

He he, pr 21 sem res to naredil. Pač ena situacija, razočaranje zaradi punce, imel sem denar, ker sem ravno inštruiral enga mulca, in sem poklical. Valda sem jih poklical več, prva mi ni bla ql, potem druga pa je bla prava. Takrat sem živel še v študentu v lj; ona je prišla k meni v sobo, to je blo v petek zvečer, ko je cimer že šel domov. Nič, sex, pol urce, in gremo dalje.

wtf???keri idioti prizadeti….ta svet je sel u…:S

Bog vam pomagaj, kako grdo govorite.

a da kkšn številko od kkšne k pride na dom al pa da se kje zmenta za sex

Fantje, te punce so cipe, k**** ali kakor jim pač rečete. Zelo mogoče je, da so okužene z vsemi možnimi spolnimi boleznimi – HIV, sifilis… a vam je RES treba? Spuščat se na tak nivo? In to študentje, ki imate vse možnosti, da boste nekoč ugledni srečni možje. Tudi očetje.

Družite se s sošolkami, vrstnicami… skratka, z normalnimi fizično in psihično zdravimi puncami! Verjemite, da ste vsi po vrsti vredni, da dobite fejst punco, ne pa da se pečate z družbenim dnom!

Potem pa po forumih sprašujete še, koliko možnosti je, da ste staknili HIV pri oralnem, analnem… takem in drugačnem seksu. So možnosti, ja! Prevelike, da bi tvegali!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close