Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija SAJ NE MOREŠ VERJET

SAJ NE MOREŠ VERJET

Pred 2 meseci mi je iz spodnje sedmice odpadla plomba.Takrat sem izvedela,da moj zobozdravnik ne dela več s koncesijo in da se vse storitve plačajo.Pred 14 dnevi mi je na dopustu iz drugega zoba odpadla druga plomba,včeraj pa se mi je začel močno majat tretji zob.
NUJNO RABIM ZOBOZDRAVNIKA. Rada bi zobozdravnika ki opravlja tudi zdravljenja s koncesijo,da mi nebi bilo treba plačati prav vseh posegov v ustih. Ni problem,za začetek,da se najnujnejše reši sem pripravljena tudi samoplačniško k zobarju ampak nekaj bi pa lahko prispevala tudi zavarovalnica,ampak pri vseh zobozdravnikih je čakalna doba vsaj 30 dni.
Stara sem 45 let in kmalu bom morala razmišljati tudi o protetiki,pa ne vem kam naj se obrnem,da bi zamenjala zobozdravnika. Lahko je iz Celja,Ljubljane.

Hvala za pomoč Neja

Pozdravljeni,

v naši samoplačniški ambulanti pridete na vrsto v roku enega tedna, če je nujno lahko tudi prej. Glede koncesionarjev vam ne morem pomagati.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close